Desibel metre'ler insan kulağına rahatsızlık veren bir çok frekansı (özellikle bazı düşük frekansları-rezonans, dip sesleri, uğultuları) alamazlar. yani aynı db seviyesini gösteren bir araçta rahat seyahat ederken, diğeri kafa şişirebilir.. genelde durum böyle oluyor. aslında alt-orta sınıf Polo Golf gibi alman araçlarında da pek yalıtım yoktur söküp bakarsanız. ama daha kapsamlı, özenli bir ses mühendisliği yapılır. bize gelmeyen son kasa mazda 3'te de benzer bir mühendislik yapılmıştır ama bunlar hep maliyete yansıyor, aracın karlılığı düşüyor fiyat artıyor bu yüzden japonlar pek girmez alt sınıflarda bu işe. |
Mayıs ayında en çok satılan otomobiller: Egea Sedan şaşırttı (3. sayfa)
-
-
Broadway R19 dan Egea geçen adama Egea s serisi geliyor
Ama premium kullanıp gören adama tabiki Egea 1.5 milyon TL vermek komik geliyor
Lakin 1.7 milyon vs Formentor vs gibi araçlar var sıfır kampanyalı vs 1.5 milyonu veren 1.7-1.8 de verip iyi bir şey alabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En çok satanlarda Clio şaşırtmıyor. Bisiklet sayısını geçecek. Nereye baksam yeni Clio.
-
Güzel kardeşim zaten neredeyse 2 katı satılmış Almanya'da. Aynı miktarda satılmamış ki? Nüfus olarak ve coğrafi konum olarak bize en yakın ülke Almanya.
-
Tek tek araç alanların sicilini, ekonomik durumunu mu kontrol ettin? Millete buradan ahkam kesiyorsun. ekonomik durumu iyi olan sıfır alır, olmayan almaz. Sana ne be kardeşim ya. Milletin hayatı ile ilgili yorum yapıyorsun. Ben de bir yorum yapayım. 15-20 yıllık temiz arabalar varken neden paranı 3-5 yaşındaki arabalara gömüyorsun?
-
Arabayı yaklaşık 2.5 kat pahalıya alıyorsun.Gelir kısmında da minumum 5 kat daha az para kazanınca fazla bile satmış oluyor.
Bu ekonomik ortamda sadece vergiyi dahil etsen bile biz daha çok almış gibi oluyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 5 Haziran 2024; 13:52:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu nesille ilgili. Yeni nesil istediği şeye erişmek ve onu yaşamak istiyor maalesef. Şu anda 15-30 yaş arasında olanlar muhtemelen Anne Babalarının göz bebeği olarak büyümüş ne istese çocuğum istiyor diye alınmış. Zorluğu Anne Baba çekmiş sefayı evlat yaşamış. Dolayısıyla düşünce olarak istediği şeyi alması gerektiğini düşünüyor nasıl alındığı önemli değil sadece ona sahip olmalı. Çünkü kendi yaşıtlarının Avrupa ülkelerinde yaşadığı hayatı görüyor özeniyor haklı olarak. Biz yaşça fazla olanlar Dünyanın bu kadar Globalite olduğu zamana denk gelmedik dolayısıyla bizim düşünce yapımız çok daha muhafazakar temkinli çünkü canımız çok acıdı çok yıpratıldık.
-
Yağ yakan motorlu arabayı kimse almak istemiyor
1.4 Tjet motoru muhtemelen güncel emisyon normları nedeniyle artık Avrupa'daki Fiat araçlarında göremiyoruz. Onun yerine 1,3 ve 1,5 lt turbo benzinli motorlar var.
-
Hocam vergisiz fiyatı dahi 25 bin dolar seviyesinde. Bu fiyat egea için çok yüksek, 1.6 milyona alınabilecek pek çok farklı model var. Bundan bahsediyorum. Örneğin boş manuel egea ile otomatik orta paket i20 fiyatı hemen hemen benzer. Egea'nın vergisiz fiyatı dahi çok yüksek.
-
Hocam ben 2019 egea hb urban plus kullanıcısıyım. Pek çok c sınıfı araca bindim, egeanın yol sesi diğer otomobillere göre pek de yüksek değil. Egea sedanları türkiye ve orta doğu pazarı için ürettiğinden cross hb veya station wagonlarına göre kalitesi daha düşük. Egea cross'un full donanımlısını kullansanız memnun kalacağınızı düşünüyorum. Lakin eğer almayı düşünürseniz sıfır fiyatı olması gerektiğinden yaklaşık 300 bin TL yüksek olduğundan ikinci elden almanızı tavsiye ederim. Tiggo 7 pro luxury 1.3m'a alınırken kim egeaya 1.6m verir anlayamıyorum. Bununla birlikte 1 yaşında 15 binde tertemiz dolu egea crossları 1.1-1.2 milyon fiyatlara bulunabiliyor.
-
Valla hocam teşekkür ederim haklı olabilirsin ben şirket aracı kullandım boş olandır aklımda tiggo serisi de var fakat bazı yorumlar sıkıcı bakıcaz artık tok alıcıyım aracım var şimdilik beklemedeyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Filo satışlarıda dahil bu sayıya. Ayrıca egea hiçbir zaman prestijli bi araba olamaz. Herkesin gözünde egea EN ucuz sıfır araç. Maliyet kaygısıyla üretilmiş araçtır.
-
Açlıktan ölüyoruz diyen topluma bak.
-
Bu 1.3 ve 1.5 turbo motorlar MPİ mi direkt enjeksiyonlu mu?
Kimse embesil değil, mayısta ben de sıfır araç aldım çünkü almak istediğim aracın 3 yaşındaki kazasız (?) 20-30 bin km civarı 2.el fiyatı 880-900 bin tl arası üzerine 150 koyarak 2024 model sıfır km aldım. Bir çok insan benim gibi düşünerek sıfır km almıştır emin ol. 5-6 yaşındaki araçlar da yarı fiyatına değil bu arada. Sıfırda kampanya olduğu sürece ve ikinci ellerde bu fiyatlarda olduğu sürece sıfır her zaman satar
-
Direkt enjeksiyon.
-
Aynen 85 milyonluk ülkede inanılmaz satış rakamları, cafeler falan da dolu zaten
Bilgilendirme için teşekkürler ancak güvenlik donanımı standart olarak veriyor dediğiniz kısımda yanılıyorsunuz. Corolla 2021 dream paket aracım var. İçinde hiç bir güvenlik donanımı bulunmuyor. Boş paketten tek farkı ekran arka kamera, katlanır ayna falan. 2024 modellerde daha yeni boş paketlere güvenlik donanımlarını eklediler. (Kaldı ki benimki boşun üstü ama o yıllarda yoktu) toyota safety sense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 6 Haziran 2024; 23:32:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X