Şimdi Ara

Mazdaya BAS ve ANFİ Yardımı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar arabamın modeli 93 model mazda 323 kendi çabalarımla aracın ses sistemine el attım ama baslar bana yetersiz geliyor.aracım da pioneer deh-6350sd teyp kapılarda pioneer ts-g1643r kolan arkadalarda pioneer ts-a1684s war. ama yine zevk alamıyorum müzik sesinden.bana toplamı 500 tl yi geçmiyecek bas ve anfi lazım. önerileriniz nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak760760 -- 19 Kasım 2011; 10:34:24 >

• 2xjbl cs1214 1000w sub+1 adet edison 1000a yeterli gelecektir
  • çok teşekkür ederim ama düşündüm de seti bozmayıp pioneer anfi ve bas almaya karar verdim (biraz pahalı olsada :) )

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/pioneer-paket-sistem-kabinli-bass-anfi-kablo-17629406

bu ilandakileri önerir misiniz ? ve ilandaki Anfinin gücü, bas için yeter mi ?
  • 800 tl ye çoktur basın ederi 200 tl amfide 200 250 civarı bence gereksiz,siz o paraya 2 308d4 vede yanında mono amfi alırsınız
  • bende sonradan pahalı olduğunu anladım daha yeniyim de bu işlerde ilk tesisatım olacak hayırlısıyla :) bide sizin önerdiğiniz jblnin rms değeri düşük geldi.bana şöyle hissedebileceğim sert baslı bi şekilde aşırıya kaçmadan olmasını istiyorum.
    mesela anfi olark sound magus x402 ve bas olarak PIONEER TS-W309 D4 1400 alsam (linkleri aşağıda ) verim alabilirmiyim sound magus x402 den ve bahsettiğim şekilde hissedebilirmiyim bası ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-soundmagus-x402-mono-sub-anfisi-toptancisindan-kredi-kartina-tak-50469264/detay/

http://www.atateknolojicenter.com/PIONEER_TS_W309_D4_1400_WATT_BASS_U1289.html

• evet gayet iyi çalar
  • önerileriniz için teşekkür ederim :) çok saollun yardımcı olduğunuz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence kicker es 38 cm ve xetec vector 350v.6 1 kanalı bas anfisi.Diğerlerine oval ve comp sürersin güzel olurç
  • ama kickerin rms değeri düşük ve o anfi hakkında hiç bilgi sahibi değilim !!
  • Peki şöyle birşeyde yapabilirsin. Jbl gto 1004 2.elleri 200-250 arası Özelliklerine gelince;
    * 100 watts RMS x 4 channel at 4 ohms
    * 150 watts RMS x 4 channel at 2 ohms
    * 225 watts RMS x 2 channel at 4 ohms

2 kanalda 4 ohm da 225 watts güç veriyor.

Subwoofera gelince Jbl gt4-12 alabilirsiniz 250 watt rms çıkış güçlü.Yanınada artık isterseniz compenant felan koyarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

Peki şöyle birşeyde yapabilirsin. Jbl gto 1004 2.elleri 200-250 arası Özelliklerine gelince;
    * 100 watts RMS x 4 channel at 4 ohms
    * 150 watts RMS x 4 channel at 2 ohms
    * 225 watts RMS x 2 channel at 4 ohms

2 kanalda 4 ohm da 225 watts güç veriyor.

Subwoofera gelince Jbl gt4-12 alabilirsiniz 250 watt rms çıkış güçlü.Yanınada artık isterseniz compenant felan koyarsınız.

bi sorum olacak jbl gt4-12 nin bası ts-w309d4 kadar güzel hissetirir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak760760 -- 1 Aralık 2011; 10:07:04 >
  • Tonlama olarak ts daha iyi.
  • teşekkürler önerileriniz için
  • Ama sen dersen kararsızım.Bazı mağazalarda bassları deneme imkanı oluyor.Git dinle yada arkadaşlarından felan.Hangisi iyi gelirse.
  • sert vurucak bas istiyorsun kicker comp c 12 alabilirsin fiyatları uygun amfide jameson usa 505 yeterli olur butcenede uygun. kendim kullandım pişman olmazsın
  • kickerin degeri dusuk demissin jblden daha guclu vuruyor emin olabilirsin jbller yumusak calar. 150 rms aldatmasın seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: pence3514

sert vurucak bas istiyorsun kicker comp c 12 alabilirsin fiyatları uygun amfide jameson usa 505 yeterli olur butcenede uygun. kendim kullandım pişman olmazsın

evet sert vuracak bas istiyorum sizin önertikleriniz bana makul geldi.büyük ihtimal onları alırım çünkü hesap bakımından da uygun. öneriniz için teşekkkür ederim
  • zaten hangi ses sistemi yapan dukkana gırıp jbl mi kickermı dersen kesinlikle kicker der. ben kendi aracımda kullanıyorum 3 ay oldu alalı cokta memnumum :) ama soyle biseyde var bu işlere bi atıldınmı devamı geliyor.:) bası 2liycem yada L7 alıcam insallah ilerde:)
  • ya evet öyle oluyo eski araba da dandik bi ses sistemi vardı atta ses sistemi bile denilemez. baya kötüydü ama şimdi diyorum ki yapmışken iyisi olsun. ben şu anki kafam da ki düşünce 1000 tl yi geçmeyecek zaten teyp kolonlar falan konun başında yazdığım gibi war buna artı olarak eğer param yeterse 1 tane kicker cvr 15 38 cm + kabin + jbl 601.1 (bas için) + PİONEER GM-6500F 4 KANAL anfi (hoparlörler için) bide para artarsa pioneer ın mid takımını alacağım kafamdaki düşünceler böyle sence iyi midir güzel olur mu yani ?
  • super olur :) gule gule kullanırsın insallah, baglantılarını saglam biyere yaptır ama. izmirdeysen eger tavsiyede bulunurum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.