Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.132
Cevap
567
Favori
911.705
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maximum sitesinde bir sorun var 1 haftadır hata veriyor. . Zaten kampanya yapmıyoruz boşuna sitesi çalışmasını deyip mi kapattılar acaba ? ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsatla ile katılmıştım 80 tl yatmış ama mesaj gelmedi hepsiburada dan kazanınca gelmişti.

• İKİ karta da 80 tl geldı
  • Bu maximum kart öldü de bizim mi haberimiz olmadı. herkes anneler günü kampanyası yapıyor maximumdan tık yok.
  • N11 puanları yatmadı bana, kayıt oluşturduk bekliyoruz bakalım; benim gibi puanları yatmayan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Bu maximum kart öldü de bizim mi haberimiz olmadı. herkes anneler günü kampanyası yapıyor maximumdan tık yok.

aynen yakında ıptal ettırecegım
  • Benim n11 puanları da yatmadı.

• yaatttıı
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Bu maximum kart öldü de bizim mi haberimiz olmadı. herkes anneler günü kampanyası yapıyor maximumdan tık yok.

Adamlara bir hâl oldu.. Burunlarından kıl aldırmıyorlar.

• Hediye Sinema Bileti kampanyamiz yeni donemde de devam ediyor.1 Mayis-30 Haziran 2016 tarihleri arasinda harcamaniz 2.500 TL ye ulastiginda 2 Cinemaximum sinema bileti hediye! Bilgi: maximum.com.tr - Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin:Internet Subesi veya 08507240724 T. Is Bankasi A.S. Mersis No: 8943397612554680

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den altin alanlara puan yatmadi arkadaslar

• bu maximum kartın hem öğrenci hesabını hem öğrenciler için olan kredi kartını aldım ama hiç memnun değilim ya. axessin bonussun yaptığı kampanyaların yüzde 1ini yapmıyolar. maximum kullanıyosan bu sıcak fırsatlarda doğru düzgün konu bile gezemiyosun.
  • mehmet0805 kullanıcısına yanıt
    Telefon alındı benim kartla, yatmadı.

Edit: Bugun yatirdilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTI- -- 4 Mayıs 2016; 18:39:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

Odul mil niye yatmistir tahmini olan var mi ? Yurtici bilet almisyim 213 tl ye..
    Birde n11 den altin almistim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

Mh yi aradim 213 tl lik mille bilet aliminiza73 mil yatmis dedi. Birde ne gitti gidiyordan ne de n11 kampanyasindan puan yatmadi dedim15 gun daha bekleyin dedi.

• kampanya diye taksit yapıyoruz yazmışlar, otur ağla
  • Nisan N11 fırsatla kampanyasından 2 kartıma da puan yatmadı.1000tl üzeri telefon almıştım.80tl puan yatması gerekiyor
  • Bankayı arayın kayıt oluşturun, 1-2 güne puanı yatırıyorlar. Bende öyle oldu
  • Ben bu kredi kartını mart ayında aldım, ilk yıl ücretsiz sonraki yıllarda kart aidatı alınacaktır dediler bende en azından bi süre deneyeyim ona göre ya kullanırım ya iptal ederim diye düşündüm.

yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum, an itibariyle 19 tl maxipuan, 27 tl maximil toplam maximil 45 tl olarak görunuyor. Yaklaşık olarak harcamalarım bu miktarlarda olacaktır, kart aidatı sanırım 80 tl, bu durumda kartı kullanmak ne kadar mantıklı olur ? Kart aidatını geri alamayacağımı varsayarsak 80 tl verip kullanmaya değer mi ? Bu arada mart ve nisan toplamında 2500 tl lik harcama yaptığım için 2 adet sinema bileti kazandım.

Ben bunun bilet sistemini bilmiyorum, miles and smiles gibi 3750 mile bir bilet vermiyor :) mesela benim 100 tl maximilim birikmiş ise 100 tl tutarındaki bir bileti alabiliyor muyum ?
  • maxim kullanıcısına yanıt
    Kart aidatı genelde iptal ediyorlar aktif ve düzenli ödeme yapanlar için. Hemen hemen tüm kredi kartları olan biri olarak tavsiyem Akbank bozmazlarsa.

Axess, yapı kredi world, garanti bonus bu 3ü iyi.

Maximum Kampanya konusuna gelirsek çok az malesef. (elde tutulur eticaret kampanyaları, sinema bileti) Size tavsiyem axess çıkarın. Axess de 1 ayda kazanıcağınızı Maximum da 10 ayda kazanırsınız. (eticaret hariç)
    Şuanda ekstra her ay 50 chip kampanyası cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTI- -- 5 Mayıs 2016; 0:44:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbankın herhangi bir kredi kartı mı yoksa wings mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.