Şimdi Ara

McAfee Gerçek Zamanlı Tarama Açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işletim sistemim xp mcafee programının 30 günlük deneme sürümünü indirdim ondan önce bilgisayarda avg vardı. avg 'yi Revo Uninstaller ile kaldırdım. mcafee 'yi yükledim ama gerçek zamanlı tarama açılmıyor. "AÇ" diyorum 2 saniye açık kalıyor hemen kendini kapatıyor. programı kaldırıp tekrar kurdum yine bişey değişmedi. tüm sitelerde araştırdım ama hiç bir sonuç bulamadım. bu sitede bulabileceğimi ümit ediyorum yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red12345 -- 31 Mayıs 2013; 15:19:35 >

• bir virüs müdahele ediyor olabilir combofix kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scapin -- 31 Mayıs 2013; 15:32:21 >
  • hocam ben mcafee kadar bilgisayarı gereksiz yere kasan bir virüs programı görmedim. tavsiyem başka bir virüs programına geçmeniz yönünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scapin

bir virüs müdahele ediyor olabilir combofix kullanın

Şimdi denedim ama sorun devam ediyor bişey değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armansky

hocam ben mcafee kadar bilgisayarı gereksiz yere kasan bir virüs programı görmedim. tavsiyem başka bir virüs programına geçmeniz yönünde

ben ilk defa mcafee 'yi yükledim zaten, yüklememin sebebi arkadaşımın bilgisayarında vardı benimde hard diske "kısayol virüsü" bulaşmıştı ben kendi bilgisayarımda avg ile virüsü silerken tüm dosyalarımda siliniyordu ama onun bilgisayara usb 'yle bağladığım gibi tüm virüsler silindi ve dosyalarımada bir zarar gelmedi. bu şekilde mcafee benim takdirimi kazandı o yüzden bende kullanmaya karar verdim. pc 'yi kasma açısındanda bi sorun görmedim henüz.

• yok mu kimsede sorunun çözümü??
  • mcafee kaldır bence hemen mse yukle hem ucretsiz hem hızlı agır degil ayrıca gercek zamanlı korumada saglıyor norton en iyisidir ama oda cok agırdır su an en iyisi mse ben de kullanıyorum sürekli güncellemeside var
  • Herkese merhabalar;

Bu sorunun aynısını ben de yaşıyorum, eğer Mayıs'tan bu yana çözüm bulunduysa bildirirseniz çok sevineceğim.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanbatur07 -- 9 Ekim 2013; 21:34:00 >
  • Ben de aynı sorunu yaşıyordum .
    Görev yöneticisine gidin ve başlangıç uygulamalarına göz atın.
    McAffee'nin yayımcı olduğu uygulamaları etkin hale getirin.
    Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    Sorunu ben bu şekilde çözdüm.
    Umarım yardımcı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.