Şimdi Ara

MAXİPLUS5 YARDIM LÜTFEN!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de maiplus5 var geçen gün ıslak bi zemine düştü ve ıslandı (öyle kova dolu su filan değil böyle 1,2 cmlik su birikintisine) ama çalışmaya devam etti ben de üstüme sildim bişeyi yok dedim ama bikaç dakka sonra ekran gitti noldu mk falan derken sonra kapadım açılmadı bildirim ışığı yanıyo titriyo ama açılmıyo (şaRjı biterde açılmazya onun gibi) biraz bekledim o arada şarja taktım yok açılmadı bataryada mı problem var diye baktım bataryayı çıkardım bu sefer şarjdayken açıldı ekranda geldi sonra bataryayı taktım bu sefer şarjı sürekli olarak %0 şarj oluyor yazıyo kapatınca batarya takılıyken açılmıyo bataryayı çıkarınca şarja takıp açılıyo bi garip oldu telefon napmam lazım

• YAHU CEVAP VEREN YOK MU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitemre06

YAHU CEVAP VEREN YOK MU?

Farklı batarya dene bataryan kısa devre yapmış olabilir ve telefona takma o bataryayi telefon elinde patlar sıkıntı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolla gitsin Türkcell'e uğraşıp dursunlar kendi kendine şarjdayken kafayı yedi dersin (orijinal şarj aletiyle)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Orijinalden alıntı: halitemre06

YAHU CEVAP VEREN YOK MU?

Farklı batarya dene bataryan kısa devre yapmış olabilir ve telefona takma o bataryayi telefon elinde patlar sıkıntı olur

kardeş taktım patlamadı zaten bi tuhaf oldu kvkya gönderdim sıkıntı çıkmaz değil mi? suya düşünce kabul etmiyolarmış fark ederler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Yolla gitsin Türkcell'e uğraşıp dursunlar kendi kendine şarjdayken kafayı yedi dersin (orijinal şarj aletiyle)

aynen ben de öyle öyle yaptım sağol :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.