Şimdi Ara

MAX. 55 BİN TL ARAÇ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, malesef babamın kolunda girdiği ameliyattaki doktor hatası nedeni ile güç kaybı meydana geldi. Otomatik vites bir araca geçersek rahatlayacağını düşünüp, aracımın ederi nedir diye bir konu açmıştım. Ve elimizdeki aracımızı 55 bin liraya satabileceğimizi öğrendim. Fakat 55-56 bin lira bandında kriterlerimize uygun otomatik vites araç bulamadım. Bunun üzerine aracımızı daha kolay satılabilen ve değerini koruyabilecek bir araca çevirip daha sonra otomatik vitese dönüş yapmaya karar verdim.
    55 bin liraya;
    1.En az 2013 model.
    2.Maksimum 20 bin kilometrede.
    3.Az yakacak ve değerini koruyup kısa sürede satılacak.
    4.Bagaj hacmi geniş olacak.
    Bir araç arıyorum, sanki biraz fazla şey istedim ama
    İşim çok acil güvenebileceğim tek yer burası yanlış bir iş yapmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• 58000 tl civarında golf 7 ler var otomatik 15k km civarlarinda büyük ihtimalle araba başında istediğin fiyata cekebilirsin. Güçlü 2.eli ile değerini korur ayrıca prestijli bir araçtır fiyatına gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkonaso B kullanıcısına yanıt
    Dsg şanzıman düşünmüyorum hocam saolun.
    Tsi motorlara lpg uygulanmıyor diye biliyorum zaten

• DSG hakkında çok önyargı var tek soylicegim şey gidip bizzat denemen. LPG konusunda arkadaşım yeni taktırdı golf 7 ye biraz yüksek bir maliyeti oldu eğer diyosan babam 100k km kullanır kesinlikle kendini hayli hayli amorti eder.

Golf fanı gibi gözüktüm ama arabaya çok bindim rahatlıkla senin ve babanın ihtiyaçlarını karşılıcaktir bence.

Yok abi kötü şeyler duyuyorum dersen skoda octavia bakabilirsin

• Astra 1.4 turbo + lpg hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• Up
  • Focus güzel seçenek olabilir. 2012 Titanium Powershift sahibiyim Lpg 'de mevcut sorunsuz kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2013 2014 model Active paket 132 bg auris kovalayacaksin hocam.

brc takcaksin hem ekonomi hem keyifli surusu tadacaksin

• Active skypack 14.100 km cam tavan full otomatik
    İlan No: 225152722
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-active-skypack-14.100-km-cam-tavan-full-otomatik-225152722/detay

Cam tavanlı bak bide bu

• Toyota, Honda,Mazda. Bende senin gibi araç arayışı içindeyim. Honda kullanmıştım,memnundumda.Farklı birşey olsun diyorum ancak 3 marka dışında sorunsuz otomobil bulamiyorum-otomatik şanzıman için-.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sizin ilacınız. Turbo+ LPG uyumlu motor bagajı 420 LT olması lazım Hb araçlardan daha geniş. Otomatiği tork konvertörlü ama vites geçişleri ise güzel olduğunu bu yazıda okudum:http://forum.donanimhaber.com/m_65070366/tm.htm

LPG de 25 kr fln yakar ş.içi basa basa gidersiniz...

Alırsan Cosmo al o Bi-xenon farları ile çok yakışıklı ayrıcı önünü çok iyi görürsün
  • berkonaso B kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için çok teşekkür ederim şu bahsettiğiniz lpg sisteminin maliyeti nedir ?
  • Memed Ali M kullanıcısına yanıt
    Çok saolun hocam, malesef babam ford istemiyor, geçmişte tatsız şeyler yaşamış herhalde.
    Ama yine de bir kaç sorum olacak, belki aklını çelebilirim. Şehir içi kaç litre veya kaç kuruş yakıyorsunuz ?
    Ti-vct atmosferik miydi, yoksa turbo destekli mi ? Pek bilgim yok ford hakkında.
    Vites geçişleri nasıl ? Şanzıman hakkında bilgi verebilir misiniz ?
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Çok saolun hocam, bu fiyata bulmam biraz zor olacak ama araç çok hoşuma gitti. Hemen aurisi de listeye ekliyorum
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok ama çok saolun, babamın opel ve renaulta karşı aşırı derecede sevgisi var, onun da çok hoşuna gitti büyük ihtimal astra alacağız.
    Şehir içi zorlasam bile 25 kr geçmez diyorsunuz yani ?
    Hem fiyatları bana uygun, hem de bagaj hacmi ve yakıt tüketimini çok beğendim. Tabi eğer söylenildiği gibiyse.
    Peki astra k çıktığında çok değer kaybeder mi sizce ?
    Ayrıca çabuk satılan piyasası olan bir araç mıdır ?
  • Bişey değil yazdığın diğer cevapları okudum onlar hakkında bilgi vereyim.

1.4 TSİ motor direk enjeksiyon turbo sistemdir 2700 Liradan-7000 Liraya kadar LPG sistemleri var(6-7 bin liraya olanlar sıvı sistem sadece LPG tüketir). %80 LPG %20 Benzin tüketir.

Ti-vct Motor 125 BG Atmosferiktir ve Powershift şanzıman ise çift kavramalı şanzıman DSG gibi ama daha sorunsuz olanı öle diyorlar...

Şimdi benim önerdiğim araca gelirsek :) : Yakıt tüketimi 2 lira LPG için söyledim bu LPG fiyatı arttıkça km başına kuruşda artar. 12-13 LT LPG tüketir gibime geliyor. Zorlasan tabikide kuruş artar ama 25-30 kr arasında olur gibime geliyor.

Astra K çıktığında ne olacağına ise misal Astra H kasa halen tutulan sevilen binilen araç. Bu da böle olur düşüncesindeyim. Şuan Astra G bile satabildiğiniz ortamda Astra J satışı zor olmayacaktır. Değer kaybı ise şuan ki Dolar Euro ya göre olur çünkü Dolar Euro ne kadar yüksek olursa 0 araç fiyatları o kadar yüksek olur ve 2. el araç piyasasına yansır...

1.3 dizelleri çabuk satılır bunlarada LPG olduğu için gene çabuk satılacağını var sayıyorum çünkü LPG takılan her araç çabuk satılır ülkemizde malum benzin fiyatları

• quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Çok saolun hocam, malesef babam ford istemiyor, geçmişte tatsız şeyler yaşamış herhalde.
    Ama yine de bir kaç sorum olacak, belki aklını çelebilirim. Şehir içi kaç litre veya kaç kuruş yakıyorsunuz ?
    Ti-vct atmosferik miydi, yoksa turbo destekli mi ? Pek bilgim yok ford hakkında.
    Vites geçişleri nasıl ? Şanzıman hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Atmosferik hocam seviyorum performansını , LPG de 30 Kuruş yakıyor en fazla oda ,ortalama 25 Kuruş diyelim. Bildiğiniz üzere Powershift şanzıman var çift kavramalı sorunsuz ve çok seri hiç hissetmiyorsunuz bile. Ford'dan nefret ederdim ta ki focus 3 modelini Gören'e kadar. Şu an Ford tüm modellerinde gerçekten çok iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.