Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ttgg44 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.132
Cevap
567
Favori
911.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nisan ayında parakod kampanyasından faydalanıp bileti yüklenen var mı?
  • N11 den altin alinca puan mil felan yatmiyor

1 Nisan - 15 Nisan 2016 Tarihleri arasında düzenlenen N11.COM kampanyası kapsamında Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişler kampanyamıza dahil değildir. Mesajınıza yönelik kontrollerde harcamanızın kampanyamıza dahil olmayan kategorilerden yapıldığı tespit edildi. Söz konusu kampanyamızdan faydalanamadığınızı üzülerek belirtmek isteriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

N11 den altin alinca puan mil felan yatmiyor

1 Nisan - 15 Nisan 2016 Tarihleri arasında düzenlenen N11.COM kampanyası kapsamında Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişler kampanyamıza dahil değildir. Mesajınıza yönelik kontrollerde harcamanızın kampanyamıza dahil olmayan kategorilerden yapıldığı tespit edildi. Söz konusu kampanyamızdan faydalanamadığınızı üzülerek belirtmek isteriz.

Ben 2 arkadasa bkm expres ıle altın aldırdım yattı bkm ıle al hocam o zaman zorlanıyor sıteler anlamakta zorluk cıkıyor

ben bu sayfayı devredecegım kım gonullu guncellemek ıster
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Ilgine cok tesekkurler. Cok yogun olmasam ben devralabilirdim ama thundere ye bi sor istersen

• Bankamatik Kartiniz'la 10-31 Mayis arasinda yapacaginiz her 50TL alisverise 5TL, toplam 25TL MaxiPuan hediye!Katilim icin BANKA yazip 4402'ye gonderin.Bilgi:
    www.isbank.com.tr
    Türkiye İş Bankası A.Ş.
    http://www.isbank.com.tr/?issp=mys
    - SMS istemiyorsaniz IPTAL yazip 4722'ye gonderebilirsiniz. T. Is Bankasi A.S. Mersis No: 8943397612554680

Sms gelen herkese farkli hedef gitmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Bankamatik Kartiniz'la 10-31 Mayis arasinda yapacaginiz her 50TL alisverise 5TL, toplam 25TL MaxiPuan hediye!Katilim icin BANKA yazip 4402'ye gonderin.Bilgi:
    www.isbank.com.tr
    Türkiye İş Bankası A.Ş.
    - SMS istemiyorsaniz IPTAL yazip 4722'ye gonderebilirsiniz. T. Is Bankasi A.S. Mersis No: 8943397612554680

bu kampanyaya sms atın cogu kısının puanı beleşten yattı tutyıor

• quote:

Bankamatik Kartiniz'la 10-31 Mayis arasinda yapacaginiz her 50TL alisverise 5TL, toplam 25TL MaxiPuan hediye!Katilim icin BANKA yazip 4402'ye gonderin.Bilgi:
    www.isbank.com.tr
    Türkiye İş Bankası A.Ş.

bana da mesaj geldi gönderim kabul ettiler 50ye 5 diyo bende de

• yakıt vs. alım kısıtlaması yok anladığım kadarıyla
    50 tl.lik yakıt aldım mesaj gelmedi
    alışveriş sonrası mesaj gelen var mı ?
  • Arkadaşlar kartimda 176 lira maxipuan var ama nerden geldi nasil bu kadar birikti hic bilmiyorum acaba hangi kampanyadan olabilir bilgisi olan var mi

• Maximum öldü resmen diğer banka kampanyaları yanında artk kırıp atma zamanı geldi aidat iptalide olmuyor

• fevzi17 kullanıcısına yanıt
    Hocam Ekim 2015 de kesilen aidatımı yaklasık 10 gun once m.h. yi arayarak iade edin dedim anında iade ettiler hocam hesabıma. Siz de iade isteyin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rokan_2003 -- 12 Mayıs 2016; 18:16:54 >
  • Hocam şikayet var dahil herheyere yazdım iade etmediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maximum kartı iade eden arkadaşlar arternatif nedir? Kampanya azlığı ve 200 e 1 puan cimriliğinin haricinde iş bankası kaliteli bi banka.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratomeroglu

Maximum kartı iade eden arkadaşlar arternatif nedir? Kampanya azlığı ve 200 e 1 puan cimriliğinin haricinde iş bankası kaliteli bi banka.

bende yeni aldım sayılır öğrenciyim kart ücreti olmadığından maximum aldım fakat iade edip axess veya bonus veya enpara almayı düşünüyorum ama araştırmadım henüz
  • Maximum nihayet akaryakıt kampanyası yapmış ama çöp bence

Maximum Kart’ınızla Maximum anlaşmalı TOTAL istasyonlarından 16 Mayıs-30 Haziran 2016 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişinize, yine Maximum anlaşmalı TOTAL istasyonlarında yapacağınız akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinizde kullanmak üzere 25 TL MaxiPuan!

