Şimdi Ara

mazda 3 mü toyoto corolla mı?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
11.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tahas

hb dynamic tiptronic 2006 model 1.6,zaten 1.4 ü yok mazdanın.geçen hafta antalyaya gittim geldim.ama hızlı kullandım hep 140-150 km hızla 3 kişi+full bagaj yol bilgisayarı yine 8 lt lerde gezdi.Bir arada 90 la gitmeyi denedim ondada 7 lt civarını gösterdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: breznev

Tahas, sendeki mazdanın modeli kaç ve 1,4 mü 1.6 mı? birde şehir dışı yakıt ne kadar?

ee iyiymiş ya o zaman baya çünkü herkes fazla yakıyor falan diyordu bunu duymam iyi oldu çünkü ben de yakında mazda3 almayı planlıyorum..

mazda nın yedek parçaları pahalı mı? ben ist te oturuyorum servis konusunda sıkıntı çeker miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykers -- 11 Temmuz 2007; 23:29:50 >

• baba 140 150 km hız la her araba fazla yakar zaten....

110 120 yi geçtin mi baya artar tüketim...

o hızlarla 8 lt gayet ii gibi durdu bana... bi de 3 kişi var arabada... 1250 kilo zaten araba... 70x3=210 200 kilo da öle desek... 1450 kilo eder hiç az deil ....

bana göre ii bi tüketim olmuş o...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infsphinx -- 12 Temmuz 2007; 1:09:13 >
  • tabiki mazda 3 ,tasarımı yeter ama siyah veya kırmızı dışında alıpta arabanın agresif özelliği dışına çıkma,ya siyah ya kırmızı al
  • Mazdaların çok kaliteli otomobiller olmalaarına karşı ülkemizde parçalarının pahalı olması servis masraflarını artıracaktır. İkinci elide bu sebeplerden ötürü zayıftır. Toyota ise sağlamlık ve sorunsuzluk konusunda gayet iyi olan bir marka. Sizin alacağınız modellerde piyasada corolla bulmak daha zor, bunun sebebide kullanıcıların memnnun olması. LPG konusunda ise bence kesinlikle bir sıkıntı yok. Yeni sıralşı sistem LPG ler aracın motoruna zarar vermemekte, ayrıca güç kaybıda önemsiz derecede az olmaktadır. Veya alternatif olarak 30 civarına 1.4 dizel corolla alabilirsin. 90 beygir motor belki yeni kasada hantal (forumdaki yorumlar) olabilir ama bir önceki kasada kullanıcılar çok memnun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: infsphinx

bakıma girdiinde çıkan hesabı bi yazın da esas öle bilgilensin arkadaş...

yedek parçası daha ucuz dien arkadaş örnek vererek açıklarsa daha bilgilendirici olur

kulaktan dolma bilgilerle insanlara yön vermeyelim...

ben sölüyorum...

mazda 3 sedan 10000 bakım masrafı 165 ytl 20000 bakım 170 ytl.... her türlü filtre , yağ vs değişikliği yapılmış vs...

daha azını duyan varsa sölesin...

corolladan pahali dizel corollanin bile 10.000 bakimi 130 ytl 20.000 bakimi 180 ytl
  • neyse ya o kadar fark da çok önemli değilmiş yaaa
  • Sonuçta 30000 ytl veriyorsun.Kalkıp 10000 km de bir vereceğin 20-30 ytl farkın hesabını yapmak mantıksız olsa gerek
  • biri dizel biri benzinli bakim fiyati arada daha buyuk bir fark var
  • Corolla dizelin 10000 bakımı 130 olup benzinlisinin 50-60 ytl olacağını düşünmüyorsun herhalde.Kafa kafaya servis bedelleri.Ayrıca burda bir arkadaş en son dizel corolla hb aracının 10000 bakımını 162 ytl yaptırdığını söylemişti bu forumda bulursam yollarım yazısı ve ayriyetten diğer markalar 15000 de bir bakıma çağırıyor dizel araçları toyota burda da farkı koyuyor dikkat et.
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

biri dizel biri benzinli bakim fiyati arada daha buyuk bir fark var
  • quote:

Corolla dizelin 10000 bakımı 130 olup benzinlisinin 50-60 ytl olacağını düşünmüyorsun herhalde.Kafa kafaya servis bedelleri.Ayrıca burda bir arkadaş en son dizel corolla hb aracının 10000 bakımını 162 ytl yaptırdığını söylemişti bu forumda bulursam yollarım yazısı ve ayriyetten diğer markalar 15000 de bir bakıma çağırıyor dizel araçları toyota burda da farkı koyuyor dikkat et.
    quote:

20 ytl oynar enaz en cok ta 30 ylt mazdada 10.000 km de 1 gidiyor bakima

15.000 de giden opel ve vw genlerin bakimi 30.000 de toyota 3 kez gitmesine ragmen daha az tutuyor.....

