Şimdi Ara

MAZDA 3 & ALFA ROMEO GIULIETTA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
5.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

quote:

İkisindende cok zarar ederim ikisinide almam

Adam sana zarar eder miyim etmez miyim diye sormuş mu ? Yada verdiği seçeneklerden başka bir araç sormuş mu ? İki seçenek yazmış sizce hangisi demiş başka alternatifi olan var mı diye sormamış. Amacın ne ? Ayrıca nerden biliyosun zarar edeceğini? Kaç kere mazda 3 yada giulietta sahibi oldunda zarar ettin? Bomboş mesajlara gerek yok

Benim gerginlik falan yaptigim yok gerginligi yapan belirli kisiler ve sizsiniz

Burasi forum İse herkes endi gorusunu saygili terbiyeli bir dille anlatabilir bunda herhangi bir problem olmamali

Ama sizin gibi sadece karsinindaki insanin yazdigi yazilari elestirenler oldug icin genelde problem oluyor

Konuya gelellm 60.000 tl alinan bir gluetta 50.000 l yukari saman pek mumkun degil sahibinden bakabilirsin mazdada oyle

Ben sadece mazda ve alfa romeo araclari kaza yapmadin parcasi tedarik edilemiyor diye dua eden servis biliyorum
    Bosta konusmuyorum dedigim gibi bu benm gorusum

İki arac arasinda kesin bir tercih yapilcaksa gluettanin on kismina bakmiyorsa arkadas giluetta alirim hepsi bu

Şimdi öncelikle 60binlik bir giu yu 50bine zor satarsın demek hakkaten talihsiz bi yorum olmuş.Giu ve mitonun 2.el piyasası gayet hızlı deger kaybı eskssi gibi degil hatta son 2-3 aydır 147 156 larda bile inanılmaz bir hareketlilik var.Forumdada alfa arayan arkadaslar var onlara sorabilirsin.Yada piyasaya cıkıp bakabilirsin.Hadi piyasayı bilmiyorsun bari sahibinden.com a girde ilanlara bak.Sonra ara en düşük kaça veriyorlar diye sor bari.
    2. olarak yetkili servislerde benim 2006 147 nin bile her parçası bulunurken giu nun bulunmaz demek 2. bir talihsizlik.

Alfa sürsen azcık markayı tanısan bu lafları söylemezsin.

İnsanlar bilmedikleri kulaktan dolma seylerle konusmayı ne çok seviyorlar ya.Alfa sahibi oldun mu hayır sıkıntısını sen mi çektin hayır e daha ne gelip konusuyorsun.Yanlış anlaşılmasın lafım direk sana değil.Bu tip hareketi yapan herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 21 Aralık 2011; 0:04:18 >

• Ankara'da Giulietta test sürüşü yapılan bayi var mı???
  • Otomobil zevk işidir. Amaç sadece ulaşımsa, yüksek bir fiyat verilip zaten iki seçenekten hiç biri alınmaz. Hiç bir zaman ikinci eli daha iyi diye kendinizi zevklerinizden mahrum etmemelisiniz diye düşünüyorum. Kısacası, dacia'da sizi istediğiniz yere götürür, bmw'de. Fakat durumunuz el veriyorsa, kendinizi kişisel zevklerinizden mahrup etmemelisiniz.

Giulietta bu iki seçenek arasında tercihim olurdu. Yanlız, bazı arkadaşların dediğin gibi, Alfa'lar nazik arabalardır.

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdsshn

quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Eğer arabayı sadece ama sadece bir araç olarak görüyorsanız mantık evliliği.

Eğer arabayı araç olmanın yanında bir hobi, bir sevgi, bir zevk olarak görüyorsanız tabii ki aşk evliliği.

süper yorum aynen katılıyorum

5yıl kullanmayı düşünüyorum demişsiniz eğer çok sert araç kullanmıyorsanız alfa derim

Aslında genelde arabalara sadece bir araç olarak bakardım. Ancak bu Jülyeti çok sevdim.

