Şimdi Ara

'Mavi Ekran Hatası' Son 3 Gündür Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu Mavi ekran olayı 3gün önce başladı bilgisayarda. Sabahtan elektrik gitmişti internette dolaşırken bi kaç saat sonra pcyi açtığımda bi 5-10 dk sonra gene google'a birşeyler yazarken birden mavi ekran belirdi ve aynı kenhızla yeniden başlattı dini bilgisayar. Tabi Sonra açtığımda daha windows xp yazısı gelirken tekrar bir mavi ekran ve bir daha res neyse tabi anladım durumu ve güvenli modda açtım ancak sistem geri yükleme yaparken bir daha mavi ekran geldi ve pcyi kendi haline bıraktım:D Sp2 de hiç olmazdı bu sorun acaba sp3 diyemi oldu onu anlamadım. Format ile düzelir dedim bugün format attırdım bilgisayarıma sp3 yüklü gene akşam gene geldi mavi ekran acaba neyden kaynaklanıyor bi bilgi verebilirmisiniz?

İnternetten baktım Ram'den olabilir diyolar ancak benim Ram'im 2 yıldır böyle hiç bir sorun yaşatmadı bana
    Donanım Hatası Olabilir diyolar ancak formattan önce geldi mavi ekran ve en az 1yıldır format atmamıştım bilgisayarıma donanımdan olsa arada çıkardı sanırsam sp3den eğer başına böyle birşey gelmiş bir arkadaşımız varsa lütfen ilgilensn
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKStorN -- 17 Temmuz 2009; 23:54:43 >

• Bilgisayarım > Sağ klik > Özellikler > Gelişmiş > Başlangıç ve Kurtarma altındaki Ayarlara tıklayın.Sistem hatası bölümünde "Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğinin yanındaki çentiği kaldırın.

bu şekilde hata kodunu kaydedebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.