Şimdi Ara

Mazda Mx-5 Testim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önceden test ettiğim bu aracın izlenimlerini fırsat bulduğum için yazmak istedim.
    Araç öncelikle tam anlamıyla bir keyif makinası, evde bir aracınız varsa ve keyif amaçlı bir araç istiyorsanız bu araç biçilmiş kaftan diyebilirim. Kullanımı çok rahat ve gerek sürüş dinamikleri olsun gerek fonksiyonel yapısı olsun çok iyi ayarlanmış. Araçta orta seviyede bir ses sistemi var normal bir kullanıcıya yeter zaten bu aracı alan egzoz sesini dinlemekten çok daha keyif alır, araç öyle güzel homurdalanıyor ki başka hiçbirşey duymak istemiyorsunuz. Araç benim gibi boyu 1,87 olup kilosu 100 kg üstünde olan birisine biraz dar gelebilir ama bunun için yapılabilecek çok fazla birşey ne yazık ki yok aracın yapısı böyle.
    Araçta kalkarken dipgaz yaparsanız arkasından salınım gösteriyor ve kullanıcıya çok keyif veriyor.Aracın vites geçişleri çok başarılı gayet seri ve kararlı araçta hiç tereddüt ve kararsızlık yok, tork konvartörlü bir araca göre bayağı yol katetmiş diyebilirim. Devir bandı ise çok iyi ayarlanmış 6 ileri vitesin devir bandının genişliği kendini hissettiriyor 100 km/h civarında araç 2200 devir civarında seyir ediyor ve uzun süreli kullanımda kişinin kafasını şişirme durumu olmayacaktır. Bu tür araçlardan ciddi bir konfor beklemek yanlış olur bu araç sürüş dinamiği ve arkadan itişin tadını çıkartmak için tasarlanmış. 2 litre atmosferik motor ile başarılı bir egzoz sesi haftasonları ve özel zamanlar için kullanıcıyı fazlasıyla memnun edecektir.
    Araç ile ilgili bazı bilgileride videoda veriyorum.
    Sormak istediğiniz soru olursa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım

Edit: Yorum ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 17 Mart 2013; 22:48:17 >

• Şahane Arac.Keske herkesin imkanı olsa da böyle araclar kullanabilse.
    Eline saglık Muharrem Abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel araç ama imkan yok malesef inceleme için teşekkürler.

• hocam eline sağlık...test boyunce kaç lt yaktı ve fiyatı ne kadar??
  • İngilterede bu ve gt86 bizdeki dandik sikirokko fiyatına satılıyor ya ona yanarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

hocam eline sağlık...test boyunce kaç lt yaktı ve fiyatı ne kadar??

Aracın ortalama tüketimi 11 litre gösteriyordu ama çokta sakin kullanılmadığından bu birazda. Bu bilgileri videoda söylediğim için yazmamıştım, gerekirse ilk mesaja editlerim Fiyat olarak resmi sitesinde 93 bin tl fiyatı bulunuyor muhtemel 85-90 bin tl civarına bu araç alınır ve keyifle binilir.
  • Teşekkürler muharrem kardeşim. Direksiyondan vitesin o şekilde olması benim çok hoşuma gitti.
    Yalnız sen koltuğu bilerek mi öyle yakın tuttun yoksa o kadar mı mesafesi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jaguar xe 2.0 dizel inceleme...
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Test icin tesekkur ederiz hocam.

Sormasi ayip kac hp idi surduguniz arac?

• videolar biraz daha detaylı olabılırdı veya resım ekleseydın daha guzel olurdu emegıne sağlık muharrem .

benım en çok dikkatimi çeken vites geçişleri oldu gerçekten çok net anında cvp veriyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Test icin tesekkur ederiz hocam.

Sormasi ayip kac hp idi surduguniz arac?

2 litre atmosferik 160 hp idi 6 ileri otomatik Ve 1200-1250 kg agirligi var

• quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

videolar biraz daha detaylı olabılırdı veya resım ekleseydın daha guzel olurdu emegıne sağlık muharrem .

benım en çok dikkatimi çeken vites geçişleri oldu gerçekten çok net anında cvp veriyor .

