arkadaşlar maxtor diomand max 150 sata 200 gb hdd kullanıodum geçen yanlışlıkla bişi yaptım ters takar gibi bişi oldu bişi yapıodum sanırsam kabloyu yanlış lehimledim ondan mı tam bilmiyorum ama hdd elektrik jakına takınca 15 sn sonra felan üç kes ardarda ses çıkarıo diridiridi :D die bu neyin hatası bilen varmı acil çokk acil yardım
MOTOR DONMUYOR SIKISMIS OLABILIR O UYARII VERIYOR
peki nasıl hallederis bu sorunu
Geçmiş olsun.Arkadaş bu işlerden daha iyi anlar ama belki 12v yerine 5v taktıysan kabloyu kontrol kartında bir arıza oluşmuş olabilir.Bi kere fdd yaktım o şekilde de ordan biliyorum
Bendeki maxtor 200gb sata da durup dururken cortladıydıBi sürü bad sector oluşmuş.Seagate in sitesinden garantili gözüküyor ama alalı 2 sene geçtiği için getiren firma garanti yok dediLow level format atacam belki kullanılır hale gelir gelmezse de içini açıp kurcalıycam
Geçmiş olsun disk sizlere ömür.Garantiye bi gönder istersen belki sonuç alabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: m134
Geçmiş olsun.Arkadaş bu işlerden daha iyi anlar ama belki 12v yerine 5v taktıysan kabloyu kontrol kartında bir arıza oluşmuş olabilir.Bi kere fdd yaktım o şekilde de ordan biliyorum
Bendeki maxtor 200gb sata da durup dururken cortladıydıBi sürü bad sector oluşmuş.Seagate in sitesinden garantili gözüküyor ama alalı 2 sene geçtiği için getiren firma garanti yok dediLow level format atacam belki kullanılır hale gelir gelmezse de içini açıp kurcalıycam
diskleri açarsan hardiski bidaha kullanamazsın karttan başka bişi kurcalama bence çünkü diskleri havasıs ortamda bilgi depo eder bad sektör varsa zaten hdd yi deişmen çok daha mantıklı 200 gb bir bilginin gitmesi ççok kötü birşy bende biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme