Şimdi Ara

mBOT Allah Aşkına Yardım Delircem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya kardeşler bu mBot crack windows 8 de olmuyor. Hayır arkadaşım window 8 o injector kullamadan yapıyor ben her yolu denedim. İnjector de kullandım uyumlulukda denedim yönetici olarak çalıştırdım yok. Loggin olmuyor. Ne yapayım çok iyi bilen varsa Time Wiever (ismi yanlış olabilir anladınız siz) dan girsin yardım etsin deliricem ya botsuz olmuyor pc yi yeni almış olmasam çeviricem xp ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.yilmaz4545 -- 2 Kasım 2013; 2:51:14 >

• +++++++++++++++
  • W7 YUKLE NASIL OLMUYOR BASKA CRACK YUKLE YADA VIRUS OLARAK GORUP SILIYODUR HABERIN YOKTUR
  • kanka pc yi alalı 1 ay olmadı format harddisk için iyi değil hemen hakkımı kullanmak istemiyorum virüs programım kapalı güvenlik duvarı kapalı. Ama yine olmuyor yardım lütfen ne yapmalıyım ki bana windows 8 de çalışan bir bot versenize dicem ama arkadaşımda çalışıyor bot.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.yilmaz4545

kanka pc yi alalı 1 ay olmadı format harddisk için iyi değil hemen hakkımı kullanmak istemiyorum virüs programım kapalı güvenlik duvarı kapalı. Ama yine olmuyor yardım lütfen ne yapmalıyım ki bana windows 8 de çalışan bir bot versenize dicem ama arkadaşımda çalışıyor bot.

Bi kere harddisk formatla iyi deil gibi bişey yok ıstersen 100 sefer at bışey değişmez alakasız bişey yanı o dedıgın
  • öyle diyorsunda kanka başka bir mazeret sunayım ben bu pc yi 5 yıl garantiledim şimdi başıma gelir windows 7 ye çevircem sonra bir donanım arızası al başına belayı. ya sinir olduğum şey arkadaşım dll injectorsuz giriyor ben öylede giremiyorum bota. neden kayıt defterlerinden mi hani bir hal çare hepiniz iyi biliyorsunuz bilgisayarı. Bir hata yok sadece crack olmuyor injectörlede olmuyor.
  • Ben arada private takılıyorum. Windows 8 de hiçbir sıkıntı yaşamadım ?
    http://80.likesro.com/index.php?islem=indir

Burdan indirip deneyin birde isterseniz. Ben burdan indirdim ve sıkıntı yaşamadım çünkü.
  • bende Joy sro da takılıyorum oyunda sıkıntı yok botu kuramıyorum.
  • bebyler aynı sorun bendede var injectörü çalıştııramıyorum indirmediğim bot denemediğim yol kalmadı delirmek üzereyim
  • update hatası veriyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.