Şimdi Ara

Mcdonald's Da Çalışıyorum Soruları alayım (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
5
Favori
64.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cinemaximum2016

çıtır tavuk ekstra hocam eğer bıkarsanız mc chicken doymadım birazcık daha para verip üstünü alayım dersen mc chicken extra :) çift büyük tavuk süper oluyor

Peki tavuk menü dışında hangisini tavsiye edersin. Bir de şu seni tehdit ettiğini söylediğin kişinin müdür falan olduğunu sanmıyorum. Eğer bu Türkçe bilmeyen arkadaş müdürse bu da MC in ayıbı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Et olarak f/p istersen double köfte burger. normal istersen quarter pounder :)

KONUYU Güncelledim foto attım hocam bir okuyun bakın :D en son kendini banlamış baktım origin hesabı satıyor paypal nedir nasıl kullanılır yazıyor hahahah .d şöyle bir tip bu

-şşş lan kanka bak şimdi nasıl korkutacağım gava** hahah nasıl da sildi konusunu (haykırışlar)
  • quote:

Et olarak f/p istersen double köfte burger. normal istersen quarter pounder :)

KONUYU Güncelledim foto attım hocam bir okuyun bakın :D en son kendini banlamış baktım origin hesabı satıyor paypal nedir nasıl kullanılır yazıyor hahahah .d şöyle bir tip bu

-şşş lan kanka bak şimdi nasıl korkutacağım gava** hahah nasıl da sildi konusunu (haykırışlar)

Boşun teki işte aklınca eğleniyor. Sağol kardeşim tavsiyelerin için.

• UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Ben bizim sülalenin gurmesiyim bana güven 10 kat daha lezzetli:) ha 5 kat daha fazladır 10 kat olmayabilirim;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 7 Şubat 2017; 21:11:31 >
  • olm o değilde adama genel müdürlük gibi sorular yağdırmış millet :D:D:AS:D
  • AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    hepsini de hiç üşenmeden yorumladım :D :D :D
  • Hocam boş ver silme ... Burda marka kötüleme yok yazın Starbucks konusu olmuştu o arkadaş için kaç kişi ilk deneyimini tadmıştı ... Ben burgerdan başka yemiyordum bakalım mcdonalds a da giderim ... Bana konu aşırı samimi ve güzel geldi ...
  • quote:

müdür olamazsın derken :D

nasıl anladıysan öyle ! meyaz gömlek giyerek müdür olunmaz demek !
  • Fastfood restoranlarında bu satılan patatesler niye kırık dökük, standart, uzun ve şekilli olmuyor?

Gazlı içeceklere neden buz koyuyorsunuz? Daha az gazlı içecek satmak için mi?

Burger helal et sertifikası asmış kocaman, Mc niye bunu yapmıyor?

Ayaklarınız niye sürekli kayıyor? Yoksa yerler leş gibi yağlımı?

Kasalarda satış yapılırken daha ekonomik, daha ucuz menü neden önermiyorsunuz?

3-4 sene önce köfte burger çıkmıştı, ve iki avucunu dolduruyordu. Doyuyordum. Bunu niye kaldırdı?
    Mcdonald's Da Çalışıyorum Soruları alayım

• mervealcay89 kullanıcısına yanıt
    niye çıldırdın sen şimdi ne bu trip hey allahım tamam olamam tamam
  • yok silmeyeceğim zaten trolmüş adam. mc donalds da tadabilirsiniz sorarsınız sonra soruları bilgi edinirsiniz benden şu şöyle oldu doğrumu falan filan teşekkür ederim yorumunuz için :)
  • Bende zamanında 2 ay çalıştım, durulmaz orada net.

Ekip ruhu 0, herkes birbirine yazıyor. Daha önceden ekipte biriyle çıkan bir süre sonra başkasıyla flörtleşiyor.
    16-17 Yaşındakileri müdür yapmışlar kademe kademe her müdür birbirini eziyor en son müdürlerde ekiptekileri ezmeye çalışıyor. Herkes birbirine iş kitleme derdinde.
    Bir ablanın aylık çalışma süresini sürekli kısaltıp duruyorlarmış kadın sürekli eksik maaş alıyordu en son dayanamadı ayrıldı. Ama aralarında iyi insanlarda yok mu var oradan 3 tane çok iyi insan tanıdım.

Benden 2 yaş küçük vardiya müdürünün beni azarlamaya çalışması üzerine ekip üyelerinin içinde ağzının payını verip bırakıyorum dedim şapkayı fırlattım.

