Şimdi Ara

max 75000 tl otomatik araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anki aracım megane 3 2012 model..ailemizin büyümesinden dolayı sedan bir sıfır araç düşünüyorum..otomatik olursa iyi olur olmazsa mecburen manuel ama önceliğim otomatik..bu fiyatlara dizel olmaz ama en azından beniznli(lpg uyumlu)olmalı..şu anki aracım lpgli acayip ekonomik..hız sabitleyici,esp,bluetooth (arabada spotify müzik dinlemek için) olmazsa olmazlarım..sıfır araç düşünüyoruz. önerilere açığız 75000 80000 arası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sedan şart mi? Hb olmaz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    şu anki aracımız hb sedan düşünüyorum..ama c hb bagaj hacmi fena değil..sizin tavsiyeniz ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: hcekinmat

şu anki aracımız hb sedan düşünüyorum..ama c hb bagaj hacmi fena değil..sizin tavsiyeniz ne olur?

bütçenizi biraz aşıyor ama bursa Inallarda 2016 model dizel otomatik elite paket i30 var 88900 TL.http://www.inallar.com.tr/uygun-fiyatli-arabalar/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    mümkün değil o rakamlara çıkamam..max 80000 tl

• opel astra 1.4 turbo otomatik edition plus veya focus trend x 1.6 powershift her ikiside sedan..tercihiniz ne olurdu??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muratalagoz kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim sıfır düşünüyorum ikinci elden endişelerimiz var acı tecrübeler yaşadık

• Şu anda hemen hemen aynı konumdayız hocam. Bütçe olarak benim de son 75000 TL. Bu fiyata focus trendx powershift mantıklı gibi duruyor ancak içi nedense çok hoşuma gitmiyor. Ancak bizim için tek çare bu gibi duruyor :)
  • astranın lpg uyumu focusa göre daha iyi gibi bakalım bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.