Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: apuskal , chmstsvs , bien Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.222
Cevap
570
Favori
918.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ederim gece gece yordum gelir belgesi isterse diye endişem var umarım red verip şubeye yönlendirmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygddf Y kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam,300 yazsanızda sizin limit boşluğunuza göre vericek mesela bende 90 diyordu gelen smste ben 200 başvurdum 130 verdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Tekrardan çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

milyonlarca lira limit sevenler, bu kart "kredi "kartı, farkındasınız değil mi? kullandığınız miktarı geri istiyor sizden. zamanını tutturmazsanız faizleriyle hem de. mevcut işiniz, mevcut mali varlıklarınız sekteye uğrarsa, büyük dert sahibi olunabilir.
    Zamanında diğer bankadan limit almak için bir kredi kartımın limitini düşürmüştüm. Geri yerine koyacağım diye çok uğraştım. Beş altı ay kadar önce bir arkadaşın çocuğunda bir sıkıntı çıktı. Devlet hastanesinde derdine derman bulamadığı ve işi de acil olduğu için özel hastaneye 300 bin lira kadar ödeme yapması gerekti. Bende kişiye özel sağlığa 9 taksit kampanyası vardı. Kartımı verdim kullandı borcunu da altı ay içinde taksitle ödedi. Evet kredi kartı limiti senin olmayan paradır ama o parayı da zaruri ihtiyaç da sana birinci derece akraban bile borç olarak vermez. Ayağını yorganına göre uzatan adam için kredi kartı candır. Öz disiplini olmayan birinin banka hesabı bile olmamalı ve tamamen nakit yaşamalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Triplxt.

Taksit anlaşmaları ve e-ticaret kampanyaları için yine işe yarıyordu. Ön ödemeli kart gibi kullanmaya devam edeceğim anlaşılan. En azından artı bakiye sınırı yok.  

Valla yüksek e-ticaret kampanyası dışında işime yaramıyor. Bir de ETS kampanyası var ama ben prensip gereği ETS yarı fiyatına tatil verse kullanacak değilim. Taksit için lazımsa Getir Finans'tan kart alın. Bana ihtiyacımı görecek bir limit verdiler ki İşbank 1 kuruş limit vermezken.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Genellikle 10000 TL’ye 750 TL gibi puan kampanyaları için istiyordum. Diğer kampanyaların hepsini zaten ön ödemeliler çok daha iyi şekilde yapıyor.

Ben de ETS gibi tur şirketlerini hiç kullanmadım. Kendi biletimi almak, Booking üzerinden otelimi seçmek ve planımı yapmak daha mantıklı geliyor. Hem daha ucuz oluyor hem de özgür oluyorum. Partnerimle bir restorana gitmek istediğimde tur rehberinin ebeveynim gibi davranmasını istemezdim açıkçası. Roma gibi 1 haftada zor gezeceğiniz şehirlere bile 1-2 gün ayırıyorlar.

Şu anlık taksit için Bonus, World, Axess, Kuveyt Türk, Bankkart ve CardFinans işimi görüyor. Getir’den kredi kartı almayı denedim ama yasal sınıra takıldığımı söyledi. Daha sonra tekrar deneyince de reddetmeye başladı. Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

• Ygddf Y kullanıcısına yanıt

daha evvel o sebeple red vermisse gelir vergisini kesin istiyor isbank ...daha evvel istemedi ise umarım sorun olmadan istediginiz limiti alirsiniz ancak geliri 3-5 assagi yukari biliyorlar yani 1 milyon tl girmemizin pek de anlami kalmiyor ..gercekci miktarlar üzerinden gitmek daha mantıklı bence ..50-60-70-100 bin tl ...vb

Hic geliriniz yoksa sistemde dedigim gibi malesef subeye yonlendirip belge istiyorlar ..(mevduat, kira ..vb herseyi kabul ediyorlar..geldi basima oradan biliyorum)

• Bankamatik kartım yok ama Kredi Kartı var , fakat kurum anlaşmalı aidatsız kart başvurusumu yapmam gerek şubeden visa istiyorum

Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)
    Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

• streamin S kullanıcısına yanıt

çalışam birinden rica ettim açık boşluğun var dedi mesajda yazan tutar ile aynı rakam arttırım talebi girdim kabul oldu daha yüksek yazarsam şube onayı istiyormuş benzer durum yaşayan olursa en garanti aynı tutarı yazmak ile

• 550 TL aidat geldi. Müşteri hizmetleri 6 ayda avans vb. dahil toplamda 18 Bin TL harcama sözüne iade etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 11 Şubat 2025; 21:53:47 >
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt

18 oldukca uygunmus ...6 ay 75 bin tl karsiligi diye belirtmislerdi 2024 sonunda..

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt

bana hiç böyle teklif gelmedi 1000 tl aidat alınmıştı arayınca 550 maxi puan verdi sadece nasıl iade yaptırdınız

• Merhaba. Ocak ayı ilk alışverişe %10 Pazarama Puan kampanyası kapsamında puanlar yattı mı acaba? Bugüne diye not almışım ama ondan da emin değilim, kampanya görseli almamışım.

• Jean Valjean83 J kullanıcısına yanıt

Merhaba, benim 1000 TL yatmış.

• cepcep34 kullanıcısına yanıt
    Benimki niye yatmadı acaba 😒😟

• Epeydir kullanmadığım Maximum Troy kredi kartim vardi.Kullanmadigim için ciddi ciddi kapattirmak amaciyla aradim geçen ay ve bu ay başında.Hem gecen ay hem de bu ay koşulsuz şartsız toplamda 900 liraya yakin maxi puan verdiler.Bilginize arkadaşlar.

• byJuck kullanıcısına yanıt

Benimki de yok. Kayıt açayım. Bakalım ne diyecekler?

İki kampanyaya katılmıştım. Biri yatmış biri yok. Sizin yatan puan açıklamasında ne yazıyor hocsm

Teşekkürler hocam.

• başar123 B kullanıcısına yanıt

Yüksek Sepet Pazarama Puan yazıyor. Benimde ayrıca 1000 TL Mediamarkt yatacaktı. Onun tarihi neydi hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.