Şimdi Ara

Mayıs ayında en çok satılan otomobiller: Egea Sedan şaşırttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
5.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Toyota Avrupa satışlarının %70'i hybrid ve 2019-2021 hybridlerde bile günümüzdeki donanımların çoğu var. Evet 1.5 Corolla hakkında tecrübem olmadı ve araştırmadım ama Euro Ncap den 5 yıldız alabiliyorsa, aldıysa sıkıntı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt
    Evet doğru 5 yıldızı var sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omer1739 O kullanıcısına yanıt
    Temmuza kadar sıfır araçlarda ciddi indirim olur şu tebliğe uygun olmayan araçlarda. Bayilerden fiyat alın derim

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Hocam bizimki kadar olmasa da almanyada da araçlar üzerinde vergi var. Üstüne yerli üretim olması ve nakliye masrafının olmamasını da hesaba katabilirsiniz. Bir de tabi ki satılan araç sayısıyla ters orantılı olması gereken araç başı karı da hesaplamak lazım. Tüm bunları hesaba kattığınızda egeanın fiyatının döviz bazlı pahalı olduğu görülebilir. Vergi konusunda zaten size katılıyorum, vergi haricinde de fiyatı yüksek kalıyor demeye çalışıyorum sadece.

Ps: hocam egealarda yapılan indirimlere bakın sadece başka bir şey dememe gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozgulz -- 7 Haziran 2024; 18:6:46 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt

Kafelerde millet sıra kendilerine gelmediği icin kuyrukta ölüyor yazık gerçekten. Parasiyla ölmek bu demekmiş. Çok üzücü bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’de yayımlanan yönetmeliğe göre GSR II regülasyonunda belirtilen donanımlara sahip olmayan araçlar 7 Temmuz’da itibaren satılamayacak.

Yukarıda belirtildiği gibi özellikleri olmayan otomobilleri bayiler Temmuz aynına kadar ellerinden çıkarma peşindeler.

O nedenle azda olsa fiyat indirimi ve kampanyalar olacaktır mutlaka 7 Temmuza kadar.

• muratozgulz kullanıcısına yanıt
    Almanya da vergi oranı ne kadarmış peki? Dünyada zengin arap ülkeleri dışında her yerde vergi var. Fakat verginin vergisi dünyanın hiç bir yerinde yok. %116 vergi de hiçbir yerde yok.

Varsa aksi yönde iddian buyur ispatla.

• Şirketlerden alınmayan vergiler, dolaylı vergiler ile vatandaştan alınıyor diye şikayet etmedikçe bu kazık popomuzdan çıkmaz. Dolaylı vergi somurudur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.