Mavi Jeans Kıvanç Tatlıtuğ ile çalışmış bu son işinde. Bana oldukça başarılı geldi siz ne düşünüyorsunuz bu video hakkında merak ediyorum ??? Videoyu izlemek isterseniz diye:http://vimeo.com/14287047
oğlum bak zaten avatarına nickine ve yazılarına uyuz oluyorum bir de her yerde karşıma çıkıyorsun. bir gün harbiden alcam ayağımın altına seni hiç
Tam tikky midir nedir o reklamı olmuş işte. Çok çok oluyorlarmış... İnsanlarda da bu böyle... Biri kibirli, kendini beğenmiş oldu mu el üstünde tutuluyor ne hikmetse. Mavi de böyle olmuş işte. Yarın öbürgün artık Facebook'ta falan görürüz yorumlarda; "coqh coqh oluyoruz biz kanks" falan diye emo memo yorumları...
Çanta esprisini anlamayan yoktur herhalde ?
quote:
Orijinalden alıntı: teşbihte hata
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
iyi veya kötü demem neyi değiştirecek
oğlum bak zaten avatarına nickine ve yazılarına uyuz oluyorum bir de her yerde karşıma çıkıyorsun. bir gün harbiden alcam ayağımın altına seni hiç
sakin ol şampiyon
quote:
Orijinalden alıntı: teşbihte hata
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
iyi veya kötü demem neyi değiştirecek
aynen kanka
çanta güzel
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
quote:
Orijinalden alıntı: Eddrick
118 80'den iyi
Abi 118'le gidiyorsun. Kaçla gideyim ? 80 ile..
Sanki o arabada dijital ibre var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme