Şimdi Ara

__________ Max. 45 bin TL'ye Insignia alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araç hakkında pek bilgim yok. Donanım, konfor vs hakkında hiç şüphem yok cok iyi.
    Ama motor olayı biraz muallak. Herkes başka birşey söylüyor.

1.6 atmosferik 115 hp
    1.4T 140 hp
    1.6T 180 hp
    olan motorlardan en iyisi en az yakanı ve çekişi iyi olanı hangisidir ?

Takas teklifi geldi.. 1.6 115 hp olandan. Bu motorun çekişinin kötü olduğu konuda yazılanlar var.
    115 hp olan bir motor bu araca yeterli gelmez mi ?

Herkesin sorduğu şey, LPG li olanlarda sübap erimesi mi oluyor?
    Sübapların yan sanayi çelik sübap ile değişmesi 1200 TL tutuyor demiş bir arkadaş.

Bu arabanın iyisini 43-45 bine alamaz mıyız ? İnternette 39binden başlıyo fiyatlar.
    2008-2009 olabilir. 2-3 parça boya olabilir. Hasar kaydı 5000TL ye kadar sorun değil.

Son olarak da;
    Aklımda Fiat Bravo Sportstyle 1.6 mjet 120hp ya da 1.4 turbolu 120-150hp olanlardan almak vardı.
    Insignia aklımı karıştırdı.

D segment bir araba. Çok mu masraflı olur ? Yakıtı düşünen bir adam olduğuma göre maddi durumum çok iyi değildir :D
    Bu üst sınıf bir araba yedek parçası ve bakımları diğer araclara göre daha mı pahalı olur ?

• Yakiti dusunuyorsaniz kosarak uzaklasin
  • 43-45bine zor gibi geliyor biraz
  • 1.4 t bulabilirsen o fiyata lpg ile uyumlu hatta lpgsiz bile binilir ama 50den asagı 1.4 t temizi bulman zor
  • Saydığınız Insignia motorları arasında en yeni ve optimum özellikler segileyen 1.4 140Hp lik motordur.

Bravo bir alt sınıfa dahil bir araçtır, 1.6 dizel 120Hp lik motorun performansı ve ekonomisi başarılıdır.
  • bence markadan çok az km li araçlar düşünmelisiniz. D sınıfı araçlar yeniyken çok keyifli olabiliyor ama km yükseldikçe yenilenmesi gereken parçalar pahalı olacak haliyle yada baştan sıkışıp mümkün olduğunca km düşük d sınıfı araçlara bakmalısınız
  • ''YozgatLee0666'' isimli arkadaş yanlışlıkla fazladan açtığım konuya şu cevabı vermiş. Buraya kopyalayım herkes görsün istedim.

Merhaba bu araç abimde 1.6 115 hp edition elegance 2009 var ve suan istemesem dahi görüyorum :)dükkanin önünde duruyor

Aracin konforu malzeme Kalitesi genisliginde sikinti yok D segment standardinda.

Performans yani çekisi vasat yokusta benzin LPG fark etmez bayilir performansi devir çevirdikçe gelir düz yolda fazla sikinti yasatmaz ama hantalligini her türlü belli eder.

Uzun yolda LPG ile 750 km de 100 lira yakti.

Parça fiyatlari Astra Cruze ile ayni milim fazla olabilir

Sübap sorunu ise turbolu turbosuz Opelin 1.4 140 BG olani disinda kaçinilmaz. Yorumlara baktigimda 70-90 bin km sonra belli ediyor.

Alirsaniz 1.6 Turbo candir bunu söyliyim 45 de turbolu bulursunuz merak etmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    13 kuruşmu yakıyor bu araç gerçekten???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mydoneoz1

13 kuruşmu yakıyor bu araç gerçekten???

100-110 sabitleyip gidersen yakıyor.
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    13 kuruş mu ? yahu benim arkadaşın Polo'su o kadar yakıyo uzun yolda.. Insignia 20-23 kuruştan aşağı düşmez (bence)
    hem kasa ağır, hem de çekiş zayıf...
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Bende şaşkınım ölmüş eşeğin böyle az yapabildiğine belki abim yanlış hesaplanmıştır...

Alacaklar Turbo olanı alsın
  • Bildiğim kadarıyla insignia 1.6 180 hp olanı boş ağırlığı 1575 kg olması lazım bu aracı en iyi götüren tabi ki de 180 olanı ancak o da oldukça yakıyor bir de afl ilanlarindan bulursanız tadından yenmez

Edit:daha önce 1.6 180 hp astra flexride araç aldım 29000 km de lpg taktırdım landirenzo omegas aracı uyumlu olan yağlama sistemli baya randıman aldım tavsiye ederim fark ettirmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.