Şimdi Ara

max. 1100 tllik telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran boyutu olarak en fazla 4.3 inch düşünüyorum oyun oynayabilceğim film izleyebileceğim bir telefon arıyorum mümkünse android sürümü 4.1 den düşük olmasın benim şuan düşündüğüm telefon:http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9190-galaxy-s4-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami9190&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9190-S

• Az daha ekle hafta sonu indirimiyle vatandan note 2 al yada o fiyata s4 mini alana kadar aynı şekil s3 de alabilsin.
  • İlla o kadar para harcayacağım diyorsan 2 adet discovery al biri siyah biri mavi inadına discovery
  • GM Discovery oneririm. 500 liraniz cebinizde kalir ve S3'le ayni performansi alirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

GM Discovery oneririm. 500 liraniz cebinizde kalir ve S3'le ayni performansi alirsiniz.
    Discovery namusu olmuş bazılarının.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Bazıları niyeyse hasetinden meseleyi namus meselesine çevirmiş. Komik ama acı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

quote:

Ben alıntı yapmadım sen niye yaptın ? Gocundun mu lafımdan ?
  • O paraya s4 mınıye vermek yerıne note 2 veya dıscovery almak cok mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackFire248

O paraya s4 mınıye vermek yerıne note 2 veya dıscovery almak cok mantıklı
    s4 mini mantıklı aslında. alternatifler nexus4 , s3 , +200-300tl note 2 , lg optimus g
  • n4 yada optimus g. ikiside f/p telefonu. ikisi de seni pişman etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

n4 yada optimus g. ikiside f/p telefonu. ikisi de seni pişman etmez
    S4 Mini'ye o para bana göre verilmez. Ekran çok sorun olmayacaksa ki 0.4 inç pek sorun yaratmaz bence, kesinlikle Nexus 4 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

S4 Mini'ye o para bana göre verilmez. Ekran çok sorun olmayacaksa ki 0.4 inç pek sorun yaratmaz bence, kesinlikle Nexus 4 öneririm.

Alıntıları Göster
    nexus 4 e baktım ama tipi hoşuma gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusya

Alıntıları Göster
    lg optimus 4x hd nasıl sizce
  • quote:

Alıntıları Göster
    Dolar bayağı yukarlarda şu an almanı önermem biraz bekle s4 mini alabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

quote:

Ben alıntı yapmadım sen niye yaptın ? Gocundun mu lafımdan ?

+1 adam haklı general mobile babanızın gibi hareket etmeyin o çok ovdugunuz telefon şimdilerde fiyat yükselmesi ve şarj soketi ile gündemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

GM Discovery oneririm. 500 liraniz cebinizde kalir ve S3'le ayni performansi alirsiniz.

ahahah
  • Nexus4 veya note2 mutlaka ikisinden birisini al
  • quote:

ekran boyutu olarak en fazla 4.3 inch düşünüyorum oyun oynayabilceğim film izleyebileceğim bir telefon arıyorum mümkünse android sürümü 4.1 den düşük olmasın benim şuan düşündüğüm telefon:http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9190-galaxy-s4-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami9190&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9190-S

dostum discovery s4 mini filan hepsini unut sen ister 1200 liraya optimus g veya 1050 liraya nexus 4 al en iyi tercih bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kudretxxx

quote:

ekran boyutu olarak en fazla 4.3 inch düşünüyorum oyun oynayabilceğim film izleyebileceğim bir telefon arıyorum mümkünse android sürümü 4.1 den düşük olmasın benim şuan düşündüğüm telefon:http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9190-galaxy-s4-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami9190&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9190-S

dostum discovery s4 mini filan hepsini unut sen ister 1200 liraya optimus g veya 1050 liraya nexus 4 al en iyi tercih bunlar
    Ascend p6 al 999 TL'ye telefon gerçekten çok hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Ascend p6 al 999 TL'ye telefon gerçekten çok hoş.

Alıntıları Göster
    adi mini olan hiçbir cihaza o para verilmez, o fiyat seviyesinde note2 varken başka telefon da alınmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.