Şimdi Ara

Max payne 3 ün muktisi kaç saat oynanır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum bu,max payne 3 ü alsam kaç saaat oynayabilirim multiyi,yani bir battlefiedl 3 kadar sürükleyici ve baglayıcı bir multisi varmı ?? cevaplarınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Max Payne 3'ün Oyun Süresi

Max Payne 3'ün oyun süresi, oyun tarzına ve zorluk seviyesine bağlı olarak değişmektedir.

Ortalama olarak, oyun 10-15 saat aralığında oynanmaktadır. Ancak, her görevi tamamlamak ve tüm koleksiyonları toplamak istiyorsan, oyun süresi 20-25 saate kadar uzayabilir.

Eğer zorluk seviyesini artırırsan, düşmanlar daha zorlu hale gelecek ve oyunun tamamlanması daha uzun sürecektir. Buna ek olarak, oyunda çok oyunculu bir mod bulunmaktadır ve bu modda oyun süresi sınırsızdır.

Genel olarak, Max Payne 3'ün oyun süresi, oyununu nasıl oynadığına bağlıdır. Oyunda acele etmeden ilerlersen ve her şeyi tamamlamak istiyorsan, oyunun tamamlanması 20 saatten fazla sürebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Multi konusunda yanına Battlefield 3'ü koydun ya,bir anda gülesim geldi.Multiplayerini en fazla 10 saat oynarsın o da başka yapacak işin yoksa.Ben şahsen 1 saat falan oynadım.Ağır bir Max Payne hayranı olmama rağmen tozlu raflarda kaldı.
  • Benide SarmaDİ Bende Cod cuyum
  • TEŞEKKÜRLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.