160 veren baya bir fazla vermis kusura bakmasin ... arkadasim yeni yaptirdi dizel 10.000 km 130 ytl ye ben 20.000 yaptirdim eksta lastik yamasi vardi 210 ytl tuttu...

• BEnim yadırgadığım dizelin 10000 km de bir bakıma gitmesi.Herneyse toyota nın servislerinin fiyatlarını bende senin kadar iyi biliyorum.Firmamıza kayıtlı 2004 corolla hb var.Ayrıca ablamda 2007 yaris kardeşimde 2004 yaris mevcut.Mazda daha pahalı olsa bile oynayacağı fiyat ne kadar olabilir ki.He bu fiyat farkından dolayı ben toyotayı seçerim diyorsan saygı duyarım.
    quote:

quote:

Corolla dizelin 10000 bakımı 130 olup benzinlisinin 50-60 ytl olacağını düşünmüyorsun herhalde.Kafa kafaya servis bedelleri.Ayrıca burda bir arkadaş en son dizel corolla hb aracının 10000 bakımını 162 ytl yaptırdığını söylemişti bu forumda bulursam yollarım yazısı ve ayriyetten diğer markalar 15000 de bir bakıma çağırıyor dizel araçları toyota burda da farkı koyuyor dikkat et.
    quote:

15.000 de giden opel ve vw genlerin bakimi 30.000 de toyota 3 kez gitmesine ragmen daha az tutuyor.....

160 veren baya bir fazla vermis kusura bakmasin ... arkadasim yeni yaptirdi dizel 10.000 km 130 ytl ye ben 20.000 yaptirdim eksta lastik yamasi vardi 210 ytl tuttu...

• yok be dostum ikisinide secmem c4 alirim ben olsam...
    ama hakkini yemem mazda 3 kaliteli araç.... ikinci el benim icin onemli sadece

quote:

BEnim yadırgadığım dizelin 10000 km de bir bakıma gitmesi.Herneyse toyota nın servislerinin fiyatlarını bende senin kadar iyi biliyorum.Firmamıza kayıtlı 2004 corolla hb var.Ayrıca ablamda 2007 yaris kardeşimde 2004 yaris mevcut.Mazda daha pahalı olsa bile oynayacağı fiyat ne kadar olabilir ki.He bu fiyat farkından dolayı ben toyotayı seçerim diyorsan saygı duyarım.
    quote:

quote:

quote:

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratizm -- 17 Mayıs 2014; 19:10:11 >
  • Lpg bişey diyemicem ama Mazda 3 değişmem performans bakımından olsun konfor olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: breznev

Arkadaşın birisi fiat punto almış sıfır 28.000 ytl ye ve bana fiat punto yada Linea nın mazda 3 ten daha iyi olduğunu söylüyor. Sizler ne dersiniz?

http://arabam.e-kolay.net/ncap//kompakt/mazda3_2006.asp

ncap 4 yildiz mazda 3

güvenlik, yakit ekonomisi yonunden punto ve linea daha iyi bence hakli......

aynen katılıyorum Birde mazda önerenlerin kaç tanesi böyle bir tercihte alırdı lafa gelince bu forumda alfa al rover al şu paraya bunu al 2. eli olmasa nolur diyen çok ama alan yok.

0 punto gayet iyi seçim olur yoksa toyota reşat altını gibi.

• Arkadaşım belirttiğin fiyata toyotaya göre daha modelli ve temiz mazda bulma olasılığın yüksek. Lakin corolla mı mazda mı dersen tabiki corolla. Her açıdan.
  • Ben iki aracı da kullanmadım ama ben olsam ikisinden içime sineni alırdım. ikisi de yazılanlara bakılırsa güzel araç. hangisi daha temiz ise onu tercih edin. hanginde kara kılarsanız kılın kazasız belasız sürüşler dilerim
  • 3 yıllık hort
  • ya arkadaşlar yorum yapmadan önce bir tarihine bakın....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.