Şimdi Ara

MAX. 60,0000 TL ARAÇ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARKADAŞLAR FİYATINI ŞİŞİRMEMİŞ GERÇEKTEN ARACINI SATICAK OLAN ARKADAŞLAR BENDE ARACIMI YENI SATTIM ARAÇ BAKIYORUM LÜTFEN CİDDİ YALANSIZ DOLANSIZ ARACINI SATMAK İSTİYENLER KONUNUN ALTINA YAĞUT MESAJ ÇEKERLERSE MEMNUN OLURUM

FİYAT ARALIĞI 20,000 LİRA İLE MAKSIMUM 60,000 LİRA

PERT YADA AĞIR HASAR KAYITLI OLMAMALI

BOYA OLABILIR FAKAT KOMPLE BOYALI OLMAZ(DÜŞÜK FİYATLI ARAÇLAR HARİCİNDE)

KM UÇMAMIŞ İÇ DÖŞEMELERİ TEMİZ TEMİZ KULLANICI GİDECEK BİR ARAÇ ARIYORUM. ÇEK SENET YOK NAKİT OLARAK.

• İSTANBUL İÇİ
  • Hocam aynen bende bu şekilde düzgün araç ve daha da güzeli dürüst satan kişi arıyorum. Zira bende aracımı satalı 5 ay oldu galeri 22.5 verdi ben 29 a sattım malumda araç 32 bantlarindaydi. Şimdi arasıra bakınıyorum malum siteye falan da insanımız dod, yetkili bayi veya galerilerle yarışan fiyatlar istiyorlar. Üstelik en ufak bir eksper bilgisi vermeden ve plaka açık sorgulayın kardeşim küstahligi sergileyerek. Her ilgi duyduğumuz aracın hasarini sorgulayacak olsak...

Hocam umarım isteğine uygun bir araç bulursun ama bu forum altındaki bu başlık son 1 yılda müthiş durgun, malum ekonomi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shapsgh -- 13 Kasım 2017; 20:10:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VALLA ÖYLE DEDİĞİN GİBİ TEMİZ ARABALAR GALERİCİLERDEN FAZLA PARA İSTİYOLAR SERBEST PİYASA KİMSEYE BİŞEY DİYEMİYOSUN AMA GERÇEKTEN ARACINI SATICAK İNSANLAR BELLİ OLUYOR ÜRÜNLERİDE ZATEN KISA ZAMANDA ALICI BULUYOR BAKALIM KISMETİMİZE BU SEFER NE DÜŞECEK
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-18-binde-tertemiz-seat-ibiza-500870867/detay/

araç bana ait.
    İlla benim aracı alcaksınız die bir kaide yok tabiki. Bu marka model hakkında sorualrınız olursa onuda yanıtlayabilirim elbette. Fikir olsun diye atıyorum :)
  • İkinci el fiyatlar sıfır ile yarışıyor

• Polo 1.4 chrome edition (full model) 2013 model 74 binde servis bakımlı , ağır bakımları 1.000 km önce yapıldı ve 4 lastik yeni, sadece şöför kabısında boya var sürtmeden dolayı

• Hocam acil ihtiyacım olduğu için satıyorum tertemiz araç

500 L 1.3 rockstar cam tavan dizel

*86 binde
    *hasar kaydı kaza bela yok sadece ön tamponda plastik aksamda ufak boya var
    *exper raporu mevcut
    *Yokuş kalkış desteği *abs asr esp ebd vs mevcut
    * hız sabitleyici * yarı deri koltuklar elektirikli koltuklar

62 istiyorum normalde 60'a bırakırım araç gerçekten aşkla bineceğin bir araç

MAX. 60,0000 TL  ARAÇ ARIYORUM

• 60 bine kadar dizel otomatik araç bakıyorum bende kendi konumda var fluence ile anlaştım kapora verdim kendi aracımı uygun verdim O arabayı almak için araç sahibi bir iki bahane uyudueup vazgeçti kapora yı iade etti. Eminim ki satma dediler. Bir gün sonra yine bir fluence buldum telefonla anlaştık 61 e yayın sizi ararım dedi aramadı ben aradım benim o fiyata sarılacak arabam yok diye kaba da bir cümle kullandı sanki zorla alıyorum akşam inceledim ben arabamı uygun yazmışım diyor. İşte piyasa böyle....... Larla dolu.

• Düşünürseniz kazasız boyasız tramersiz fluence var. Özelden ulaşabilirsiniz.
  • 2011 model passat b7 1.6 tdi bluemotion manuel trendline aldım 116 binde tramersiz 3 tam 2 yarım boyalı 64,250 gibi komik bir rakama çok iyi denk geldi flueance hyundai fiyat parasına passata biniyorum herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.