Şimdi Ara

MAVİ EKRAN VE KITLENME..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRBlar.. notebook bılgısayarım devamlı mavı ekran verıp kıtlenıyor. bazen mavı ekran vermeden kıtlenıyor bazen de kapanıyor yada yenıden baslıyor ..acbaa neyle ılgılı bır sorundur bu yardımcı olurmusunuz?

• Isınmadan kaynaklı bir sorun gibi görünüyor.HW Monitor ile sıcaklıları yük altındayken kontrol edin.
    Fan temizliği sorunu çözecektir.Gerekirse bir de soğutucu alırsınız.
  • tskkurler yorumun ıcın dedıklerını denıycem ...saygılar
  • Merhaba,
    Benim sorunum da Acer bilgisayarın mavi ekran vermesiyle ilgili ama daha bi kötü durumda..
    Şu anda bilgisayarı actıgımda başlangıç onarma'yı başlat (önerilen) ve windows'u normal olarak başlat ibaresi çıkıyor.
    Windows u normal olarak baslat dediğimde windows başlatılıyor yazısından sonra saniyenin onda biri sürede bir mavi ekran geçip gidiyor ve bilgisayar tekrar aynı soruyu soruyor.
    Önerilen seçeneği seçtiğimde ise ise microsoft corporation yazısı 5 saniye kadar cıkıyor sonra siyah ekran cıkıyor. yaklasık 1 dk sonra ise windows arkaplanı ve bir cursor ile karşılaşıyorum. Bu kısımda elim kolum bağlı oluyor hiçbir tuş kombinasyonu çalışmıyor. Tıklayacağım bir yer de yok.
    Ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum. Format atmak son çözüm olmalı benim için. Bilgisayarın sağında e-sata çıkışı var acaba ordan hard diskteki verilerime ulaşabilirmiyim? ulaşırsam hiç düşünmeden format edebilirim.
    son olarak:
    Acer Aspire 5739G
    Windows 7 p
    500 GB HDD, 4GB memory , 1GB paylaşımlı geforce ekran kartı , 2.0ghz core 2 duo P7350 işlemci

• arkadaşlar sorunum devam ediyor. Bilgisayarı açmaya çalışırken bu sefer bir kereliğine de olsa şu hatayı aldım:
    STOP: c000021a {Fatal System Error}
    The session manager initialization system process terminated unexpectedly with a status of 0xc0000189 (0x00000000, 0x0000000)
    The system has been shut down.
    yeniden baslattığımda bu hatayı vermedi yukarıdaki döngüye geri döndü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran kitlenme
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.