Giulietta'yı sağda solda görüp " vay be adamlar ne tasarım yapmış" derdim. Araba almam gündeme gelince Giulietta'nın bende ki pahalı imajı nedeniyle fiyatına bile bakmamıştım. Ancak fiyatının benim için ulaşılabilir olduğunu görünce neden olmasın dedim. Kısaca Yüzüklerin Efendisi'nde aşık olduğum Liv Tylor'ın evimin kadını olma olasılığı belirdi.

Hocam ikisinide gidin inceleyim.Test sürüşüne çıkın.Mazda 3 çok sevdigim bir araç lakin giu nun kalitesi tarzı sürüş keyfi sürüş dinamikleri bambaşka.Bunu sizde göreceksiniz.

Kesinlikle giu yu öneririm ben

• quote:

Orijinalden alıntı: replastone

Ankara'da Giulietta test sürüşü yapılan bayi var mı???

Akoto Alfa Romeo var gordionun orda. Bugun ordaydım giuliette qv getirmişler test aracı olarak cuma denemeye gidiyorum qv yi hatta :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 21 Aralık 2011; 0:10:37 >
  • quote:

Çayyolunda Eskişehir yolu üzerinde Alfa Romeo bayi var. Orada yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

quote:

Akoto Alfa Romeo var gordionun orda. Bugun ordaydım giuliette qv getirmişler test aracı olarak cuma denemeye gidiyorum gv yi hatta :D

Yarın ordayım QV için
  • Ruhunuza hitap eden aracı alın. İkisi arasından ben alfayı seçerdim, fakat değerlendirmeye yeni astrayı da almakta fayda var. Astra bu iki aracın tam ortası gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

vay be mazda 3 ün bir araç karsında yorumlarda bu kadar döküldügünü ilk kez görüyorum, bugun bir araç tekrar alcak olsam bende gullietta alırım ,ama genende beni korkudan iste sorunsuzluk cok önemli sert kullanımı kaldıra bilecek olması

Hiç sorma Mazda hayranı olarak 2 yorum yapayım diye girdim olmadı 2 sinide test etmek gerek diye düşünüyorum. Ama Mazdanın 2. el piyasası daha iyi sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

vay be mazda 3 ün bir araç karsında yorumlarda bu kadar döküldügünü ilk kez görüyorum, bugun bir araç tekrar alcak olsam bende gullietta alırım ,ama genende beni korkudan iste sorunsuzluk cok önemli sert kullanımı kaldıra bilecek olması

Hiç sorma Mazda hayranı olarak 2 yorum yapayım diye girdim olmadı 2 sinide test etmek gerek diye düşünüyorum. Ama Mazdanın 2. el piyasası daha iyi sanki.

Aksine 3ün değer kaybı giu dan daha fazla hocam.Keşke öyle olsada hesaplı bi giu alsak bizde :D Eskidenmiş Alfaların değer kaybı zaten ondan yararlanıp 147 mi aldım.0 almaya kalktıgımızda astra h elegance a 38 bin 147 distinctive 46 bine yakın fiyat çekmişlerdi 2007 senesinde alamamıştık :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

Tahmin ediyoruuuum: Jettaaa....

Hic ilgisi yok

Mazda ve alfa ikiside gerek servis gerek ikinci el olmayisi sebeniyle ilerde diyelim 3 sene binilcekse alincak araclar degil cok zarar ettirir ve satamazsiniz

Sizin istediginiz degil alicinin vercegi fiyata razi olursunuz

Sahsen bu sinifta alicagim arac bellidir o yoksa kesinlikle zarar etmiycegim konfor ve kaliteli arac alirim oda kesinlikle reno megane hb1.5 dci 105 beygir olur

Bu araclari mazda ve alfayi ancak ikinci elde cok uygun bulursam alirim aksi halde sifirini asla almam

Cihan kardeşim sonra herkes bana kızıyor diyorsun. Niye zarar etsin ? Herkes alıp satmak için araç almıyor.Herkesi kendimiz gibi düşünmemek lazım zevk meselesi bu. Adam bu 2 araç seçeneğinde kaldıysa 2. el kaygısı yok demektir zaten. Gereksiz şekilde insanların tepkisini çekiyorsun. Mazda eskisi kadar servis ağında problem olmuyor. Satışları iyi olmasada dizel motorla yine satıyorlar. Alfa yine servis ağı geniş çünkü fiat servislerinin çoğu alfa araçlarada bakıyorla. Bugün vw almamak içinde herkes birçok neden döker. 2.el bi aracı almamak için engel değil herkes için. Çok çok sıkışırsan verirsin 3-5 aşşaya galeriye.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

quote:

