Şimdi Ara

Max 58 e dizel otomatik C segmenti tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malumunuz clio 3 dizel otomatik bir aracım var dynamique model, aracımı satıp(aracım satılık bu arada) , üstüne 20-24 arası bir rakam koyup , C segmenti dizel otomatik bir araç almak istiyorum.

Gönlüm Ceed den yana consept veya consept plus 2013 50-60 bin km de 55-58 bin tl arası fiyatlara var.

Ancak 2 sene sonra satmayı planlıyorum 80 bin km de falan. Satarken zorlanır mıyım?

Veya bu fiyatlara ne tavsiye edersiniz, hem arıza cıkartma ihtimali düşük, hem de 2. elde 2 sene sonra kolay gidebilecek.

Bu arada 2.5 yasında ve 4 aylık 2 oglum var. Ceed biraz küçük ama tatile falan giden biri degilim, borç falan bitmeden anca istanbul şehir içi kullanacagım bir araç olacak, ayrıca çokta şehir içi trafige girmiyorum kurtköy gebze arası daha cok kullanıyorum aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdogan911 -- 2 Mayıs 2016; 14:09:19 >

• Yok mu arkadaşlar bir tavsiyeniz?
  • Merhaba hocam 2012-2013 focus tdci ya da astra j bakabilirsiniz o fiyat aralığına. Ceed e göre satması da daha kolay olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçların otomatiği ile ilgili çok bilgim yok, ceed de bildigim kadarıyla tam otomatik 6 ileri bir şanzuman var, tam otomatik oldugu için sorunsuzdur diye tahmin ediyorum. Astranın ve focusun otomatikleri nasıldır ki?
  • Sehir ici trafige girmiyorsanuz d segment dizel manuel araba bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Sehir ici trafige girmiyorsanuz d segment dizel manuel araba bakin

Hocam manuel şu an için düşünmüyorum, yıllardır otomatik araca alıştım, manuel hiç aklımda yok..
  • En makul butceyi az zorlayacak c4 ler var ve 308.Ilaveten megane edc ve fluence olabilir.
    Golf ve turevleri oldukaca yuksek fiyatlarla alici buluyor ancak belki leon ulasialbilir olabilr.
    Simdiden hayirli olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az km li full paket 308 olabilir
  • Ekonomik tuketim için dizel istiyorsaniz dizel tam otm. Ceed az yakmaz şehiriçi. C4, 308 50 seviyesinde bulunur yakit olarak da tam otm. Dizellerden kayda deger sekilde az yakar yari otm. oldugu için. Max. 52 civarina 2012 confort plus mcp 1.6hdi 112hp bulunur.

• Citroenlere bir bakayım ama 2010 model c4 ler vardı şirket araçları, dizel otomatik, araçlar az yakıyodu, iyi gidiyodu ancak elektronik olarak çok arıza verdiler. Anahtara basınca bi kitler bi açar bi ktiler bi açar, sinyaller yanıp söner sürekli , sanki windows hata vermişte aynı ekran üst üste açılıyor gibi, ctrl+alt+del yapmadan kendine gelmezdi :) 2010 lar gibi yeni kasada da problemler devam ediyor mu bilmiyorum, şüphelerim var açıkçası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdogan911 -- 3 Mayıs 2016; 9:23:50 >
  • Arkadaşlar, sıfır leon 1.2 tsi - dsg 63.600 trafik sigortasını onlar hallediyolarmış galiba. 2 yıl garantisi olacak

2015 yine aynı leon, 5000 km de daha 58.000 e anlaşırım diye düşünüyorum, ama daha hiç servise girmemiş, 1-2 aya servise sokmak lazm ve trafik sigortası da ben yaptırıcam sonuçta. Garantisi 1 yıl kalmış olacak..

2014 model dizel otomatik kia ceed 36.000 km de cam tavan yok , consept model. yine 58.000 e anlaşırım diye düşünüyorum, bakımı 30 bin de yapılmış. 3 yıl daha garantisi var..

Hangisi daha mantıklı gleiyor, senede 10-12 bin km yaparım, düşük ihtimal max. 15 bin km olur. 2 sene sonra km si artmadan temiz bir şekilde satmayı planlıyorum.
  • tabi ki dizel ceed.. garantisi devam ederken de satarsin mis gibi

• Bu arada trafik sigortaları cok arttıgı için artık bayiler kendi karşılamıyolarmış. Bu durumda zaten bayilerin neredeyse tamamını aradım ve sıfır leon 1.2 dsg kalmadıgını, kalanların led paketli büyük ekranlı vs 68 bin lira minimum fiyatlarla oldugunu gordum. Kia ya dogru gidiyoruz bakalım...
  • Kia ceed 2014 37.000 km de aldım dizel otomatik, kazasız belasız sürüşler herkese..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Kia ceed 2014 37.000 km de aldım dizel otomatik, kazasız belasız sürüşler herkese..

Hayırlı uğurlu olsun serviste yazılımı güncellettirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Hangi kısmının yazılımı güncelleniyor üstad?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Hangi kısmının yazılımı güncelleniyor üstad?

Kadrandaki park sensörü grafikleri falan değişti bende tam bilniyorum ayrıntısını.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.