Şimdi Ara

Mazda 323 Hakinda Abs isigi sorunu (yeni )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce mazda 323 f 1.6 exclusive arabasi satin aldim , muayenesi yoktu yaptirdim.Muayenesi yaptirmadan önce arabanin altinda epey bir küf oldugundan vermediler onuda hallettirip muayenesi yaptirdim. Dün ise gittim (25km) indim bir koku fark ettim

arabanin sol arka teker canti isidan dolayi elimi bile deydiremedim ve koku vardi diger cantlarda isi yoktu normadi yani , hic birsey yapmadan isime gittim(yaklasik 7 saat sonra ) Isten ev yoluna koyuldum eve vardigimda tekrar ayni sorun varmi diye kontrol

ettim.Hersey normalde ne isi nede koku vardi.Bugün tekrar sehir icinde yarim saat dolandim eve geldigimde hersey yolundaydi.Bir kac arkdasa sordum dikkat et araba atar falan dediler korktum. Arabayi almadan önce araba disarida 1 seneye yakin yatmis acaba diyorum

disklerde paslanma vardi frene 1 kac kere sert bastim pasi atmak icin acaba ondan dolayi koktu ve isindi yoksa baska sorunumu var sizce ?

not : muayenesi sirasinda frenler kontrol edildi ve arabanin altinda agir paslanma oldugu tespit edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrior.virus -- 10 Nisan 2013; 13:05:53 >

• takılı kalmış sanırım arka balata yayı ondandır, örnegin park ettiginizde el freni çektiginizde, bir sonraki kullanımınızda el frenini indirdiginizde sol arka balata bırakmamış. örnegin kışın el freni çekılmez don oldugunda frenı bırakmaz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brl_

takılı kalmış sanırım arka balata yayı ondandır, örnegin park ettiginizde el freni çektiginizde, bir sonraki kullanımınızda el frenini indirdiginizde sol arka balata bırakmamış. örnegin kışın el freni çekılmez don oldugunda frenı bırakmaz diye.

tekerlegi cikarip tekrar taktigimda düzelirmi ?
  • Yukarida bahsettigim sorun ara sirada olsa hala zamanla devam ediyor . Simdi yeni sorun cikti karsima Abs isigi yandi yolda giderken sönüyor acaba sorun nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 lancer abs sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.