Şimdi Ara

Yeni Ram taktım mavi ekran donma !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senedir 2X4 GB Ram kullanıyordum 4 gün önce 2X4 GB Ram daha taktım fakat taktığımdan beri
    sürekli değişen kernel mode mavi ekran hatası ve bu mavi ekran hata kodunun sonu sürekli değişmekte
    oyuna girdiğimde ise 20 30 dk sonra ekran donup kalıyor hemde yeri geliyor mavi ekranda yiyorum
    ve yine kernel mode mavi ekran hatası windows 10'da olan bellek testi programı ile test yaptım fakat
    hiçbir hata bulmadı yeni aldığım ramler eski ramlerimle marka model mhz herşeyi aynı
    yardımlarınız bekliyorum.

Anakart:www.asus.com/tr/Motherboards/M4A87TDUSB3/

Ram:www.gskill.com/en/product/f3-2133c9q-16gxl

• yeni ramler ile eski ramlerin değerleri aynımı peki
  • Ramlerin CAS değerlerine kadar aynı ise anakartından ganged/unganged ayarı yapmak gerekebilir. AMD anakartlar için single/dual farkı oluyor. Dual taktığınızda anakart bios ayarı yapmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

yeni ramler ile eski ramlerin değerleri aynımı peki

aynı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

Ramlerin CAS değerlerine kadar aynı ise anakartından ganged/unganged ayarı yapmak gerekebilir. AMD anakartlar için single/dual farkı oluyor. Dual taktığınızda anakart bios ayarı yapmanız gerekir.

hocam hiç anlamam nasıl yapıcağız acaba onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsing00

quote:

aynı hocam

şöyle bi deneme yaparmısın eski ramleri çıkarıp sistemi yeni ramler ile denermisin.
  • quote:

quote:

quote:

aynı hocam

şöyle bi deneme yaparmısın eski ramleri çıkarıp sistemi yeni ramler ile denermisin.

hocam geçen ramleri komple söküp silgi ile sildim uçlarını o esnada hepsini karıştırdım birbirine eski ve yeni olan ramleri birde mümkünse bugün test edeceğim dediğinizi + sabaha doğru memtes86+ programı ile tekrar teste tabi tuttum hiçbir hata bulmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsing00 -- 15 Haziran 2017; 15:13:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni cihaz mavi ekran
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynı hocam

hocam geçen ramleri komple söküp silgi ile sildim uçlarını o esnada hepsini karıştırdım birbirine eski ve yeni olan ramleri birde mümkünse bugün test edeceğim dediğinizi + sabaha doğru memtes86+ programı ile tekrar teste tabi tuttum hiçbir hata bulmadı.

memtest e fazla güvenme o zaman ikili kombinler ile deneme yap

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Sorun çözülmüştür yeni aldığım ramlerin slottaki yerlerini değiştirdim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsing00 -- 16 Haziran 2017; 22:34:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.