Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ttgg44 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.132
Cevap
567
Favori
911.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben normal kampanyalar için axess i önerdim. Mil için diyorsanız wings tavsiye etmem. Bu yönde ise tercihiniz adios alın şuan için en iyisi bu forumda anakonusu var göz atın tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maximum artık düzgün bir kampanya yapmaz oldu
    var bir işler ama nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Ben normal kampanyalar için axess i önerdim. Mil için diyorsanız wings tavsiye etmem. Bu yönde ise tercihiniz adios alın şuan için en iyisi bu forumda anakonusu var göz atın tavsiye ederim.

hocam kartı sadece internetten alışveriş için kullanıyorum tüm ürünleri tek çekim alıyorum zaten. bu yüzden her siteden alışveriş yapabileceksem banka hesabı da olur. bu puan vesaire olarak avantajlardan yararlanabilecek bi kart arıyorum en uygunu axess midir
  • quote:

Orijinalden alıntı: iKD44

quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

hocam kartı sadece internetten alışveriş için kullanıyorum tüm ürünleri tek çekim alıyorum zaten. bu yüzden her siteden alışveriş yapabileceksem banka hesabı da olur. bu puan vesaire olarak avantajlardan yararlanabilecek bi kart arıyorum en uygunu axess midir

O zaman Axess e basvurun, yeni basvuranlar icin kampanyasiylada her ay ekstradan 50 chippara kazanirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum sinemaya kafayı taktı Doğru dürüst kampanyası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damattween

Maximum sinemaya kafayı taktı Doğru dürüst kampanyası yok

sinema olsa da yeterdi bana da malatya da cinemaximum da yok. zaten ben alışverişleri de peşin yapıyorum. dolayısıyla kartın hiç bi faydası olmuyo. iptal ettirmeyi düşünüyorum hem hesabı hem kredi kartını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0805

N11 den altin alanlara puan yatmadi arkadaslar

@bandaleros

@AhmedKaymakcı

yatmayan var mı altın alıp bız kayıt acıtrdık arkadasa hala cevap yok ama altın aldık demedık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 6 Mayıs 2016; 16:05:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

N11 den altin alanlara puan yatmadi arkadaslar

@bandaleros

@AhmedKaymakcı

yatmayan var mı altın alıp bız kayıt acıtrdık arkadasa hala cevap yok ama altın aldık demedık

ben de altın aldım yatmadı yatmasını da beklemiyordum
  • Bu sayfa maximum kart kampanya değil şikayet sayfası gibi oldu kampanya olmayınca şikayetlerle doldu
  • Tüm kartlarda altın alınca puan yatar hemen hemen .yeterki 2-3-4 taksitle almayın tek çek cat çat

• quote:

Tüm kartlarda altın alınca puan yatar hemen hemen .yeterki 2-3-4 taksitle almayın tek çek cat çat

tek geçtiğim de yatmadı 4 taksit geçtiğimde . ziraat de yatmadı işbankası da . kayıt falan da açtırmadım nasip değilmiş. adamlar açık açık yazmışlar altın geçerli değil die belli ki önlem almışlar busefer
  • quote:

quote:

Tüm kartlarda altın alınca puan yatar hemen hemen .yeterki 2-3-4 taksitle almayın tek çek cat çat

tek geçtiğim de yatmadı 4 taksit geçtiğimde . ziraat de yatmadı işbankası da . kayıt falan da açtırmadım nasip değilmiş. adamlar açık açık yazmışlar altın geçerli değil die belli ki önlem almışlar busefer

İmkânsız arkadas Muhammed altın aldi yattı tek çekim hemde bkm

Bkm.ile yapın hangi banka olduğuna ulaşamaz

• Kartin ilk 6 ve son6 rakamindan hangi banka oldugu anlasilir..
    Yatmadigindan ben kayit actim. Sizde actirin.

• Bana 2 adet hediye sinema bileti geldi, ben bunları nasıl kullanabiliyorum ? Sinemaya gidince kredi kartı ide ödeme yapar gibi mi ?
  • Kartinla birlikte cinemaximum a gidiver. Bilet alirken kartindaki hediye biletle bilet alacagini soyle onlar ona gore islem yapiyorlar

• axsess 3 taksit altin aldim hemen yatti puan maximum oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • axxes chıp yatıyor maxmıum sıkıntı olusuyor demedı demeyın

halbank 4 taksıt e kadar ıncelem yapıyor 2-3-4

tek cekım ve 5-6-7-8-9 taksıtı denetlemıyor
  • cumartesı gunu 25000 tl lımıtlı maxımıles kartımı kapattırmak ıcın aradım mhr kayıt actı 4 ek kartla ıptalını sagladım bugun yarın arayıp yalama ya baslarlar ılker bey dıye 100 tl versınle 6 ay daha tutarım sonra yıne kapatırım artık MAXIMUM İŞBANK bitti bence
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Zaten varla yok arası birşeydi şimdi iyice bitti. Bende limiti iyice düşürdüm.
  • quote:

cumartesı gunu 25000 tl lımıtlı maxımıles kartımı kapattırmak ıcın aradım mhr kayıt actı 4 ek kartla ıptalını sagladım bugun yarın arayıp yalama ya baslarlar ılker bey dıye 100 tl versınle 6 ay daha tutarım sonra yıne kapatırım artık MAXIMUM İŞBANK bitti bence

İyi yapmışsın banada 3 ay önce gönderdiler yüksek limitli maximiles select iyi hoşda nedir lan öyle 200 tl harca 1 tl uçuş maximil kazan rezalet tam ben geçen bilet aldım 150 tl maximil vardı bakalım kampanya olmaz ise bende kapatırım ama senin bir hatan olmuş önce arayıp müşteri limitimi 1000 tl yapın düşürün diyecektin bir gün sonra kapatma isteyecektin nedenmi dersen mağlum yasa var müşteri limitini indirince 1 ay içinde banka bildiriyor kkb ye diğer bankalardaki kartlarına rahatlıkla yükseklme talebi yaparsan yükseltirlerdi ama şimdi kapatma dedin işbank kkb bildirmiyor bildirsede müşteri limitini saklayıp kapatma bildiriyor yani o 25.000 onlarda esir kalacak başıma geldi bende 1 yıl önce maximum platium vardı iptal etmiştim yine geçen maximiles istedim işde 3 ay önce hepsi red etti bir kaç banka müşteri limitiniz yok diye ama işbank mübarek 11.000 k limitli maximiles select gönderdi demekki bunlar esir etmiş ortak limiti

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.