Şimdi Ara

Mazda Lantis Bakarmısınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fotoğraflardan aracın durumu net olarak ortaya çıkmayabiliyor...

Gözle inceleme yapmak gerekli, bir de anlayan bir ustaya/servise göstermek gerekli... Mazda'lar çok teknik ve incelik isteyen motorlarla donatıldığı için kurcalanmış veya kronik arızalı araçlardan uzak durmak gerekiyor...

Hayırlı olsun.
  • ilk ilandaki daha temiz duruyor. fethiye olarak temiz kullanılar diye biliyorum. istanbul hakkında her zaman olumsuz düşünmüşümdür.
    ben de lantis aldım. üstelik bu kadar da bakımlı değildi. gaz kelebeği sorunlu. değişmesi lazım. lpg düz. daha çeşitli masrafları da var. bu halde bile yerinde duramayan vahşi bir at gibi. lantisden şaşma. belki benim son arabam lantis olur.
  • Merhabalar bende Mazda Lantis almak istiyorum fakat parçası pahalıdır ya da bulunmaz diyorlar ve de tutulmayan model diyorlar sizce nasıl alırsam atamaz mıyım cevaplarınız benim için önemli resimler nasıl araç temize benziyor herkese iyi günler
     Mazda Lantis Bakarmısınız Mazda Lantis Bakarmısınız Mazda Lantis Bakarmısınız

• Mazda sever olarak piyasayı takip ederim, bu fotoğraftaki ilanı da inceledim, temiz görünüyor ama canlı olarak görmek lazım. Lantis'in hitap ettiği kesim genelde genç ve heyecanlı insanlar olduğu için amaç dışında kullanılmış olabiliyor, yıpratılmış olabiliyor, temiz Lantis bulmak kolay değil, bulursan da fiyatları yukarıdaki aracınki kadar düşük değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.