Bildirim
Maymun Çiçeği virüsü hakkında sizce ne olacak?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ateş Kara denilen şahsiyet dün NTV’ ye “Cinsel yolla bulaşır, uçakta hasta olan biri yanınıza otursa bulaşmaz” dedi.
An önce NTV’ ye konuşan kadın prof “Hasta kişinin deri lezyonlarından yayılan virüs cilt yolu temasla bulaşır, çok bulaşıcıdır” dedi…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük oyunu gördün yine reis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsmini vermeyeceğim bir doktorda covid döneminde Türk geni covide karşı dayanıklıdır diyordu gördük ne kadar dayanıklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok uyardık emme dinletemedik: NTV gibi iktidar yalakası bir kanalı izlersen, işte böyne safitirik izleyici yerine konursun da qafan karman çorban olur...
-
Bana bu konunun bildirimi gelmedi mesaji görmemişim ben de o zaman bilmiyodum aşı oldum cok pismanim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saklamiyorlar cunku saklarlarsa yapmak istedikleri isler gerceklesmez. Birseyin gerceklesmesi icin o seyin kitlesel olarak insan bilincaltina yerlesmesi cok onemlidir. Burda görsellik buyuk onem kazanir. Yapilmak istenen sey alakasiz film ve görsellerde insanlara medya araciyla gosterilir ce bilincaltina ilk tohum serpilir. Daha sonra surekli tekrarlanarak yerlestirilir.
Geriye sadece korku pompalayip insanlarin panikle mantigi devre disi birakmasi kalir.
Hicbir gercekligi olmayan suni planlar bu sebeple gosterime girmeden gerceklesmez. O suni seyin gercege donmesi icin insanlarin o konuyu hayatinin merkezine koymasi gereklidir. Neye odaklanirsan o sey gercegin olur. Kitlesel olarak yapilan odaklanmalarda kuresel gercege donusme pitansiyeli tasir.
Kisaca meseleyi mesele etmezsen, mesele olmaktan cikar. Hickimse eger bu haberlere tiklamasa, hakkinda konusmasa ve odagini vermese bu olay gerceklesemez.
Bu sebeple insanlar farkinda degiller ama hersey neye odaklandigimizla ilgili. Covid salgininda yapilan yanlislardan ders cikarip oyle herseyi kabullenmemek onemlidir.
Bircok devlet tarihte cikarlari dogrultusunda cicek hastaligi virusunun bulasiciliginin yuksek olmasi dolayisiyla bu virusu laboratuar ortaminda karistirip cesitli yollarla yaymak istemissede vasari saglayamadilar. Simdi ise benzeri bir durum var. Gunumuzun en zararli virusu Medyadir! Tum virusler medya yoluyla insanlarin korkulari uzerinden yayiliyor artik. Bu sebeplede bu yola basvuruluyor. Olduruculugu yuksek virusler konagini oldurdugunden yayilamadan biter. Buda doganin canlilara sagladigi bir avantajdir.
Kisaca bu haberlere onem ve deger vermeyin gunluk hayatiniza bakin, istedigi ilgiyi bulamaya medyatik ve politik salgin bu yolla bir an once biter!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X