Şimdi Ara

Maxtor One Touch 4 Plus 1TB 3.5''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hard diski kullanan var mı? Çoğu kişi Maxtoru kötülüyor forumda ama bunlar Maxtorun Basic modeli için yorum yapıyorlar bu model hakkında yorum yapan yok.Araştırmama göre iyi bir hard disk almayı düşünüyorum.Kullanan biri varsa ondan da birşeyler duyarsam çok iyi olcak.

Ürün 7200rpm usb ve firewire var. İçindeki harddisk Seagate....linkteki broşürde mevcut
    http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm

• seagate veya wd tavsiye ederim
  • Maxtorda Seagatein markası zaten bildiğim kadarıyla. Ne farkı vardır? Bu Hardiski kullandınız mı?
  • Verdiğin linkte Buzdolabı çıktı

Ne Maxtor Nede Seagate Bu Alemde WD

• Broşür dedim arkadaşım buzdolabıda var tabi...Biraz altlarda var bu üründe.hem fiyatı çok uygun şu sıralar dolar yükselmişken.Bende biliyorum Seagate ve WD'nin iyi olduğunu.(Sen Seagate'i de beğenmiyorsun gerçi)Ben bu hard disk hakkında bir görüşünüz varmı diye merak ediyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: a.saygili

Verdiğin linkte Buzdolabı çıktı

Ne Maxtor Nede Seagate Bu Alemde WD

• 3.5 1tb bigg marka aldım çok memnunum.içinde samsung hdd var.pover tuşu var.ısınma sorunu yok.
  • Ben yorum beklerken dayanamadım gittim aldım akşam iş çıkışında. Beklediğimin üstünde kaliteli çıktı. Şu an yedekleme yapıyorum tek ses yok. Isınma henüz görmedim. Almayı düşünen arkadaşlar Electroworld'ten 229 tl ye aldım. Zaman içinde bir sorun görürsem yazarım yine. Ayrıca içinden çıkan yazılımda oldukça işe yarayacak birşey.
  • 750gb sadece usb bağlantılı olan modelinden 1 yıldır kullanıyorum.Isınma sorunu yok oldukça hızlı.1 tb plus modelinde 1394 bağlantısı mevcut.2 adet aldım ew'den alacaklara tavsiye ederim.
  • Ürünü 3 gün oldu kullanalı tüm yedeklememi yaptım ısınma gibi bir sorunum olmadı. USBden laptopumda kullanıyorum aleti hız konusundada gayet iyi arkadaşlar eğer bulursanız fiyatıda diğerlerine göre oldukça uygun tavsiye ediyorum...
  • Bimeks'ten 7 tl'ye S-Link 6-4 fireware bağlantı kablosu aldım ve fireware bağlatılı olarak diski kullanıyorum.
    Oldukça hızlı, fiyat olarak ta çok uygun.
  • USB bağlantı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerful -- 1 Mart 2009; 15:29:00 >
  • Fireware bağlantı

• Maxtor 320 Gb hariciye 135 ytl mi
    yoksa Maxtor 1000 Gb onetouch 4 plus a 229 ytl vermek mi?

yada playclubcard ı olanlara 105 ytl 320GB veyahut 177 ytl 1TS oneyouch 4 plus?
    arada kaldım fikirlerinizi beklerim
  • cebinizde süreklı taşıyacaksanız
    küçük ve hafif olsun derseniz 320 gb
    yok genelde evde ofiste kullanırım
    arşiv yaparım derseniz 1 tb
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan_15

Maxtor 320 Gb hariciye 135 ytl mi

valla arkadaşım, maxtor onetouch 4 500 gb aldım.. aman ne gerek var bana bol bol yeter dedim. ve daha 15 gün dolmadan hdd doldu
    heşke 1tb alsaydım diye dövünüyorum.
    valla imkanın varsa 1 veya 1.5 tb al
  • Aldığımdan beri sürekli birşeyler yüklüyorum..Hard disk dolmaya başladı bile 1tb dolmaz demeyin.Ben gayet memnunum one touch plus 4'ten tavsiye ederim...
    quote:

Orjinalden alıntı: sinan_15

Maxtor 320 Gb hariciye 135 ytl mi

• Arkadaşlar Bende hem Seagate Free Agent Desk var hemde Maxtor one touch plus 4.
    İkisini aynı bilgisayarda kıyaslayabildim. Kesinlikle emin olun Maxtor çok daha üstün.
    A - 3 saat kullanımdan sonra Seagate bariz bir şekilde ısınırken Maxtor buz gibi.
    B - Seegate sadece USB ile çalışırken Maxtor USB + Fireware bağlantısı var.
    C - Maxtor tek tık ile C diskin Image kaydını alıyor. Herhangi bir çökmede formatlama olayında hızlı bir şekilde sistem geri yüklenebilir.
    D - Maxtor tek tuş ile Backup özelliği var.
    E - Seagate'in ışıklandırması daha güzel.

Tavsiyem kesinlikle Maxtor almanız, hoş Maxtor'da Seagate'nin ya
  • Dün Eelektroworld den Maxtor One Touch 4 Plus 1TB 3.5 Harici diski 229 TL aldım . Daha kurmadım kutusunda duruyor . Sabit bir veri deposuna ihtiyacım vardı işimi görecek bir kapasite olduğunu düşünüyorum , gerçi hep böyle başlar sonra yetmez olur . Kullanırken dikkat edilecek hususlar varmı ilk defa harici HDD kullanacağım .

Saygılar..
  • soğuk olması normal çunku one touch plus modelinin 2 tarafıda alüminyum kaplama
    quote:

Orjinalden alıntı: ikoras

Arkadaşlar Bende hem Seagate Free Agent Desk var hemde Maxtor one touch plus 4.
    İkisini aynı bilgisayarda kıyaslayabildim. Kesinlikle emin olun Maxtor çok daha üstün.
    A - 3 saat kullanımdan sonra Seagate bariz bir şekilde ısınırken Maxtor buz gibi.
    B - Seegate sadece USB ile çalışırken Maxtor USB + Fireware bağlantısı var.
    C - Maxtor tek tık ile C diskin Image kaydını alıyor. Herhangi bir çökmede formatlama olayında hızlı bir şekilde sistem geri yüklenebilir.
    D - Maxtor tek tuş ile Backup özelliği var.
    E - Seagate'in ışıklandırması daha güzel.

Tavsiyem kesinlikle Maxtor almanız, hoş Maxtor'da Seagate'nin ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.