Şimdi Ara

max 23.000 TL sıfır araba ne tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim üzere maximum 23.000 TL fiyata sahip sıfır bir araba almayı düşünüyorum.. Aradığım en önemli özellik aracın dizel ya da orjinal LPG li olması.. Bunun haricinde bir de ABS olursa tadından yenmez.. Sizce bu fiyat aralığında bu özellikte bir araç bulabilir miyim? Ne tavsiye edersiniz?

Fikirlerinizi bekliyorum.. Kolay gelsin..

NOT: Lütfen 2 milyar daha ver 5 daha ver şunu al, bunu al tarzı yorum yazmayın.. Bütçem en fazla bu kadar oluyor ne yazık ki.. :/

• orjinal lpgli hangi markalar var ki
  • chavrolet aveo dusunursen tahminen 21 bin civarı olması lazım sıfırı lpg çıkıslı olanalrıda var fiyat farkı azda olsa avr snaırım arayıp öğrenmeniz laızm
  • Sana ERA yolu gözüktü

• quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

Sana ERA yolu gözüktü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilgilenip cevap yazan hepinize çok teşekkür ederim.. ikinci el almayı düşünmüyorum.. nasip olursa eğer sıfır almaya çalışacam.. merak ettiğim bi nokta var yalnız;

@mck55 nick li arkadaşın vermiş olduğu linkte ki fiyatlar inanılmaz düşük.. bu oto taksi denilen yeri bilen var mıdır? sağlam bir yer mi? 23.600 TL istedikleri araba burada evime 1 km uzaklıktaki hyundai bayisinde 25.700 den satılıyo.. hadi biraz pazarlık yap.. 25.000 e alırsın.. yine de arada 1.500 TL fark var hemen hemen.. bu normal bir şey mi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaCReS

ilgilenip cevap yazan hepinize çok teşekkür ederim.. ikinci el almayı düşünmüyorum.. nasip olursa eğer sıfır almaya çalışacam.. merak ettiğim bi nokta var yalnız;

@mck55 nick li arkadaşın vermiş olduğu linkte ki fiyatlar inanılmaz düşük.. bu oto taksi denilen yeri bilen var mıdır? sağlam bir yer mi? 23.600 TL istedikleri araba burada evime 1 km uzaklıktaki hyundai bayisinde 25.700 den satılıyo.. hadi biraz pazarlık yap.. 25.000 e alırsın.. yine de arada 1.500 TL fark var hemen hemen.. bu normal bir şey mi ya?

Benim bildiğim kdarıyla expo denilen olay olabilir. Yani donanım yok adam gibi. Bazılarında öyleki teyp falanda yok. Taksiler için .
    Tam bilmiyorum ama dediğim gibi tahmin ediyorum.
  • @mchll teşekkürler.. bahsettiğin olayı bilmiyordum biraz araştırayım.. bu arada önümde 3 ihtimal belirdi..

- hyundai accent era
    - chevrolet aveo sedan
    - yeni dacia sandero

bunlardan hangisini tavsiye edersiniz..?
  • era al kardeş tüplü yada dizel alabilirsin en iyi seçim gibi gözüküyor o paraya
  • bu fiyata alınacak en iyi araç eradır ama bugun gazetede gördüm lacettiler 24binden başlayan fiyatlarla diyordu lacetti bir üst sınıf olduğu için araştırın derim.
  • Geçenlerde yolumun üzerinde bir 2009 Mitsubishi Colt gördüm, 6000km'de. Yanılmıyorsam otomatik vitesliydi ve 26bin TL civarındaydı...
    Sıfır almak yerine bu tarz bir arac da alınabilir bence...

Ama sunduğunuz seçenekler arasından bir yorum yapmak gerekirse;
    - Hyundai Accent Era: (+) yönleri sınıfındaki kalitesi, tasarımı, garanti süresi, ikinci el satış avantajı, popülaritesi. (-) yönleri bagaj hacmi
    - Chevrolet Aveo Sedan: (+) yönleri tasarımı, kokpit kalitesi (bence fena değil), Era'ya göre daha hacimli oluşu. (-) yönleri: ikincie el dezavantajı, Aveo'nun Euro N-CAP test sonuçları, (LPG) yoksa yakıt sarfiyatı
    - Dacia Sandero: (+) yönleri: Sorunsuzluk, sağlamlık, yedek parça-servis avantajı, motoru, sınıfındaki rakiplerine göre bir üst sınıf iç hacim sunması. (-) yönleri: ikinci el dezavantajı, kabin içi malzeme kalitesi, tasarımı ve söylentiler...

• yorum yazanlara tekrardan teşekkürler.. şu an da gerçekten de en iyi seçenek era gibi duruyor.. chevrolet e LPG kaça takılıyor bilmiyorum fabrikasyon olarak.. onu öğrenmem lazım.. sandero 3. plana geriledi.. era nın dizel baz donanımında ABS yok.. o biraz kafama takılıyor..

ERA nın yıllık bakım ücreti falan hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? yedek parçası falan pahalı mı? gerçi araba 5 yıl garantili, pek yedek parça lazım olmaz ama yine de bileyim..
  • Konunun devamlılığı için up yapıyorum.

http://www.sahibinden.com/0_km_2010_hyundai_1_4_era_start_lpg-49WQQaXQQ15238990WQQpXQQdisplayitem

dizel aşağıda
    http://www.sahibinden.com/0_km_2010_hyundai_era_1_5_dizel_start_taksi-90WQQaXQQ15728664WQQpXQQdisplayitem

2010 MODEL 0 KM ARAÇLAR

HYUNDAI ERA 1.5 START TAKSİ:22.750TL

HYUNDAI ERA 1.5 TEAM TAKSİ:23.600TL

HYUNDAI ERA 1.5 TEAM OTM TAKSİ.24.800TL

TESCİL RUHSAT İŞLEMLERİ ALICI TARAFINDAN KARŞILANMAKTADIR

İSTEDİĞİNİZ RENK MEVCUTDUR

5 YIL HYUNDAI YETKİLİ SERVİS GARANTİ KAPSAMINDADIR

%1.39 BANKA KREDİ SEÇENEĞİ KREDİ KARTINA 12 AY TAKSİT İMKANI

HER MARKA 2 EL ARACINIZ İLA TAKAS YAPILMAKTADIR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.