Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.222
Cevap
570
Favori
918.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 mart 2024 den sonraki alınmış kartlar 900 küsür. Ocak şubatta alındıysa 500 küsür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anında 150.000 TL Ek Hesap limiti verdi ama kredi kartı limiti artışı talebim 3 gündür değerlendirmede. Artırmaya hiç niyetleri yok gibi. Yakında kart limitim, kart aidatını karşılamaya bile yetmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihgs kullanıcısına yanıt

evet temmuz 2024 de almıştım ama olsun ikisi de fahiş rakamlar kampanyalara bakacak olursak

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Devlet bankası kartlarını kullanacaksın o zaman dostum , fiyatlar ideal :)

• melihgs kullanıcısına yanıt

yok geri alıyorum aidatı zaten almasam da çok sorun olmazdı çünkü 1500 tl falan kazandırmış banka bana  kazanamasam hiç kapatmayı düşünürdüm

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

Diğer kartlarının limiti de TEB'deki gibiyse İşbankası'ndan limit alman imkansıza yakın.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Maalesef tüm kartlarımın limitleri yüksek. Diğer yandan, annemin de diğer bankalarda toplamda milyon düzeylerinde limiti varken İş Bankası otomatik olarak 100.000 TL üzeri limit teklif etmişti ve kendiliğinden yükseltmişti. Aynı şans bana uğramayacak gibi ama az da olsa umuyorum. Belki başka bir bankada olduğu gibi yüksek gelir yazacak bir şube çalışanına denk gelebilirim. Şube yazınca sorun yaratmıyorlar. Garanti ve İş Bankası bana limit konusunda çok sorun yaratıyor.

1 milyon limitle 5 milyon limit arasında fark var.

İşbank'ta zor o işler.

Bol şans.

Zaten doğru düzgün kampanyası yok eskisi gibi. Limit olsa da işine yarayacak bir olayı yok artık.

• milyonlarca lira limit sevenler, bu kart "kredi "kartı, farkındasınız değil mi? kullandığınız miktarı geri istiyor sizden. zamanını tutturmazsanız faizleriyle hem de. mevcut işiniz, mevcut mali varlıklarınız sekteye uğrarsa, büyük dert sahibi olunabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Taksit anlaşmaları ve e-ticaret kampanyaları için yine işe yarıyordu. Ön ödemeli kart gibi kullanmaya devam edeceğim anlaşılan. En azından artı bakiye sınırı yok.  

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Bugüne kadar bir kere bile asgari ödeme yapmadım ve kredi kartına hiç faiz ödemedim. Cebimdeki para neyse ona göre harcıyorum. Ödeme yapana kadar paramı faizde tutabilmek, puan kazanabilmek ve taksit yapabilmek cidden avantajlı oluyor. Bazen faizler düşük olunca karttan çektiğim parayı vadeli hesaba yatırarak para bile kazanabiliyorum. Tüm kartlarım en az 200.000 TL olsa benim için yeterlidir çünkü ondan fazla ekstre sadece çok gezdiğim ve yeni cep telefonu aldığım ayda bir kere gelmişti. Örneğin bir teknolojik alet alacaksam istediğim kartı kullanabilirim, avantajına göre seçerim. Hastane veya eğitim masrafı gibi acil durumlar için de milyonluk bir kart yeterli oluyor. Bir akrabamın çocuğunun beyninde tümör vardı, hastane gidip 2.500.000 TL ücret istedi. Yoğun bakımda kaldığı gün başına da 2000 TL alıyorlar. Kredi çekseniz çekilmez ama kredi kartına çok güzel taksit oluyor. Aylık geliri taksite zar zor yetse de bir şekilde denkleştirebildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 10 Şubat 2025; 22:4:19 >

geçmiş olsun o aileye. zor bir durum.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. Mücadelesi hâlâ devam ediyor. Maalesef ekonominin durumunu sağlığa da yansıtıyorlar. Devlet hastanelerinin veya sigortaların hiçbirinin kabul etmediği bir tedavi olunca da işin içinden çıkılmak bilinmiyor. Sağlık için ücretsiz taksit kampanyaları olsa da milyonluk faturaların altından kalkmak çok zor. O kadar limit almak neredeyse imkansız zaten. Satacak evi ya da arabası olmayan veya borç alamayacak olan birisi için tam bir çıkmaz. Enpara gibi bankalar da şaka gibi 15000 liraya taksit kampanyası yapıyor. O paraya ancak hastane otoparkı ve birkaç gecelik yoğun bakım parası ödenir.   O yüzden acil durumlar için kenarda ne kadar çok limit olursa o kadar iyi olur. Banka seçeneğinin artması da iyi oluyor. A bankası taksit yapmazken B bankası 9’a bile bölebiliyor. Günlük hayat için 1-2 milyon TL limitin başka bir durumda işe yarayabileceğini pek sanmıyorum. En ufak hatada senelerce borç ödemek için çalışmak gerekir.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Merhaba bana otomatik limit artışı ile limitin artacak diye mesaj geldi fakat artmadı ne yapabilirim bunun için

• Ygddf Y kullanıcısına yanıt
    Siz limit artışı talep etseydiniz işcepten hocam denedinizmi ?

Baba otomatik 10 şubatta artacak diye mesaj geldi fakat artmadı bu gün sizden fikir almak istedim ne yapmam gerekiyor diye

Tamam hocam bende diyorumki kendiniz manuel limit artışı verin,mesajda 100k olacak diyorsa siz elle 200k yazın 120-130a filan otomatik artar

Gelire 62 bin limit için de 186 bin yazıyor du gelire ne yazayım istenilen limite ne yazayım

limitinizden fazla bir şey almaya çalışın cvv yanlış girerek 3d secure sms gelince limit önerebilir

Gelire 120 yazın hocam limite 300 yazın

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.