Şimdi Ara

mazda 323 alıcam acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1992 model mazda 323 glx sedan 1.6 yakıt türü:benzinli (lpg yok) fiyat son 7.650 tl olur diyo araç sahibi bugün aracı canlı gördüm ilanda görüldüğü gibi sadece sağ çamurluk değişmiş ve bel altı boyası var. araba son derece temiz görünümlü döşemesi gayet temiz.tüm elektrik aksamı çalışıyo kafama takılan lpgli olmaması ve fiyat normal mi sizce çok fazla yakıt tüketimi yapar mı benzinde yardımlarınızı bekliyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-orjinal-japon-54182587/detay/

• parça sorunu yaşarsın... yaşlı araç her an bir sorun çıkartabilir...fiyat içinse bir yorumda bulunamayacam. ama7.650 tl az para değill..
    sonuç:dostum içimden geçen bu araç ve araçlar başınızı ağrıtır... satacak olsan zor satarsın. parça arasan zor bulursun.. yağ yakma ihtimalide yüksek... vs.. vs.. ayrıyeten km de inandırıcı değil..
    kişisel fikrimdir yinede sen bilirsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 14 Temmuz 2011; 1:10:48 >
  • 323 ü çok araştırdım parça sıkıntısı yok dıolar aksarayda bulunur dıolar tavsiye üzerine buna yönlendim ama daha önce kullanmadığım bi marka..peki 7000-7500 bütçeyle ne alabilirim çok kararsız kaldım.. rakadaş aracı her türlü yere gösterin dıo arabanın ilk sahibiymiş.özellikleri bakımından tofaş şahin alıcama bunu alıyım dıe düşündüm
  • ayrıca araç km sini yanlış yazmışlar araç 244.000 de modelide 1992 .. araç sahibinin yeğeni ilanı yanlış doldurmuş
  • Araba güzel,parça sorunu yok hele de bu kasada. ama 200+ bim kmde ve lpg siz bir arabaya 5.500 liradan fazla verilmemesi gerekir.O fiyata klimalı olanlarını bile alırsınız. Hyundai excel ve protob GL lere de bakmanızı tavsiye ederim. 323 ten aşağı araba değillerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 14 Temmuz 2011; 7:39:18 >
  • Sevgili dostum bir şey alırken satacakmışsın gibi alacaksın. Benim skoda merakım vardı 2000 tl zarar ettim, binek toros aldım 1000 tl zarar ettim şuan brodweay kullanıyorum ve çevremde epeyce kullanan var. Şuna gelicem, hislerinle değil mantığınla hareket et, bugün satılık yazdın mı o araba 1 hafta bilemedin 1 ay içinde satılabilmeli dünya hali belli olmaz benim sana 7/8000 bin tl ye önereceğim iki tane araba var. 96/97 doğan slx ya da hundayi acsent fiyatlarına bak ikinci eli daha iyi. Dediydi dememek için bu araçlara bak derim. Bizim burda stw toros 96 sını 10.75 e sattılar silifkede. Çevrende hangi araba fazla ise bütçene yatan onlara bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.