ekran boyutu olarak en fazla 4.3 inch düşünüyorum oyun oynayabilceğim film izleyebileceğim bir telefon arıyorum mümkünse android sürümü 4.1 den düşük olmasın benim şuan düşündüğüm telefon:http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9190-galaxy-s4-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami9190&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9190-S
Az daha ekle hafta sonu indirimiyle vatandan note 2 al yada o fiyata s4 mini alana kadar aynı şekil s3 de alabilsin.
quote:Orijinalden alıntı: ThEaglesGM Discovery oneririm. 500 liraniz cebinizde kalir ve S3'le ayni performansi alirsiniz.Discovery namusu olmuş bazılarının.
quote:Orijinalden alıntı: Pritt31 Discovery namusu olmuş bazılarının. Bazıları niyeyse hasetinden meseleyi namus meselesine çevirmiş. Komik ama acı.
quote:Orijinalden alıntı: Sinan Discovery quote:Orijinalden alıntı: Pritt31 Discovery namusu olmuş bazılarının. Bazıları niyeyse hasetinden meseleyi namus meselesine çevirmiş. Komik ama acı. Ben alıntı yapmadım sen niye yaptın ? Gocundun mu lafımdan ?
quote:Orijinalden alıntı: BlackFire248O paraya s4 mınıye vermek yerıne note 2 veya dıscovery almak cok mantıklıs4 mini mantıklı aslında. alternatifler nexus4 , s3 , +200-300tl note 2 , lg optimus g
quote:Orijinalden alıntı: raif efendin4 yada optimus g. ikiside f/p telefonu. ikisi de seni pişman etmezS4 Mini'ye o para bana göre verilmez. Ekran çok sorun olmayacaksa ki 0.4 inç pek sorun yaratmaz bence, kesinlikle Nexus 4 öneririm.
quote:Orijinalden alıntı: LepantoS4 Mini'ye o para bana göre verilmez. Ekran çok sorun olmayacaksa ki 0.4 inç pek sorun yaratmaz bence, kesinlikle Nexus 4 öneririm.Alıntıları Göster nexus 4 e baktım ama tipi hoşuma gitmedi
quote:Orijinalden alıntı: yunusyanexus 4 e baktım ama tipi hoşuma gitmedi Alıntıları Göster lg optimus 4x hd nasıl sizce
quote:Orijinalden alıntı: yunusyanexus 4 e baktım ama tipi hoşuma gitmedi Alıntıları Göster Dolar bayağı yukarlarda şu an almanı önermem biraz bekle s4 mini alabilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: Pritt31 quote:Orijinalden alıntı: Sinan Discovery quote:Orijinalden alıntı: Pritt31 Discovery namusu olmuş bazılarının. Bazıları niyeyse hasetinden meseleyi namus meselesine çevirmiş. Komik ama acı. Ben alıntı yapmadım sen niye yaptın ? Gocundun mu lafımdan ? +1 adam haklı general mobile babanızın gibi hareket etmeyin o çok ovdugunuz telefon şimdilerde fiyat yükselmesi ve şarj soketi ile gündemde.
quote:Orijinalden alıntı: ThEagles GM Discovery oneririm. 500 liraniz cebinizde kalir ve S3'le ayni performansi alirsiniz. ahahah
quote:Orijinalden alıntı: yunusya ekran boyutu olarak en fazla 4.3 inch düşünüyorum oyun oynayabilceğim film izleyebileceğim bir telefon arıyorum mümkünse android sürümü 4.1 den düşük olmasın benim şuan düşündüğüm telefon:http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9190-galaxy-s4-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami9190&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9190-S dostum discovery s4 mini filan hepsini unut sen ister 1200 liraya optimus g veya 1050 liraya nexus 4 al en iyi tercih bunlar
quote:Orijinalden alıntı: kudretxxxquote:Orijinalden alıntı: yunusya ekran boyutu olarak en fazla 4.3 inch düşünüyorum oyun oynayabilceğim film izleyebileceğim bir telefon arıyorum mümkünse android sürümü 4.1 den düşük olmasın benim şuan düşündüğüm telefon:http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9190-galaxy-s4-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami9190&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9190-S dostum discovery s4 mini filan hepsini unut sen ister 1200 liraya optimus g veya 1050 liraya nexus 4 al en iyi tercih bunlarAscend p6 al 999 TL'ye telefon gerçekten çok hoş.
quote:Orijinalden alıntı: qazrfvAscend p6 al 999 TL'ye telefon gerçekten çok hoş.Alıntıları Göster adi mini olan hiçbir cihaza o para verilmez, o fiyat seviyesinde note2 varken başka telefon da alınmaz