Şimdi Ara

Max. 76bin TL'ye SUV hangisi? Kyron, Kuga, RAV4, CRV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SUV'lara kafayı iyice taktım. Yüksek sürüş pozisyonu bambaşka birşey.
    65-76 bin TL arası bütçem var
    otomatik şanzıman şartım var
    yıllık ortalama 10 bin km yapıyorum
    araziye ayda 2-3 kez çıkacağım
    bu fiyat aralığında bulabildiğim,dikkatimi çeken,finale kalan 4 araç var: Kyron, Kuga, RAV4, CRV

#1 Kyron :
    4WD AT standard
    Fiyatı 65000 TL
    "+": fiyatı, mercedes şanzıman ve motor, arazi performansının iyi olduğu, gerçek 4x4 olduğu söyleniyor, dizel
    "-" : kaportası zayıf geldi bana, euro n-cap testi yok, ssangyong ne kadar güven veriyor tartışılır, yol kavrayışı zayıf deniliyor

#2 Kuga :
    Titanium
    Fiyatı 72000 TL
    "+" : ford güvencesi, dizel, yakıt tüketimi, yol hakimiyeti
    "-" : iç dizaynı Kyron'dan bile kötü

#3 RAV4 :
    Fiyatı 76000 TL
    "+"sını "-"sini pek bilmiyorum
    yakıt tüketimi yeni RAV4'te %20 iyileştirildi deniyor.

#4 CRV :
    Fiyatı 76000 TL
    "+"sını "-"sini pek bilmiyorum
    yakıt tüketim masrafı bu dörtlü içinde en yüksek olanı. görüntüsü bence en güzel olanı.

Yukarıdaki isteklerim göz önüne alındığında bu dört modelden hangisi en doğru tercih olur?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ace34 -- 8 Ağustos 2010; 0:18:40 >

• Arkadaşım bütçeni 8000 Tl kadar daha zorlayabilirsen Subaru Forester dizeli öneririm 84500 TL fiyat yazmışlar sıkı bir pazarlık ile 80000 seviyesine iner belki malum 2011 modelleri çıkacak indirim söz konusu olabilir. Bu araca bakmanı öneririm. Açıkcası param olsa tercih edeceğim tek araç olurdu.
  • bu 4 araç arasında tercihim Kuga olurdu.. Nedenleri
    -daha ucuz
    -daha düşük yakıt tüketimi: sınıfının en düşük otomatik 2.0 d için yakıt tüketimi
    - süper şanzıman.. powershift hem çok iyi hem de sorunsuz (2 yıldır kullanımda)
    - servis ..hem daha yaygın (özellikle Kyrona kıyasla) hem de daha ucuz

iç dizaynı ve bir miktar küçüklüğü (özellikle bagaj için) dert etmiyosan Kuga, ama para ve yakıt sorun değilse bu 4 araç içerisinden tartışmasız CRV..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Arkadaşım bütçeni 8000 Tl kadar daha zorlayabilirsen Subaru Forester dizeli öneririm 84500 TL fiyat yazmışlar sıkı bir pazarlık ile 80000 seviyesine iner belki malum 2011 modelleri çıkacak indirim söz konusu olabilir. Bu araca bakmanı öneririm. Açıkcası param olsa tercih edeceğim tek araç olurdu.

Teşekkürler, alternatif sayısı beşe çıktı ;)
    Ancak otomatik şanzıman şartım var:( Forester dizel düz vites. Otomatik benzinlinin fiyatı kampanyalı 75900 görünüyor. Yakıt tüketim değerleri de çokça eleştirilen CRV ile aynı:
    Forester-10.9/7.0/8.4 ; CRV-11.1/6.8/8.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

bu 4 araç arasında tercihim Kuga olurdu.. Nedenleri
    -daha ucuz
    -daha düşük yakıt tüketimi: sınıfının en düşük otomatik 2.0 d için yakıt tüketimi
    - süper şanzıman.. powershift hem çok iyi hem de sorunsuz (2 yıldır kullanımda)
    - servis ..hem daha yaygın (özellikle Kyrona kıyasla) hem de daha ucuz

iç dizaynı ve bir miktar küçüklüğü (özellikle bagaj için) dert etmiyosan Kuga, ama para ve yakıt sorun değilse bu 4 araç içerisinden tartışmasız CRV..

Evet haklısınız,özellikle Kyron'dan hemen sonra Kuga'yı görünce binek oto gibigeldi ;) Kuga kullanım masraflarında dolayı diğerlerinden bir adım öne çıkıyor. CRV pek güzel de yakıt meselesi beni biraz düşündürüyor. Gerçi ortlalama yıllık 10,000 km yapacağım için çok fark oluşturur mu bilemiyorum.

