Şimdi Ara

Mavi ekran hatası( AMd sistem )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sistemim aşğıdaki gibidir

amd athlon 2500 işlemci

Msi kt4av anakart
    Fx5500 256mb ekran
    512 kingston ram
    250 gb samsung 8mb hdd
    la cante luxe tv kartı
    ceative live 5.1 ses kartı
    lg combo writer

arkadaşlar bugünlerde nerdeyse hergün format çekmek zorunda kalıyorum mavi ekran kernel stack inpage error veya sistem32 dosyaları bozuk veya silinmiş tarzı hatalar alıyorum. Kasada çift fan kullanıyorum.Sİstemde virus oldugunu oldugun sanmıyorum bütün virüs programlarını kullandım. Bu hatayı ya microfon kullanırken ya tv izlerken yada müsik dinlerken alıyorum. Sorunun önce ses kartından olduguu düşündüm ama ses kartını iptal edip anakartının ses çıkısını kullandığımdada aynı hatayı aldım ankartın driverleri da yükledim acaba bu sorun neden kaynaklanıyo hergun format çekmekten fenalık geldi ::S

• çok ilgin bir hata msjı alıyorsun donanımdan kaynaklanmıyor gibi görünüyor ama sen donanımını test ettin mi ? hergün format diyorsun harddiskin parçalara ayrılmıs durumda mı virüs warsa bile diğer parçalardan birinde olabilir oradan sıcrıyordur sen sistemi kurunca bence komple fdisk çek çok önemli yedeklerin warsa sadece onları al gerisini salla
  • mavi ekranı genelde ramden veriyor ama tabi hata kodunu bilmek lazım aynısı bende de oldu rami deiştirdim iyi çalışıyor şimdi
  • mavi ekran hatası kernel stack inpage error bu hata donanımsal bi hata değil mi ?kimse yaşadımı böyle bi sorun??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizsari -- 29 Mart 2007; 1:38:42 >
  • yaşamadımda hardiskini komple birleştir sonra tekrar böl birde böyle dene bence aklıma mantıklı baska fikir gelmiyor
  • ram veya ekran kartı oynak yerine sıkı oturt.
  • ram ve slotları temizle tozlardan
    sonra ram leri farklı slotlara takarak dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım öncelikle windows kurduğun cd orjinal mi kırık ise böyle sıkıntılar çıkması normal hatta bir ara gazetelerde şu tarihten sonra kırık windows kalmayacak tarzı yazılar vardı bu olaylardan birine denk gelmiş olabilirsin daha sonra arkadaşların dediği gibi hdd de bir problem olabilir güzenilir bir yazılımla diskini taratmanı öneririm
  • kullandığım xp yi arkadaşlarda kullanıyor sorun çıkmıyo onlarda başka xp cdlerinide denedim aynı hdd de yeni aldım eski disktete vardı aynı sorun ama bu kadar sık değildi bana donanımlarda bi sorun var gibi geliyo ekran kartı tam oturmuyodu kasa oturmasını engelliyo onu biraz büktüm kasaya oturttum bakalım sorun çıkacakmı. Amd işlemciden kaynaklanan bi sorun varmı ben onu merak ediyorum salında?
  • Ramleri çıkar başka pc ye tak ordada aynısını yapacağına eminim ...Yeni ram alman gerekkkkkkkk
  • yaw rami alalı 1 yıl olmadı. tek parça 512 mb kingston var Ramden ne alakası var anlamadım şimdi garanti kapsama versem adama ne diyecem şimdi ben bilgisayar arasıra takılıyo mavi ekran hatası veriyo ramden kaynaklanıyo başkabi çözümü olan var mı veya kernel stack inpage error bu hatayı daha önce yaşayan varmı yardım llütfenn
  • Demin yine gitti bilgisayar ama format şstemedi arkadaşlar acil yardım kernel stack inpage error bu hatayla karşılaşan yok mu hiç
  • Dostum şuraya bi'göz atmanı tavsiye ederimhttp://support.microsoft.com/?scid=kb%3Btr%3B315266&x=14&y=13
    Akabinde otomatik başlangıç listene göz at ve kendini otomatik başlangıç listesine eklemiş gereksiz programları listeden kaldır.

Umarım faydası olur.

Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.