Şimdi Ara

McAfee VirusScan Enterprise 8.8 patch 4 nasıl bir antivirüs?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb belleklere usb belleğin adında kısayol oluşturarak yazılmasını yarım saat beklediğim windows kurulum medyasını mahveden virüsü halletmek için yeterli midir?Ve 10 üzerinden kaç veriyorsunuz?

• Lütfen cevaplayabilir misiniz?
  • mcafee virusscan enterprise 8.5i ile başladım 8.8 patch 6 ile devam ediyorum hiçbir antivirüs programı 100 de 100 güvenli değil bu virüs programını 10-20 yıldır kulanan birisi olarak çok güzel bir anti virus programı,çok mükemmel değil ama işinizi görür isterseniz max koruma sağlarsınız ama her engelde exluding yapmanız gerekir tavsiyem standart seçeneği ayrıca istemediğiniz programlarında çalışmasını engeleyebilirsiniz.bilgisayaranızda çok bankaçılık hassas işlemler yapıyorsanız onda ayrı sabit disk kulanın gündelik sabit disk ayrı olsun eğer masa üstünüz varsa,yeni formattan sonra acronisle yedek alabilirsiniz sık sık format atar gibi yeniden yüklemede yapabilirsiniz aynı şey zaten maddi imkanım olsa bu programları parayla satın alırdım özellikle acronis super bir yazılım anlatığım şeyler pek konunun cevabı değil ama neyse herkesin kişisel düşüncesi farklıdır tabii
  • mcafee enterprise gerçekten iyi. Son ver. kurmakta yarar var...
  • McAfee'nin iyi bir yazılım olduğunu düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.