Şimdi Ara

Max 30-35TL Min 500DK min 1GB internet paketi olan bir tarife arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Avealıyım en sonunda artık başka operatöre geçicem bukadar faiş fiyat olmaz arkadaş eski müşterilere felaket geçiriyorlar böyle bişey görmedim. Max 30-35TL Min 500DK min 1GB internet paketi bu özelliklerde bir paket varmıdır ? Diğer Operatörlerde de olabilir ?

• pttcell 24luk tarife 500 dk +ilk 3 ay 200 dk hediye. yanina da 10 tlye 1 gb sonrasinda 128 kbps sinirsiz net alirsiniz isinizi gorur. faturali ve taahhut yok. yetmezse tasirsiniz numarayi tekrar r

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aveada kalmak istersen:
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperUcluPaketMevcutMusteri

vodafona geçmek istersen:
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Ozgur-Uclu-Yaz-Kampanyasi.php

turkcelldeki benzer tarife 50 tl olduğu için link vermedim.

• vermiş olduğu tarife ile iligli dün akşam görüştüm avea ile yok onada geçemiyormuşuz o Faturasız tarife olduğu için muadilini sordum 45TL dediler :)

Vodafondaki kampanyada Faturasızlar için. anlıcağınız faturalı eski müşterilere ölümmmmm diyor Avea :)

@fusem
  • Faturasız hat kampanyalarının faturalıdan daha avantajlı olması ne kadar enteresan değil mi
    Tek sorun faturasız hatlarda ücretlendirme periyodunun 60 saniye olması. Faturalılarda bu 6 saniye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) bu doğdudur ama internet ve sms ? :D bunlarda faturasızda ucuz değilmi ? bunlarda da mb kb farkı yoktur sanmıyorum :)
  • faturasız "Özgür Üçlü Yaz Kampanyası"nı 25TL'den geri istiyoruz. kobifona duyurulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

faturasız "Özgür Üçlü Yaz Kampanyası"nı 25TL'den geri istiyoruz. kobifona duyurulur

iletildi
  • sonuçda bir paket bulamadık bea.
  • aynı sıkıntıdan dolayı operatörümü değiştireceğim. müşteri hizmetlerini aradım bi ton fırça çektim. eski müşteriye kazık olurmu falan dedim. 1 hafta içinde yetkili bir kişi arasın hatanızı telafi edin yoksa bana müsade dedim. bayramdan önce muhtemelen vodafone veya ptt olacak. bu durumda herkese de tavsiyem budur. geçin arkadaş başka operatore ayağını denk alsınlar. ben en az 4 yıldır faturalı öncesinde faturasız müşteriyim. ortalama 4 yılda aylık 50 tl ödemişim dışardan gelen müşteri daha kıymetli. ayıp yaw. ticaret etiği olsa böyle bişey olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.