Şimdi Ara

Max. 600 tl akıllı telefon !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslıkta belırttıgım gıbı 600 tl butcem var. Dayanıklı - stabıl - az cok oyun oynayabılecegım telefon arıyorum. En az 1 sene rahat kullanıp satabılecegım bır telefon olmalı.

Gunluk kullanımda performansı ıyı ve pılı ortalama 1.5 gun gıden bır telefon olursa tadından yenmez.

Onerılerılerınız beklıyorum arkadaslar 2 hafta ıcınde almam gerek. Sımdıden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gm Discovery
    NOKIA LUMIA 520
    ACE 2
  • ace2
  • ace 2 ,SONY XPERIA ST23 MIRO, SAMSUNG GALAXY S7562 DUOS,HTC GOLF DESIRE C,SONY XPERIA E ,dostum piyasada bu aralıkta bu telefonlar var.bu telefonlardan yüksek oyun performansı bekleme düşük performans aklında bulunsun.temple run oynarsın bunlarla ama modern combat3 kasarlar kesinlikle.zaten oyun için en az 1gb ram gerekli.birde almadan önce sar değerlerini araştır(sar değeri;yaydığı radyasyon değeri) bunlara bakıp birde,herhangi bir tekno mağazaya git(teknosa,vatan computer vs vs.) telefonu eline al.araştır içini falan.Neyse benden bu kadar Şimdiden HAYIRLI OLSUN.İYİ FORUMLAR...
  • Bu fıyattakı androıdler benı korkutuyor. Note 2 kullanıyordum kredı kartı borcumdan oturu satmam gerektı :D yuksek sevıye androıd kullandıgımdan sımdı bu fıyatta alacagım androıd hayal kırıklıgı yaratır gıbı gelıyor. Lumıa 520 ye yoneldım bıraz bu sebepten. Ancak onun da marketı bıraz sıkıntılı gıbı. Napsam ne etsem bılemedım :@

• Discovery
  • discovery yada lg l7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lumia 520 al kardeş ben aldım memnunum şarjıda iyi gidiyo sadece mesaj telefon görüşmesi yaparsan 2.5 günü buluyo şarjı
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

ace2

Başka yerdede ace 2 yerine miro diyon ne adamsın

• ace 2 veya 700TL lere s3 mini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

ace2

Başka yerdede ace 2 yerine miro diyon ne adamsın

Soru ıhtıyac butce farklı ıse farklı olarak telefon onerım normaldir.

• GM discoverynin kalitesini bilmiyorum ama donanim hatasi yoksa o olabilir, ya da marka olsun diyorsan lumia 520
  • Oncelıkle tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım. Sıfır alırsam 520 alıcam artık karar verdım. 2. El onerebılecegınız bısey var mı ?

• Guncel

• quote:

Orijinalden alıntı: ozansem

Oncelıkle tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım. Sıfır alırsam 520 alıcam artık karar verdım. 2. El onerebılecegınız bısey var mı ?

hocam htc 8s vatanda 558 lira bende düşünüyorum androidden windowsa geçmeye de modele karar veremedim.
  • Market harıc cogu kısı memnun 8x ten

• 8s aldım 559 tl den
  • Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.