Şimdi Ara

Max 1000 TL Sıfır/İkinci El Akıllı Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle hepinize iyi günler arkadaslar. Başlıkta yazdığım gibi max. 1000 tl'ye 2.el veya sıfır olmak üzere bir telefon almayı düsünüyorum. Aradığım özellikler,

- Min. 8 MP Kamera (Ozellikle fotograf kalitesi onemli)
    - Ses kalitesinin büyük bir önemi yok (Ipod'dan dinliyorum)
    - Kesinlikle oyun oynamıyorum (Bu açıdan performans beklentim yok) -> Internette oldukça hızlı dolasabilmem önemli. (Sosyal medya, diğer web sayfaları vs.)
    - S3, Note büyüklüğünde bir telefon olmaması. (Bana bir telefon için fazla büyük/kaba gözüküyor. 4S boyutlarında olması ideal.)
    - Mümkün oldugunca donanım/yazılım sorunu cıkartmayacak bir telefon olması yeterli.
    - Bataryanın dayanma süresi

Aklımda bir kaç telefon var, S3 Mini'den buradaki yorumları okuyunca soğudum + 5 Megapiksel olması negatif etki yarattı.

İkinci el Iphone 4S aklımda fakat daha once Iphone kullanmadıgım icin IOS nasıl bir etki yaratır bilemiyorum. Radyo olmaması da biraz can sıkıyor, ama her seye ragmen verilen paraya degecek bir telefon gibi gozukuyor. (Android kullandım (Galaxy Mini s5570))

Sony Xperia L'yi metheden büyük bir kitle var tam f/p telefonu diye. Ama yazılımsal sıkıntılar yaratıyor diyenler de var, android uygulamaları için. ( + Hiç Sony kullanmadım, biraz on yargim da var acikcasi.)

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar. Hepinize iyi forumlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpkanTR -- 24 Temmuz 2013; 18:01:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpkanTR

Oncelikle hepinize iyi günler arkadaslar. Başlıkta yazdığım gibi max. 1000 tl'ye 2.el veya sıfır olmak üzere bir telefon almayı düsünüyorum. Aradığım özellikler,

- Min. 8 MP Kamera (Ozellikle fotograf kalitesi onemli)
    - Ses kalitesinin büyük bir önemi yok (Ipod'dan dinliyorum)
    - Kesinlikle oyun oynamıyorum (Bu açıdan performans beklentim yok) -> Internette oldukça hızlı dolasabilmem önemli. (Sosyal medya, diğer web sayfaları vs.)
    - S3, Note büyüklüğünde bir telefon olmaması. (Bana bir telefon için fazla büyük/kaba gözüküyor. 4S boyutlarında olması ideal.)
    - Mümkün oldugunca donanım/yazılım sorunu cıkartmayacak bir telefon olması yeterli.

Aklımda bir kaç telefon var, S3 Mini'den buradaki yorumları okuyunca soğudum + 5 Megapiksel olması negatif etki yarattı.

İkinci el Iphone 4S aklımda fakat daha once Iphone kullanmadıgım icin IOS nasıl bir etki yaratır bilemiyorum. Radyo olmaması da biraz can sıkıyor, ama her seye ragmen verilen paraya degecek bir telefon gibi gozukuyor. (Android kullandım (Galaxy Mini s5570))

Sony Xperia L'yi metheden büyük bir kitle var tam f/p telefonu diye. Ama yazılımsal sıkıntılar yaratıyor diyenler de var, android uygulamaları için. ( + Hiç Sony kullanmadım, biraz on yargim da var acikcasi.)

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar. Hepinize iyi forumlar diliyorum.

aslında tam lumia 920 sana göre ikinci el olarak fakat büyük gelirse yapacak bir şey yok alışırsın büyük ihtimal

• evet bencede kesınlıkle 0 olarak xperıa L ,o fıyatta mukemmel donanımı var dıyebılırım ve kamerası 800 luk bır modele gore haylı ıyı,ele oturusu cok guzel ve nettekı en onemlı krıterlerden bence batarya olarakta cok ıyı yaklasık 1 aydır kuzenımde var ınankı hayranım telefona,sony onyargını bılemem ama 2013 te sony bırcok sey degıstı samsung gıbı aynı plastık kasayı kopyala yapıstır dıyıp pıyasaya surmuyorlar.eger daha buyuk ekranlı tel ıstersen batarya ve saglamlık acısından 2.el xperıa SP yada lg L9 onerebılırım.bende lumıa facısından sonra telefonu satıp xperıa sp aldım ve cok memnunum.
  • sahibinden sıtesınde 1000 lıraya 2.el xperıa sp ler mevcut,kesınlıkle onerırım zaten yenı telefon oldugu ıcın 2.el lerı dahı suan cok yeni ve 1000 lıra ıcın mukemmel performans alırsın xperia SP ile,ıcın rahat olsun.
  • IOS'taki internet kullanımı vs. acısından stabilite androidlerde yok ama. Telefonu aldıgımda kısa süreli kullanmayacağım icin stabilitenin de önemi büyük bende.
  • 1000 e 4s varsa al ama uzun kullanmak icinde 2.el 4s daha rısklı kanımca ama zevk senın para senın tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler.

Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lumia 920 veya 720 alın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.