Bildirim
McAfee VirusScan Enterprise 8.8 patch 4 nasıl bir antivirüs?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Lütfen cevaplayabilir misiniz? -
mcafee virusscan enterprise 8.5i ile başladım 8.8 patch 6 ile devam ediyorum hiçbir antivirüs programı 100 de 100 güvenli değil bu virüs programını 10-20 yıldır kulanan birisi olarak çok güzel bir anti virus programı,çok mükemmel değil ama işinizi görür isterseniz max koruma sağlarsınız ama her engelde exluding yapmanız gerekir tavsiyem standart seçeneği ayrıca istemediğiniz programlarında çalışmasını engeleyebilirsiniz.bilgisayaranızda çok bankaçılık hassas işlemler yapıyorsanız onda ayrı sabit disk kulanın gündelik sabit disk ayrı olsun eğer masa üstünüz varsa,yeni formattan sonra acronisle yedek alabilirsiniz sık sık format atar gibi yeniden yüklemede yapabilirsiniz aynı şey zaten maddi imkanım olsa bu programları parayla satın alırdım özellikle acronis super bir yazılım anlatığım şeyler pek konunun cevabı değil ama neyse herkesin kişisel düşüncesi farklıdır tabii -
mcafee enterprise gerçekten iyi. Son ver. kurmakta yarar var... -
McAfee'nin iyi bir yazılım olduğunu düşünmüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X