Hocam zaman olsa neler yapilirdida boyle bir arac icin cok uzun sureli kullanim olmuyor ne yazik ki
    Yoksa kamerayi sabitleyip 5-6 km hem anlatarak hemde surerek bilgi vermek isterdim

• Muharrem perşembe Konya Yolu Doğuş Oto'da mıydın. Ben mi benzettim.

*Gerçi İstanbul nere Ankara nere ama sağınız solunuz belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 17 Mart 2013; 23:43:18 >
  • Emeğinize sağlık da bir dip gaz yapsaydınız, 6000'leri görseydik keşke
  • Dünyada gelmiş geçmiş en çok satılan cabrio. Olacak o kadar keyif
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Muharrem perşembe Konya Yolu Doğuş Oto'da mıydın. Ben mi benzettim.

Yok üstadım ben İstanbul'da ikamet ediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Emeğinize sağlık da bir dip gaz yapsaydınız, 6000'leri görseydik keşke

Hem araç benim olmadığı için fazla zorlamadım hemde videoda biraz devir çevirseydim şikayet edilip konu kapatılabilir bunun örneklerini yaşadım. Çekemeyenler direk şikayet edip konumu kaldırttılar. O yüzden ne kadar yüzeysel ve bilgilendirici olur o kadar iyi. Bu videoyu çekmemdeki amaç hem anı hemde ispatlamaktı

Edit: Devir çevirilirken aracın içindeydim ses tek kelimeyle muazzamdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 17 Mart 2013; 23:46:55 >

• Güzel inceleme. Yalnız merakımı mazur görün, acaba ne işle meşgulsünüz gündelik hayatta? Sizden bol bol otomobil incelemesi görüyoruz, çeşit çeşit araçlarda profesyonele yakın incelemelerde bulunuyorsunuz. Tabi haliyle özenen de çok oluyor bu duruma.. Özellikle genç arkadaşlara şu öneride bulunmak lazım diye düşünüyorum; öncelikle işinizi bulup kendinizi geliştirin, ardından sadece ihtiyaç dahilinde otomobillerle içli dışlı olun. Görüyoruz çok kimse var haftanın 7 günü, günün 12 saatini otomobil forumunda geçiren ne yazıkki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Güzel inceleme. Yalnız merakımı mazur görün, acaba ne işle meşgulsünüz gündelik hayatta? Sizden bol bol otomobil incelemesi görüyoruz, çeşit çeşit araçlarda profesyonele yakın incelemelerde bulunuyorsunuz. Tabi haliyle özenen de çok oluyor bu duruma.. Özellikle genç arkadaşlara şu öneride bulunmak lazım diye düşünüyorum; öncelikle işinizi bulup kendinizi geliştirin, ardından sadece ihtiyaç dahilinde otomobillerle içli dışlı olun. Görüyoruz çok kimse var haftanın 7 günü, günün 12 saatini otomobil forumunda geçiren ne yazıkki..

Ben üniversite öğrencisiyim. Fazla detaya girmek istemiyorum bu konularda ama madem sordunuz söyleyim editörlük ve amatör video çekimlerinde bulunuyorum. Tabi bunu boş vakitlerimde yapıyorum. Üniversite benim için herzaman daha öndedir bu hem hobimi geliştirmek hemde kafamı rahatlatmak için yaptığım bir iş. Tabi ilgim ve belli bir birikimim oldugu için bunu değerlendirmelerde de bulunuyorum Saolsun bu camiyadan olan bazı abilerimizde elinden gelen desteği sağladı ve kendimi geliştirme fırsatı buldum

• Hocam her zamanki gibi güzel bir test olmuş eline sağlık.
  • On numara Beş Yıldız bir araç, ancak param olursa bunu değil ikinci el bir Rx-8 var hep hayalimde.
  • Yalnız öndeki yeti yakıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.