Şimdi Ara

MAX AYDA 50 TL YE İNTERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızı 14 e kadar destekliyor altyapı. Akksi 50 yetiyor.

max 50 tlye adsl önerileriniz nelerdir?

• Bildiğim kadarıyla turk telekom ve millenicom'daki 4mbps 20 ve 40gb paketler dışında bu fiyatlara dsl yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabit telefon varmı.
  • netspeed
  • Milenicom gündüz tarifesinde bu fiyat mümkün

• Merhaba hocam ben abone oldum kullanıyorum.çevremdeki herkese de öneriyorum buradan tarifelere bakıp görüşebilirsiniz.

https://www.netspeed.com.tr/tarifeler/
  • Merhaba, ben de nisan da taahütüm bitince NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum, siz hangi maksimum ne kadar hız alıyorsunuz? Ayrıca bağlatma olayını nasıl gerçekleştiriyorlar? Kendi ekipleri gelip ankastre bağlantısını yapıyor mu yoksa TT gelip ucu açık mı bırakıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Hocam 100mbit alıyorum ben net bir şekilde kesintisiz 102mbit hat tanımlandı hepsinindir alıyorum günün her saatinde. TürkTelekom un ekipleri gelip kabloları işaretleyip gidiyor diye biliyorum siz elektrikçi çağırıp veya kendiniz çakıyorsunuz ankastre ye. Benim santral saha ekibinde bir yakınım çalışıyordu geldi bağlantımı o yaptı ve onayladı. Türk Telekom ekipleri geldiğinde bakar olup yanlarına inip rica ederseniz sizi kırmazlar dairenize inmeden aşşağıdan bağlantıyı yaparlar veya zaten aktif hizmet alıyorsanız hizmetinizi kapatınca aynı porttan hizmet verebilirlerse bağlantıya gerek kalmaz direk sinyali oradan verirler

• Cevabınız için çok teşekkür ederim, acaba şu verdiğim şehirler üzerinden speedtest yapıp sonucu atabilir misiniz? İstanbul-Frankfurt-Amsterdam. Ping ve yurt dışı çıkışlarını merak ediyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runorunoruno -- 24 Eylül 2017; 22:18:41 >
  • t8urk telekomda 8mbps 50gb 56.90
    Hocam kusura bakmayın uzun bir yola çıkmıştım hep aklımdaydınız,şimdi eve geldim ve istediğiniz konumlardan speedtest sonuçlarımı paylaşıyorum. Testleride akşam en yoğun saatlerde yaptırdım yani şuan saat 20:40 Civarı.

İstanbul Avrupa:

İstanbul Asya:

Frankfurt:

Amsterdam:

• Ben de unuttunuz sanmıştım çok teşekkürler , yurt dışı çıkışlarında download da hız düşüşü mü oluyor acaba yoksa bir şey indirirken normal mi? nisan da NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum eğer Superonline fiber kutusunu binaya koymazsa.
    Ben bi hız düşüklüğü v.b gibi bir sorun yaşamadım indirme yükleme gibi bir durumda ve en yoğun saatlerde de. Sadece bu Speedtest yaparken gördüm bende Ping değerleri gayet güzel önceden Vodafone kullanırken Ping değerlerim normal zamanda bile 35-40 arasıydı şimdi 8 in üstüne çıkmıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.