Şimdi Ara

Max 75 Bin Kararsızım yardım lütfen !!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yaşındayım üniversiteye başlıyorum.Babamı araba aldırmaya ikna ettim.Siyah 18' amg jantlı 2003-2008 arası cabrio CLk 200 komp. düşünüyorum bu araca hasta oldum rüyalarıma girmeye başladı.Teknik açıdan artıları eksiler nelerdir bu aracın.MAx 75-80 limitim var.Alternatif tavsiyelerinizide sunarsanız çok mutlu olurum.Babam 0 km scirocco veya peugeot rcz alıyım yaşına daha iyi gider diyo ama ben biraz daha prestijli klas bi oto istiyorum.Cabrio takıntım yok fakat clk ya çok yakışıyor be abi o çadır çok şekil bi hava katıyo araca.Yorumlarınızı bekliyorum

Not:Clk yı alırsam lpg taktırmayı düşünüyorum.Bu konudaki görüşlerinize belirtirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebky -- 15 Ağustos 2012; 13:37:39 >

• 2005-2007 Mercedes E200 kompressor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

2005-2007 Mercedes E200 kompressor
    yeni bmw 3 serisi al.

yada
    s60
    c180
    passat cc gibi araçlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

yeni bmw 3 serisi al.

yada
    s60
    c180
    passat cc gibi araçlar var.

Alıntıları Göster
    Cabrio bir araç istiyorum en azından coupe olsun sportif olsun s60 passat flan bana göre değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebky

Cabrio bir araç istiyorum en azından coupe olsun sportif olsun s60 passat flan bana göre değil

Alıntıları Göster
    bmw 3.20ci
  • Mercedes Clk 320 Cdi Cabrio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Mercedes Clk 320 Cdi Cabrio
    Ankarada yaşıyorum karda yağmurda fırtınada cabrionun çadırı sorun yaratırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ankarada yaşıyorum karda yağmurda fırtınada cabrionun çadırı sorun yaratırmı

Alıntıları Göster
    beyaz bir scirocco
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

beyaz bir scirocco

Abt bodykit ve interglos jantlari unutmamak lazim.

• E46 BMW al.Ogrenci adamsın her an paraya ihtiyacın olabilir ve benzine para ayırırsın.Habire babandan benzin parası istemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

E46 BMW al.Ogrenci adamsın her an paraya ihtiyacın olabilir ve benzine para ayırırsın.Habire babandan benzin parası istemezsin.
    genc adamın mercedesle isi olmaz.. nasil yakıstırdın kendine.. hala modasi gecmemis olan bmw 3.20ci yada 3.30 ci bulabilirsin..
  • Scirocco iyi olur ama çok var etrafta. Rcz almayın o parayı nasıl buna verdim dersiniz heves kaçınca bmw düşünün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

genc adamın mercedesle isi olmaz.. nasil yakıstırdın kendine.. hala modasi gecmemis olan bmw 3.20ci yada 3.30 ci bulabilirsin..

Genç adamın mercedesle işi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

Genç adamın mercedesle işi olmaz

Alıntıları Göster
    Bmw biraz serseri arabası bence.Herkeste goruyoruz.Sciroccoda çok sıradanlaştı herkeste var.Ama Clk fazla görülen bir araç değil bence.Giyim olarakta klasik bir tarzım var spor takılmıyorum o yüzden clk düşünüyorum

• quote:

Bmw biraz serseri arabası bence.Herkeste goruyoruz.Sciroccoda çok sıradanlaştı herkeste var.Ama Clk fazla görülen bir araç değil bence.Giyim olarakta klasik bir tarzım var spor takılmıyorum o yüzden clk düşünüyorum

Alıntıları Göster
    mercedes cabrio alır lpg takarsan ünide sana bi taraflar ıile gülerler genç adam ayrıca kızlarda binmez patlar falan diye korkar bence benzinle devam et hem havan olur kendi çapında

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

mercedes cabrio alır lpg takarsan ünide sana bi taraflar ıile gülerler genç adam ayrıca kızlarda binmez patlar falan diye korkar bence benzinle devam et hem havan olur kendi çapında

Yemeyip içmeyip benzine para yatırmak istemiyorum Simit tüpü takarım gözükmez zaten kızlar tüpü görmedikce arabanın yakıt türünü anlayabilcek kabiliyette değiller Clk'm olsun lpg li olsun be

• quote:

Orijinalden alıntı: teksax_dallas

quote:

Yemeyip içmeyip benzine para yatırmak istemiyorum Simit tüpü takarım gözükmez zaten kızlar tüpü görmedikce arabanın yakıt türünü anlayabilcek kabiliyette değiller Clk'm olsun lpg li olsun be

ya lpg bitip biip sesi gelirse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teksax_dallas

quote:

ya lpg bitip biip sesi gelirse

benzinden devam eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    0 Hyundai Genesis Coupe alabilirsin (genesis sedan ve coupe diğer hyundailerden farklıdır)

opel gt

bmw 3 serileri 1 önceki kasa

bmw 8.50Ci

Audi A4

fiyat olarak biraz zor ama Audi TT

renault laguna coupe örnek http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-87342773/detay#

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

0 Hyundai Genesis Coupe alabilirsin (genesis sedan ve coupe diğer hyundailerden farklıdır)

opel gt

bmw 3 serileri 1 önceki kasa

bmw 8.50Ci

Audi A4

fiyat olarak biraz zor ama Audi TT

renault laguna coupe örnek http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-87342773/detay#

Alıntıları Göster
    Porsche 911 Carrera veya boxter s. üstüne tanımam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.