Şimdi Ara

Max 12500 TL ye 2000 model ve üstü en az yakan otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen hemen hergün arabaları inceler dururum ve en cok merak ettiğim konulardan birisi başlıkta yazdığım gibi en fazla 12500 Tl ye en az yakan araba hangisidir? benzin/lpg yada dizel olabilir HB de olabilir sedan da küçükde olabilir büyükde ama van hariç sevmiyorum onları. Kullanım değerlerini biliyorsanız onlarıda paylaşırsanız çok memnun olurum

• clio hb rta 2000-2001 model olur hatta zorlarsan rxt bilem olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singleton -- 17 Şubat 2009; 2:26:16 >
  • Arkadaşım paranı şöyle biraz daha biriktir.Piyasa düşüyor.Şu anda kullanmakta olduğum 2002 sedan kasa Civic aracın 2002 LS modelini geçen gün nette 15.000'e gördüm.Yani 15-16 civarına bu araca bakabilirsin.2000 ve üstü,az yakan bir araç.
  • dedegurban arkadaşım, dünyanın en az benzin yakan 4 kapılı küçük aile arabası daihatsu cuore dir. 100 karışık 4.6 lt benzin yakar. 90 km. sabit hızda 3.9 lt benzin yakar. 12500 e çok güzel cuore 2005-2006 model bulabilirsin. üstelik orjinal japon. yıllarca dertsiz tasasız kullan.
  • tata indica
  • Arkadaşlar peki skoda fabia nasıl bir araba? ilgimi çekti de
  • nette 2000 model orjinal toros var 13.500 yazmış, uyarmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alacak mısın araç? yoksa meraktan mı soruyorsun acep?
  • Almayacağım sadece merak ediyorum öğrenmek istiyorum.. Alacak arkadaşlarada yardımı olur diye süşünüyorum
  • arkadaşlar bende böyle bir araba arıyorum ve alacam. 12.000 - 15.000 civarlarında bir araba arıyorum. dizel olabilir yada lpg ama az yakan bişey. Önerilerinizi sayısal değerlerle beraber bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.