Şimdi Ara

mazda 3 mps opel astra gtc megane rs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar olaya tarafsız bakarak almak isteseniz bu araçlardan hangisini tercih ederdiniz
    göz önüne alacağınız kriterler hızlanma hızlandıktan sonra durma güvenlik ve sportif kabiliyetler sportif çizgiler

yorum yapan her keze şimdiden teşekkürler

• mazda3 mps neymis yau ilk kez duydum , resim falan var mı? ama alacak olsam gtc cok ii :) TAbe mazdayı gormediim icin bise soyleyemiorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 15 Nisan 2006; 23:50:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

mazda3 mps neymis yau ilk kez duydum , resim falan var mı? ama alacak olsam gtc cok ii :) TAbe mazdayı gormediim icin bise soyleyemiorum.
    bu 3 arasında 1 mazda 2 opel 3 reno
  • bu üçü arasında mazda derdim tabiki, 4. olarak new civic type-r olsaydı Allah o noktaya getirmesin derdim baya zor bir seçim olurdu...
  • quote:

mazda3 mps neymis yau ilk kez duydum , resim falan var mı? ama alacak olsam gtc cok ii :) TAbe mazdayı gormediim icin bise soyleyemiorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

mazda 3 mps bildiğim kadarı ile mazda performance series anlamına geliyor foto sunu yukarı koydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzr

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

mazda 3 mps bildiğim kadarı ile mazda performance series anlamına geliyor foto sunu yukarı koydum

Alıntıları Göster
    hiçbiri civic type-r onun arkasından mazda gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

hiçbiri civic type-r onun arkasından mazda gelir

Alıntıları Göster
    reno nun bu tarz arabalarda zaten pek adı geçmez...

mazda 2.2 lt motor ve yanlış hatırlamıyorsam supercharger ile 275 bg sunuyordu

astra gtc ise tipi yeter ama bildiğim kadarıyla performans pek iyi değil

bence bi alternatif daha var o da hayalimdeki araba mazda rx8..en azından vergi avantaji var

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

reno nun bu tarz arabalarda zaten pek adı geçmez...

mazda 2.2 lt motor ve yanlış hatırlamıyorsam supercharger ile 275 bg sunuyordu

astra gtc ise tipi yeter ama bildiğim kadarıyla performans pek iyi değil

bence bi alternatif daha var o da hayalimdeki araba mazda rx8..en azından vergi avantaji var

Alıntıları Göster
    valla incelediğim kadarıyla performans konusunda rs iyi.. (mazdayı bilmiorm ama)

ama rs in de - bir özelliği var esp devre dışı bırakılmıyor

ama ben gene de rs derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: likeNOother

valla incelediğim kadarıyla performans konusunda rs iyi.. (mazdayı bilmiorm ama)

Alıntıları Göster
    tartışmasız (bana göre) 1.opel 2.mazda 3.reno

opel varda ondan1 diyorum sorunsuz taş gibi motor harika güvenlik yolunu buldu mu hız herşey var hele hele muhteşem yakışıklı maşallah nazar değmesin
  • quote:

Alıntıları Göster
    Mazda3 mps'nin mazda3 ten görünüm olarak çok da farkı yok. Sadece arkası biraz farklı o kadar. Araba sakin görünüyor fakat çılgın bir motor var. Bence mazda3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsunami41

Mazda3 mps'nin mazda3 ten görünüm olarak çok da farkı yok. Sadece arkası biraz farklı o kadar. Araba sakin görünüyor fakat çılgın bir motor var. Bence mazda3

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mazda3ün motoru 1.6 litre 105 beygir. 145nm diyor. müthiş olan yanını bulamadım. meganın bile 115 beygir motoru var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati2222

arkadaşlar mazda3ün motoru 1.6 litre 105 beygir. 145nm diyor. müthiş olan yanını bulamadım. meganın bile 115 beygir motoru var.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

hocam biz burda düz kompaktları değil..
    gti sınıfını konuşuorz motor güçleri 200+

bide şu astra gtc yerine opc olmalı sanırsam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

hocam biz burda düz kompaktları değil..
    gti sınıfını konuşuorz motor güçleri 200+

bide şu astra gtc yerine opc olmalı sanırsam

Alıntıları Göster
    BENCE DE MAZDA3 MPS

• quote:

Orijinalden alıntı: yourdery

BENCE DE MAZDA3 MPS

Alıntıları Göster
    Arkadaslar neden megane hemen en gerıye ıtıldı.. Bıldıgım kadarıyla renault motor sporlarında baya ıyı bır fırma.. Acıkcası ben de hayranım bu arabaya (megane).. Tabı benım hayran olmam da arabayı ıyılestırır sanmıyorum ama tam detaylı bır karsılastırma yapsak daha aydınlatıcı olmazmıydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcevik

Arkadaslar neden megane hemen en gerıye ıtıldı.. Bıldıgım kadarıyla renault motor sporlarında baya ıyı bır fırma.. Acıkcası ben de hayranım bu arabaya (megane).. Tabı benım hayran olmam da arabayı ıyılestırır sanmıyorum ama tam detaylı bır karsılastırma yapsak daha aydınlatıcı olmazmıydı..

Alıntıları Göster
    mazdanın son hızını bılmıyorum ama rs çok iyi 250 ye dayanıyo bıraz daha kasssa ucar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

mazdanın son hızını bılmıyorum ama rs çok iyi 250 ye dayanıyo bıraz daha kasssa ucar heralde

Alıntıları Göster
    bu araçlar arasında opel gtc yi tek geçerim...

görünüm on numara motor desen oda yerinde zaten gerisi alman arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: alysentr

Alıntıları Göster
    konu başlığında zaten doğru sıralama verilmiş..........
    quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

• Motor-performans dedim mi aklıma honda-mazda ikilisi gelior.
    Diğerleri bu 2 linin yanında bi hiç bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: lagaluga

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben sana astra al derim çünkü duruşu çok harika motoru taş gibi yani aldığına pişman olmazsın haaa bide bu araba alman
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.