Şimdi Ara

Mazda 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önümüzdeki günlerde ikinci el mazda 3 almayı planlıyorum. Yalnız kafamda birkaç soru işareti var. Araçta problem olup olmadığını anlamak için nelere dikkat etmeliyim? veya serviste kontrol ettir diyorsanız Ankarada nereyi tavsiye edersiniz? Plaka sorgulaması, borç haciz kontrolünü nasıl yaparım? İlk kez ikinci el araç alacağım ve kazıklanmak istemiyorum. Bunların haricinde tavaiye edeceğiniz tüm yorumlara açığım. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LordAngel

Arkadaşlar önümüzdeki günlerde ikinci el mazda 3 almayı planlıyorum. Yalnız kafamda birkaç soru işareti var. Araçta problem olup olmadığını anlamak için nelere dikkat etmeliyim? veya serviste kontrol ettir diyorsanız Ankarada nereyi tavsiye edersiniz? Plaka sorgulaması, borç haciz kontrolünü nasıl yaparım? İlk kez ikinci el araç alacağım ve kazıklanmak istemiyorum. Bunların haricinde tavaiye edeceğiniz tüm yorumlara açığım. İyi forumlar.

Hocam direk servisine götür ya da ekspertiz yapan şirketler var onlar da işlerini iyi yapıyorlar... Plaka sorgulamasına borcuna falan gelince, hepsi noterde çıkıyor satış sırasında ve bişey varsa satış yapılamıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordAngel

Arkadaşlar önümüzdeki günlerde ikinci el mazda 3 almayı planlıyorum. Yalnız kafamda birkaç soru işareti var. Araçta problem olup olmadığını anlamak için nelere dikkat etmeliyim? veya serviste kontrol ettir diyorsanız Ankarada nereyi tavsiye edersiniz? Plaka sorgulaması, borç haciz kontrolünü nasıl yaparım? İlk kez ikinci el araç alacağım ve kazıklanmak istemiyorum. Bunların haricinde tavaiye edeceğiniz tüm yorumlara açığım. İyi forumlar.

Hocam bir kişi mazda sahibiyse zaten merak etme kazıklamaz belki iddialı laf ama arabasının ikinci elinde fiyatının düşüğünü blierek alan adam paraya çok ta tamah eden biri olamaz geçe bir yorum okudum güldüm. Yazı şöyleydi; daha arabayı satın alırken'ulan satarken kaça okuturum' .Diyen bir kitle değiliz çok şükür.

Mesela ben 2014 mzda 3 gelince elimdeki 2007 dinamik sedan manuel modeli satıcam 75000 km de değişeni yok 4 hasar kaydı var toplam 1600-1700 tl civarı biri ön cam değişti orjinal mazda camıyla diğer 3 kayıt sol arka kapı sağ ön kapı altı ön çamurluk ufak çarpma ve sürtünme den boyalı değişen yokkaskodanyapıldı aracın anteni yıkamada kopmuş bulamadım henüzde taktırmadımsol öa kapı rüzgarda sert açılınca kapıyı tutan klipsmi menteşeme ne kırılşmıştı jetta çıkması parça takıldı ama onu değiştiricem kapı açılıp kapanırkensürtme yapıyor fren balataları 60000 de değişti dört lastik 55000 de değişti sahibinden baktığım ilanlarda 2007 model ler 100000 üzeri kmler 26000 dan 30000 akadar fiyat isteniyor dinamik model için

Benim aracın ederi nedir forımdaki mazdacı arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

• bu arada makyajlı 2007 kasa ayrıca metalik renk üzerinde orjinal spoyler ve marşpiyer var
  • Dün arkadaşın 2007 mazda 3 üne bindim. 26 bin tl ye almış lpg taktırmış. Araç lpg li değil gibi. 105 beygir 1.6 ama hızlanması çok iyi. Komple boyalı falan zannettim. 4 tane 1000 tl altı kazası varmış aracın. Normal mi bu fiyat yoksa ucuza mı kapatmış anlamadım. Galeriden almış bide. 75 bin deydi km si. Tertemizdi araç şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Dün arkadaşın 2007 mazda 3 üne bindim. 26 bin tl ye almış lpg taktırmış. Araç lpg li değil gibi. 105 beygir 1.6 ama hızlanması çok iyi. Komple boyalı falan zannettim. 4 tane 1000 tl altı kazası varmış aracın. Normal mi bu fiyat yoksa ucuza mı kapatmış anlamadım. Galeriden almış bide. 75 bin deydi km si. Tertemizdi araç şaşırdım.

desene hocam beni araçta o fiyata gider yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

quote:

Dün arkadaşın 2007 mazda 3 üne bindim. 26 bin tl ye almış lpg taktırmış. Araç lpg li değil gibi. 105 beygir 1.6 ama hızlanması çok iyi. Komple boyalı falan zannettim. 4 tane 1000 tl altı kazası varmış aracın. Normal mi bu fiyat yoksa ucuza mı kapatmış anlamadım. Galeriden almış bide. 75 bin deydi km si. Tertemizdi araç şaşırdım.

Bence o araç 28500 falan eder diye düşünmüştüm ama ucuza kapatmış olabilir o. Hatta km düşürülmesinden şüphelenmiştim. Bu araçlar cidden çok hoş iç hacmi ön konsolun görüntüsü falan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.5 EX
    6 yıl önce açıldı
    focus 3, mazda 3, egea HB
    9 yıl önce açıldı
    YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

quote:

Bence o araç 28500 falan eder diye düşünmüştüm ama ucuza kapatmış olabilir o. Hatta km düşürülmesinden şüphelenmiştim. Bu araçlar cidden çok hoş iç hacmi ön konsolun görüntüsü falan.

Vallahi ben piyasayı bilmiyorum benim araçta da boya var diye değeri çok düşer sanıyordum yoksa arabam 2007 75000 kmde

• m_a_s kullanıcısına yanıt
    Motor Önemli Hocam Bence.... Mazdadan Anlayan Bir Alıcı Zaten Kaportaya Bakmayacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko34123

Motor Önemli Hocam Bence.... Mazdadan Anlayan Bir Alıcı Zaten Kaportaya Bakmayacaktır...

İnşallah öyledir
  • Ya konuyu napmışsınız ya hoş zaten bişey de yokmuş ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.