Şimdi Ara

Max 20 Bine Kadar Matrix,Rezzo veya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max 20 bine kadar klimalı biraz genişçe araç arıyorum.Cok zor durumda kaldıgımda koltukları yatırıp araçda uyuyabileceğim.Çocuk olunca yer skıntısı çekmeyeceğimiz.(Evliyim)
    Şimdilik buldugum araçlar şöyle

Hyundai Matrix - Yakıt tüketimi düşükmüş,çevik sayılabilecek bir araç diyorlar.Begenmedigim tek şey göstergelerin oltada olması.

Chevrolette Rezzo-20 bine buldum bi ane temiz gibi.Motor %90 diyor adam.Ancak sonucta chevrole bu araç.parçalar pahalımıdır sıkıntı çıkardıgında çok masraflı olurmu bilemedim.Onun dışında araba hoşuma gitti baya.Bide yakıt biraz fazla gibi diyorlar

Fabia ların station wagonlarıda var cok incelemedim.

Sizin tavsiye edeceğiniz bu tarz MPV tarzı araç varmıdır? Hatta suv da olur.Şayet sanderolardan 20ye bulsam gidip alıcam hemen ama yok malesef.

• yokmu fikir verebilecek
  • Bende matrix aldım 1 hafta önce bu fiyata bulamazsın hocam.Macera arama hiç,Max 20bin ise bütçe direk şu modele bak temiz bulursan al,dua edersin.

Not: şununda gideri var ustam ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raxable -- 14 Temmuz 2018; 22:43:50 >

• 20 bine matrix kalmamıştır malum enflasyonAma alabilirseniz güzel araç.

Fabia sw de güzel bulunursa oda alınır.Bence model den ziyade hangisi daha temiz olursa onu almalısınız.
  • chevrolet rezzo konusunda fikirleri olan varmıdır peki? 20bine 170binde full comfort modelini buldum.exper raporlu temiz araç.biraz yakıt tüketimi endişelendiriyor beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raxable

Bende matrix aldım 1 hafta önce bu fiyata bulamazsın hocam.Macera arama hiç,Max 20bin ise bütçe direk şu modele bak temiz bulursan al,dua edersin.

Not: şununda gideri var ustam ;
    gönderdiğiniz renaultun motor blogunda çatlak varmış.ama genel olarak scenic de olabilir gibi sanki.98 model olması tek canımı sıkan.

• Bu matrix ilanlarında otomobil ruhsatlı diyor bazıları. Bunların kamyonet ruhsatlı olanları da mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chevrolet lpg az yakar..parçası ucuz istanbul Maslak opser opel/chevrolet parça fiyatlarını öğrenebilirsiniz pejo dan citroen den reno dan chevroletin parçaları daha ucuzdur ..kulaktan duyma yok chevrolet çok yakar parçası yok şehir efsanesidir...her parçası bolca var ve ucuz bunu biliniz matrixten daha sağlam rezzo yıllarca binicekseniz alınır. .NOT chevrolet Türkiye ye geri de gelebilir 1 yıl icinde

• Chevrolet lpg az yakar..parçası ucuz istanbul Maslak opser opel/chevrolet parça fiyatlarını öğrenebilirsiniz pejo dan citroen den reno dan chevroletin parçaları daha ucuzdur ..kulaktan duyma yok chevrolet çok yakar parçası yok şehir efsanesidir...her parçası bolca var ve ucuz bunu biliniz matrixten daha sağlam rezzo yıllarca binicekseniz alınır. .NOT chevrolet Türkiye ye geri de gelebilir 1 yıl icinde

• hyundai matrix = mitsubishi space star (ilk versiyon). ikisi aynı araç.

kesinlikle öneririm. taş gibi arabadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.