Şimdi Ara

MAZDA 3 & ALFA ROMEO GIULIETTA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
5.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onboardx

Bunlardan hiçbiri alınmaz bence git golf al kaliteli,konforlu ve ikinci elde değerli bir aracın olsun.alfaların tasarımı iyidir ama uzun vadede dayanıklılık konusunda zayıftır.Ayrıca alfanın iç mekan tasarımı ve malzeme kalitesi düşük.Sınıfının en iyi malzeme kalitesi golftedir.Bende arabamı 2005 te sıfır almıştım aracım golf v bu arada.Bunun yerinde bir alfa olsaydı eminim çok sık arıza verirdi.Avrupa üretimi alacaksan alman malından şaşma derim.

ya bi gidin Allah aşkına hayatınızda kaç kere alfaya sahip oldunuz da ileri ki km lerde arıza çıkartır diyorsunuz? sıkmadı mı şu vw en iyi araç olarak görme mevzu artık?? alman malı sanki Allah yapısı bozulmayacak patlamayacak. biraz daha zorlasanız baskı balatası, cam suyu, fren balatası bitmiyor falan diyeceksiniz

• kesinlikle alfa diyorum çünkü alfa 147 im var ve diğer arabaları kullanırken bune yaaa falan diyorum sürüş dinamikleri çok iyi yolu çok iyi tutuyor alfa aşktır ayrıca alfadaki satış danışmanları gerçekten çok kibarlar insana değer verip konuşuyor özellikle bağdat caddesindeki alfa bayi telefonla aradım 15 dakika arabayı bana anlattı sıkılmadan usanmadan oysa doğuştaki bazı danışmanlar öylemi ayaklarına kadar gidiyorsun bi edalar bişeyler kasıntıdan geberecekler görende rolls royce satıyor zanneder
  • her konuda giulietta daha üstündür.

Güvenlik
    Yol Tutuş
    Motor
    Ses Yalıtımı
    Prestiji

Aksini söyleyen ?
  • bunu bir giulietta sahibi olarak yazıyorum.
    Benim arabam dizel ve distinictive modeline ilave olarak spor1 paket ve birkaç ilaveler var.Arabamı alalı 1 seneden fazla oldu ve şu an yaklaşık 35.000 km ye geldi.Bu zaman içinde öyle önemsenecek bir problemle karşılaşmadım.Diğer arkadaşların dediği gibi bir alman arabasındaki malzeme kalitesi yok ama kısa zamanda dökülecek bir araba değil bence.Servis ve yedek parça fiyatları da makul fiyatlarda.Benim götürdüğüm servis bugune kadar sahip olduğum arabaların servisinden daha ilgililer.sırf bu yüzden doğus oto ve vw den nefret ettim ve bir daha almamaya karar verdim.
    arkadaşların dediği gibi alfa alan bu arabayı bilerek ve aşk ile alır.Ben çocukluğumun en sevdiğim arabası 33 modeli ve 145 modeline birgün sahip olmak sevdası ile büyüdüm.Gün geldi ve bir gün yolda giu görünce bayiye gidip 2 ay bekledikten sonra sahip oldum.
    Siz bence mantığınızı dinleyin ve alfa alıp tedirginlikle yaşamayın.Zira benim gibi alfa sahipleri yolda giderken kendi arabalarının aynısını ikide bir görmek istemezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sheyhzade26

quote:

Orijinalden alıntı: guven.kacar

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

quote:

Orijinalden alıntı: guven.kacar

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Sadece o stopları için bile Giu. Yolda giderken rastlarsam bakmaktan kaza yapmasam bari Oldukça çekici, tasarım harikası bir araç. Resmen ruhu var yaşıyor nefes alıyor araba....

hocam ne yaptın sen ya giu. alasım geldi o nası yorum

Valla öyle Trafikte ne zaman görsem o stopları arabamdan soğuyorum Uzuuun uzuuun bakıyorum kaza yapacam bigün Beyaz sunrooflu bi-xenon farlı 17' jantlısını al, sürme koy evin önüne izle sevap işle

alfaların hepsi öyle ya 6 ay önce bende imzamdaki aracı aldım çok istedim bi 147 almak ama herkes karşı çıktı alamadım ne zaman kırmızı 147 görsem arabanın tekerine tekme atıyorum

Ben 2 gün önce kırmızı 147 aldım.Gel sür hevesini al,arabana vurup yazık etme. :)

hocam hayırlı uğurlu olsun kazasın belasız inşallah ama sorun sürmek değil en yakın arkadaşımda 156 var yeteri kadar sürüyorum sorun her sabah evden çıkınca kıpkırmızı 147 nin kapıda bana bakıyor olması

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.