• Arkadasım bence kyrondan uzak durmalısın komusumuzun aracı sıyah renk araba ılk bakıldığında ılgı cekıyor fakat sonradan sıkıcı bır dızayn olduğu anlasılıyor bırde ssanyong markası daha ulkemıze tam yerlesmedı satmak ıstedığın zaman sıkıntı yasayabılırsın yedek parcası sorunludur .... yerınızde olsam kuga alırım cunkı dayım siyah renk kuga aldı cam tavan spor gorunus bol yedek parca ve ford guvencesı satarkende sıkıntı yasamazsınız yada temız 2cı el volvo xc60 da dusunebılırsınız bunlar benım nacızane dusuncelerım ... kolaygelsın
  • Düşününde 70bin TL gibi bir paranın SsangYong'a verilmesi ne kadar mantıklı olabilir? Sonuçta bir aracı alırken servis ağı, parça kalitesi gibi şeylere bakmak lazım. Ford bu SUV işinde pek pişmiş bir marka değil bence. Yani Kuga modelini çok severim fakat Focus'un monster versiyonu gibi duruyor pek farklı da yok.

Bana kalırsa bu işte yıllardır sektörün içinde olan Toyota ve Honda markalarını tercih edin. İkisi de Japon markası ve sağlamlıkları tartışılmaz!
    Fakat imaj olarak bence CRV çok daha güzel RAV4'e göre. Çizgileri daha modern. Daha yeni olduğunu belli ediyor.
    Sağlamlık ve malzeme kalitesi açısından aralarında bariz bir fark olmadığı düşüncesindeyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qashqai vs Tucson
    geçen yıl açıldı
    Tucson Vs qashqai
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kugaya önden bir bakın focusun aynısı içide zaten aynı captiva veya qutlenderlera bakın
  • Onların hiç birine para vermezdim 65-75 arası temiz bir X5 çok rahat bulunur
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-x5-2001-bmw-x5-4-4-ia-lpg-50-000-km-spor-paket-emsali-yoki-29317343/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 8 Ağustos 2010; 12:04:49 >
  • Crv derim bu araçların içinde bu segmente tamamen yerleşmiş bir araç bence diğerlerinde o çekicilik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ace34

quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Arkadaşım bütçeni 8000 Tl kadar daha zorlayabilirsen Subaru Forester dizeli öneririm 84500 TL fiyat yazmışlar sıkı bir pazarlık ile 80000 seviyesine iner belki malum 2011 modelleri çıkacak indirim söz konusu olabilir. Bu araca bakmanı öneririm. Açıkcası param olsa tercih edeceğim tek araç olurdu.

Teşekkürler, alternatif sayısı beşe çıktı ;)
    Ancak otomatik şanzıman şartım var:( Forester dizel düz vites. Otomatik benzinlinin fiyatı kampanyalı 75900 görünüyor. Yakıt tüketim değerleri de çokça eleştirilen CRV ile aynı:
    Forester-10.9/7.0/8.4 ; CRV-11.1/6.8/8.4

Kusura bakmayın otomatik kısmını atlamışım. Bu şartlarda Kuga'ya yönelmeniz en mantıklı olur. Benzinli araçlar yakıt konusunda sizi üzebilir.

• kafanızı dahada karıştırmak istemem ama nissan x-trail de düşünülebilir o fiyat aralığında
  • CRV derdim halamın oğlunda var bu 4 seçenek içinde en iyisi bence CRV.
  • X-Rail in CRV den daha iyi bir seçim olacağını düşünmüyorum şahsen...
    SUV için zaten düşük bir fiyat 76000TL
    Fakat 100.000€ luk SUV lara benzeyen sadece CRV
  • Şık ve ferahlığıyla Crv
  • crv çok lüks bir araç ve fiyatını hakkediyor . tek donanımı var ve içinde her şey mevcut. yılda 10000 km kullanacağım demişsiniz benzin masrafı belinizi çok bükmez . ben olsam crv alırdım.
  • 4 araçtan raw4 veya crv dıgerlerı yanında secenek bıle olamaz... bence
  • nissan cashcai var birde 51 civarı olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

nissan cashcai var birde 51 civarı olması lazım

Qashqai tam olarak SUV sınıfı değil. Yani VW'in Tiguan ve Touareg versiyonları gibi.

Tiguan = Qashqai
    Touareg = CRV

tam bu şekilde olmasa da gibi düşünebilirsiniz...

Foto makinelerindeki SLR ve SLR-Like olayı gibi birşey...
  • Sifir olarak CRV güzel secim olur.Belki 2.el BMW x3te alabilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.