Şimdi Ara

Max 23 araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , abiler. Araba almayı düşünüyoruz annemle ben kullanacağız.
    Max22-23 bandında otomatik az yakan kullanışlı ve bize sorun çıkartmayacak araba bakıyoruz.
    Bi arkadaş 22 bin liraya aveo bırakıyo 2011 model 45 bin km de temiz araba ama başka taliplisi varmış acele edin diyo bizde bu işleri aceleye getirmek istemiyoruz. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn.Martell -- 18 Ekim 2015; 17:05:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aramis oldugunuz fiyat araliginda bende oldukca uzun zamandir arac bakiniyorum. Ancak eli yuzu duzgun araclar 30 bine yukselmis durumda. Gidipte 2002 2003 model arabaya o kadar para vermekte koyar insana. Arkadasinizin arabasi bana fiyat olarak cazip geldi. Egerki yeni kasa ise 22 bin fiyat bence oldukca iyi. Arkadas tavsiyesine uyun ve acele edin derim. Ancak arkadasinizda olsa motoru ustaniza bi gosterin. Onaylarsa kacirmayin.

• Aylık kiralama yöntemini düşünün derim şu aşamada aciliyetiniz varsa aksi halde fiyatların ne olacağı belirsiz çünkü piyasalar seçimlerden sonra bir süre daha böyle gidecek gibi gözüküyor.
  • o paraya getz var artık

• mitsubishi lancer 2005-2007 aralığında otomatik bakılabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.