Adam sana zarar eder miyim etmez miyim diye sormuş mu ? Yada verdiği seçeneklerden başka bir araç sormuş mu ? İki seçenek yazmış sizce hangisi demiş başka alternatifi olan var mı diye sormamış. Amacın ne ? Ayrıca nerden biliyosun zarar edeceğini? Kaç kere mazda 3 yada giulietta sahibi oldunda zarar ettin? Bomboş mesajlara gerek yok

Kaptan blokla gitsin ya.

Hayır insanın siniri bozuluyor sonra da gerginlik yarattınız diyor neyse aynen dediğin gibi yaptım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vet147

quote:

Akoto Alfa Romeo var gordionun orda. Bugun ordaydım giuliette qv getirmişler test aracı olarak cuma denemeye gidiyorum qv yi hatta :D

Yarın ordayım QV için

QV yi görünce çok şaşırdım zaten.Çünkü 170 hp lik tct içi bordo deri sunrooflu harika bir giu test arabasıydı.Yanına bunuda çekmişler.Hatta 2 tane daha vardı baya test arabası koymuşlar her donanım her motor için sanırım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Ruhunuza hitap eden aracı alın. İkisi arasından ben alfayı seçerdim, fakat değerlendirmeye yeni astrayı da almakta fayda var. Astra bu iki aracın tam ortası gibi duruyor.

Astrayı bende çok beğeniyorum ki bayii tanıdık olduğundan indirim de alabilirdim ancak çok ilginç birşey oldu, arabaya sığmadım. boyum 1.90 ve bacaklar normalden biraz uzun ama genelde arabalara sığma problemi yaşamam, arkamda oturan yaşar. Astrada koltuğu en aşağıya indirdim, direksiyonu en üste çıkardım ama direksiyon dizlerimin arasında kaldı. İyi yönden bakacak olursak arabayı dizlerimle de kullanabilirim.
  • quote:

adam belirli bir kullanım süresi belirtmemiş yada zarar edermiyim dememiş belki uzun yıllar kullanacak bu yüzden biraz gereksiz bi yorum olmuş bu arada zarar edersiniz demek de doğru değil temiz bakılan ve gerçek fiyatıyla ilan verilen bi araç elde kalmaz satılır
  • ALFA ROMEO Giulietta adı bile güzel oturduğum binanın sokağında beyaz rengınden var camdan her baktıgımda inceliyorum arabayı dış tasarım gerçekden çok iyi fuarda içine oturduğumda fiat bravodan biraz daha iyi malzeme daha iyi işçilik vardı ama tek sorunu basık olması boyum 190 benımde pek rahat etmedim açıkcası ve bide en önemlı eksık dizel otomatık tercıhının olmaması diğer markalar b sınıfında bıle sunarken alfa tct yi neden dizele koymaz anlamak zor en azından açıklaması varsa bilen yazsın lütfen .
  • Bana gore giuletta rakipsiz. O bir tanedir. Surmedim, binmedim ama param denk gelsin direkt alacam.
  • Gidin ikisinide test edin ve gönlünüz hangisine akarsa onu alın....( ben öyle yaptım memnunum ). dünyaya bir daha gelmiyceksiniz.
    Sonuçta hepsi araba az zarar çok zarar parada sizin paranız. hakkınızda hayırlısı olsun...
  • mantık evlilikleri genellikle ömür boyu sürer ama aşk evlilikleri pek uzun sürmez ben derim ki mazda satarken daha az zarar edersiniz
  • Sadece o stopları için bile Giu. Yolda giderken rastlarsam bakmaktan kaza yapmasam bari Oldukça çekici, tasarım harikası bir araç. Resmen ruhu var yaşıyor nefes alıyor araba....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.