Kampanya Detayları:

1- Kampanyamızdan yararlanılabilmesi için Maximum anlaşmalı Total İstasyonlarından ve Maximum POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde 100 TL ve üzeri 4 peşin alışveriş yapılması gerekmektedir.
    2- Kampanyamız kapsamında alışverişler İş Bankası Maximum POS cihazlarından yapılmalıdır. Diğer banka pos cihazlarından yapılan alışverişler kampanyamıza dahil edilmeyecektir.
    3- Kampanyamız süresince, kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerin "TOTAL" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402’ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.
    4- Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından bir SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
    5- SMS katılımı için, gönderim yapılacak cep telefonu numarası banka sisteminde alışverişin gerçekleştirildiği kartın bağlı olduğu müşteri numarasına tanımlı olmalıdır.
    6- Kampanyamıza Ziraat Maximum Kartlar da dahildir, Ziraat Maximum Kart sahiplerinin kampanyamıza katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından “TOTAL” yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
    7- İlave MaxiPuanlar kampanyamız bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kampanyamız kapsamında son kullanılan karta yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 26 Temmuz 2016’dır.
    8- Kampanyamız kart bazında değil, müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyamızdan en fazla bir defa yararlanabilecek ve kampanyamız kapsamında en fazla 25 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    9- Kampanyamız kapsamında yüklenecek ilave MaxiPuanlar sadece Total istasyonlarındaki akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanılabilecektir.
    10- Aynı gün yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyamıza dahildir.
    11- Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İş'te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı ve Şirket Kredi Kartı ile yapılan alışverişler kampanyamıza dahil değildir. MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ve taksitli alışverişler kampanyamıza dahil değildir.
    12- Kampanyamızdan MercedesCard ve Maximiles ile de yararlanılabilir.
    13- Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
    14- Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
    15- Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyamıza dahildir. Bankamatik Kartı için de SMS kaydı koşulu aranmaktadır.
    16- Kampanyamızdan MaxiPuan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya İş Bankası Maximum Kart veya Ziraat Maximum Kart ile yapılması gerekmektedir.
    17- Bankamatik Kartı ile kazanılan ilave MaxiPuanlar da geri alınacaktır.
    18- Kampanyamız kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.
    19- Üye işyerlerinde kampanyamız ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.
    20- Kampanyamıza dahil işyerleri için

• 400 TL'ye 25 TL çöp

Paraf her 50 TL'ye 5 TL veriyor.

Ayrıca TOTAL de yaygınlığı çok az olan bir benzinci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevzi17

Maximum öldü resmen diğer banka kampanyaları yanında artk kırıp atma zamanı geldi aidat iptalide olmuyor

Aidat geri aldım. Ve hiç kampanya yapmıyorsunuz diye kartı kapatın dedim. Kapattılar. 3-5 gün sonra aradılar, şöyle böyle aman kullanın hiç bir koşul olmadan kartınıza 35TL puan yükleyelim. İstemezseniz tekrar kartınızı kapatabilirsiniz falan.
    Tamam dedim yükleyin 1 ay sonra tekrar kapatırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

www.isbank.com.tr
    Türkiye İş Bankası A.Ş.

bu kampanyaya sms atın cogu kısının puanı beleşten yattı tutyıor

merhabalar ; bu kampanya şartları arasında "SMS gelen müşteriler şarı" olmasına rağmen ben 4402 ye sms gönderdim gelen cevap kaydımın yapıldığı yönünde idi, ben de migrostan GDİ, MONEY KAMPANYALARI, A101 haftasonu %25 kuruyemiş indirimi SİGARA falan derken 5x50 tl alışverişi yaptım bakalım MAXİ PUANLAR yatacak mı ?

• Pikachu P kullanıcısına yanıt
    hocam sana pm attım bakıp yanıtlayabilir misin?

acilen haber bekliyorum...
  • 2009 yılında Remzi Kitabevinde çalışmıştım. Maaşım İş Bankasındandı. Bugün bir baktım, hesabım hala açık ve içinde10 kuruş var. 7 yıl sonra internet şubeye girdim.

Bankamatik Kart istedim. 10 kuruş alınmamış ama maaşımı artık İş Bankasından almıyorum. Hesap işletim ücreti alınır mı alınmaz mı nasıl öğrenebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.