Şimdi Ara

Max 25.000 TL-otomatik-2.el-Tavsiye-Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi max 25 binlik bi bütçemiz var 2.el bi araç almayı düşünüyoruz temel amaç aracın otomatik olması.İlk aracamız olcağı için üretimde yol katetmiş kronik tarzda denen sorunlardan fazla olmayan uygun bi aile arabası arıyoruz.Performans için deil ama tatminkar bi araç olması gerekir yinede bi kaç alternatif var aslında kafamda ama 2008 üstü colt veye punto olabilir hoş arabalar gibi duruyo ama bi bilenden tavasiye almak lazım..sizin önerilerinize her türlü açığım saygılar.

İyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like A Beast -- 3 Temmuz 2010; 12:20:49 >

• Nissan Note tavsiye ederim.

Yaklaşık üç yıl kullandık.

Çok rahat 20-21 milyara 2006 araç bulabilirsiniz.

En azından 3 ay önce 2006 60bin KM'de tam donanımlı aracı 20.800'e sattık.

Aklınızda bulunsun incelersiniz.
  • Tavsiyeni dikkate alıcam yazmayı unutmuşum 4 kişilk bi aileyiz aracın arka diz mesafesi nedir malum ailem biraz tombik insanlardan oluşur da şaka bi yana öle devasa bişe aramıyorum ama rahat olsun yeter.
  • Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. Aileniz kaç kişi 2 kişilik ise veya 2 kişi bir de çocuk varsa B sınıfı ideal duruyor. İlk aracım olacak dediğiniz için parçası ucuz olmalı, sorunsuz olmalı.

Grande Punto bakabilirsiniz dizel bile bulunabilir. Colt ile bi abimin (ki forumdandır kendisi) hanımı kaza yaptığı için o arabadan gittikçe soğuyorum. Biraz daha geniş bir araç derseniz Jazz bakabilirsiniz. Pazarlıkla düşük kmde nissan note bulunabilir.
  • Açıklık getiriyim ailem 4 kişilik annem babam ben ve kız kardeşim genelde ben kullanıcam aracı babam her zman evde olmaz yani yılın 12 de 9 u 3 kişiyiz dizel şuann çok önemli deil yılda 10bin km falan hayatta olmaz tahminimce punto yu beğeniyorum araştırmalarım devam ediyo
    İyi geceler
  • başka önerisi olan yok mu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like A Beast -- 3 Temmuz 2010; 11:56:57 >
  • o fiyata yeni kasa mitsubishi colt idealdir kanımca; belki 2010 bile bulunabilir. sıfırları 30000 zira.

arka diz mesafesinde coltun üstünlüğü malum,

motoru da kuvvetli ve ayrıca ekonomik. yokuş bayır varmış, klima açık kapalıymış, araba doluymuş boşmuş colt için farketmez.

ayrıca colt son 5 yılın avrupada b segmentinde en az arıza çıkaran aracı adac istatistikleine göre.

bilinen herhangi bir kronik sorunu arızası yok.

biraz gürültülü, bagajı nispeten ufak ,bir de esp yok tek hataları bunlar.

hayırlı günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tasshelhoff öneri için teşekürler zaten en büyük seçenek o beni tek düşündüren esp özelliği zaten.

-----------------------------
    ssahibinden deki çoğu ilanda esp özelliği işaretli böle bi seçenek yok dime tereddüte düştüm şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like A Beast -- 3 Temmuz 2010; 14:32:42 >
  • onlar eps elektrikli direksiyon sistemi demek istiyorlar.

sanırım electronic power steering in kısaltması.

2005 ve bazı 2006 coltlarda güvenlik ekipmanı olan esp mevcut idi. bunlar güvenlik paketli coltlardı; esp nin yanı sıra perde havayastıkları ve anti patinaj sistemleride mevcuttu

ama onlada çok nadir ve en az 5 yaşına gelmişlerdir.

esp elbet güzel keşke olsaydı.

ama abs ebd 4 havayastığı standart donanım içinde gene piyasadaki sıfır araçlara bakarsan özellikle 4 havayastığı hala çoğunda opsiyonel.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Temmuz 2010; 15:37:31 >
  • Teşekürler yardımların için

-----------------

mesela şu araç nasıldır fiayatı falan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-colt-2009-model-mitsubishi-golt-z-30-t/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like A Beast -- 3 Temmuz 2010; 16:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n.bakan

Teşekürler yardımların için

-----------------

mesela şu araç nasıldır fiayatı falan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-colt-2009-model-mitsubishi-golt-z-30-t/detay

o 3 yerin nereleri olduğu önemli;

ayrıca 25000 e hatasız bulacağına da inanıyorum biraz daha araştır derim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-colt-colt-1-3-invite-tirtronic/detay/

samsunda ve 1000 lira pahalı ama çok temiz görünüyor.

gerçekten bu kadar temiz se samsuna gidip gelmeye değer. gelirkende arabayı test edersin :)

görünüşe göre hyundai yetkili bayisi satıyor.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Temmuz 2010; 18:13:03 >

• 2007 ve üstü 1.2 easytronic veya 1.4 tam otomatik Corsa tavsiye edebilirim gönül rahatlığı ile
    Bütçe 1-2 milyar daha artarsa 1.3 dizel easytronic tadından yenmez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 3 Temmuz 2010; 17:58:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.