Şimdi Ara

Mazda 3 --- Peugeot 307 Hangisini alırdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35 milyara kadar HB sıfır bir araba almayı düşünüyorum.Mazda 3 ve 307 33 milyar civarı.Büyük ihtimalle ikisinden birini alıcam.İlk başta Yeni Golf düşündüm fakat daha sonra tipi hoşuma gitmemeye başladı.Siz olsanız bunlardan hangisini tercih ederdiniz?

http://www.mazda.com.tr/Mazda3/index.asp

http://www.peugeot.com.tr/modeller/307/index2.htm

• katiliyorum abi efsaneler olmaez diyola rama oldurmushler guzelim arabayi... yasim 17 araba meraklisiyim ama artik benim onerimi ne kadar ciddiye alirsiniz bilmem.... ama ben 307 derim... hb olarak guzel! hdi motor... karar sizin hocam
  • golf bence fiyasko olmuş.arabada palio havası var.nasıl başarmışlarsa efsane can çekişecek gibi...
    tavsiyem mazda 3 olacak.tarzı cok sağlam geliyor bana. tabi herkesin zevki farklıdır...
  • +1 zewkler we renkler tartisilmaz..

Ben de mazda3 derim hem daha yeni bir model hem de fiyat/performans olarak daha iyi ancak donanim olarak 307 daha güçlü tabii bu güç de suyla akmiyor, mazda3ün 1.6 Full wersiyonunun fiyati makul we de donanim oldukça iyi

Efsaneler ölmez demisler ama Golf ü de iyi halletmisler.. Megane da iyidir bu arada..
  • mazda3 tabikide! özeLLik mözeLLik biLmem ama bgün gördüm şahane araba waLLa...
  • Mazda çok güzel yaaa 307 klasikleşti...
  • [Deleted by Admins]
  • Yeni Astra mayısta geliyor, bence de bekle gör. Yeni Golf'ü test ettim, sessiz ama motor uğultusu fazla içeri geliyor ve plastik kalitesi düşmüş. Ayrıca stepne yuvası gibi bazı parçalarda stropor kullanarak tasarruf[byes] etmişler. Çekişi iyi ama hissiz. Yani arabanın gücünü hissedemiyorsun. Hızlandığını göstergelerden anlıyorsun. Mazda'yı kullanmadım ama onu da bi test ediciim inşallaahh.
  • Kesinlikle mazda3
  • 307 bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.