Çıkınca da bir kaç gün sonra aradılar çıkışını vermek için dosya imzalaman lazım diye gittim önüme 2 kağıt verdiler bir istifa kağıtı birde haklarımı aldığıma dair kağıt daha içeride ki haklarımı vermeden tüm haklarımı aldım içeride hiç bir hakkım kalmamıştır gibisinden maddeler bulunan kağıtları imzalatmaya çalıştılar imzalamazsan mahkemeye veririz seni alacağın parada oraya gider dosya masrafı ödersin diye tehdit ettiler.
    Bende siz bana ZORLA almadığım haklarıma rağmen bana kağıt imzalatıyorsunuz buyurun açın davayı kim kime ne ödüyor görürüz deyip kalktım döndüm eve.

Ay başı param yattı aradılar gel imzala diye, kimseye boyun eğdirmeyin gençler cin olun böyle yerlerde sesiniz çıkmazsa her işi size kitlemeye çalışır kanınızı emerler ekip üyelerinden tut müdürlere kadar.

Ha bana soracak olursanız gidin giyim mağazasında çalışın burada çalışacağınıza, üstünüz başınız yağ olmaz rahat rahat çalışırsınız kabin yerlerine geçer arada oturursunuz. O iğrenç şapkayı da takmak zorunda kalmazsınız

• amanhem kullanıcısına yanıt
    muhabirler gibi soru sordunuz hocam :D cevaplıyayım

1-Patatesler fabrikasından paketlenerek bir şekilde geliyor onu ben ayarlayamam

2-Gazlı içeceklere isteğe göre buz koyulur gaz ile vs alakası yoktur içiniz rahat olsun

3-restorana gönderildi böyle bir sertifika bizde astık geçen.

4-Ayakların kaymasının nedeni yeni paspas atılmasındandır vs

5-Kasalarda müşteri sorarsa tabi çalışmadım kasada ama bu böyledir acaba tavsiye edebileceğiniz bir menü var mı vs sorduklarında söylenir bunu yapan kişi sayısı az.

Köfte burger kalkmadı halada var. en çok giden et ürünü. sonrası mangal
  • çok ilginç ya, konuyu açan arkadaş ülkede gayet popüler olan , çoğunluğun müşterisi olduğu bir işletmede çalışıyor,karşısına çıkabilecek muhtemel sorunları göz önüne alarak dürüstce kendine sorulan soruları yanıtlıyor

buna karşılık kimisi adamı işten attırmakla tehdit ediyor,

kimisi adamı kapitalizmin uşağı yerine koyuyor,

kimisi adama yok köfte küçük , yok patates soğuk diye sitem ediyor.

şu tehdit eden belli başlı bir ekol zaten....

Kardeşim adamın eli iş tutuyor alnının teri ile çalışıyor,çalmıyor çırpmıyor napsın adam?kapitalizmin uşağıymış.zaten her adım başı yerli sermaye işletmeleri yönetici arıyor değilmi?

kardeş köfte küçükse yada pahalıysa yeme,büyük ve ucuz olan yerde ye.

bu kardeşmi üretiyo köfteyi?
  • Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt
    bir şahsındır dostum orası girdiğin o zaman .) 18 yaşından küçüklerin müdür olması YASAK İMKANSIZ REŞİT OLMAN GEREKİYOR ilk şunu söyliyeyim bizde ezme yok afedersin yavş*m* yok herkes kardeştir iç içedir restoran müdürümüz 2+1 ses sistemi getirmişti restorana bir güzel ankaranın bağları oynadık falan moral oldu baya bize eğlendik hopladık coştuk baklava getirir falan adamın dibidir efsane muhabbetler döner arada ekip üyesiyle anlaşmazlık çıkar onlar giderilir o gün olan o günde kalır yarın 0 başlangıçtır
  • dbaggio kullanıcısına yanıt
    valla helal olsun hocam muhteşem bir yorum ama istifimi bozmadan cevaplarımı veriyorum korkmam da ben halkımın arkasından iş çeviren bir adam olamam ne yediğinizi bilin zaten kötülediğim yok varsa kötü bir yorumum sadece mangal burger sevmiyorum dedim o kadar söyleyin bana. herkesin bir sitemi :S
  • Bizim soruyu unutma

• helluri kullanıcısına yanıt
    tabi hocam unutmam merak etmeyin bende merak ettim
  • Lütfen bu sorumu cevapla;

Marka daha iyi karın doyuruyor mu?

Bu firmada bişeyler yemek zakayı daha çok mu artırıyor, daha çok kültürlü ve elitist mi olunuyo; daha güzel, daha yakışıklı mı olunuyor?

Bu firmadan abur cubur atıştırmak insanın parasını azaltmıyor mu, zenginliğe neden oluyor mu?

Sağlık sorunlarını sıfırlayıp insanı 100 yaşına kadar yaşatabiliyor mu?

Bir patates bu firmadan olunca, diğer patateslerden farkı ne oluyooo?

şimdilik sorularım bu kadar; tişekkürler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    patates yerini cevaplıyayım şimdi güney doğunda yetiştirilen patates ile egede yetiştirilen bir patatesi bir tutabilir misin ? söyle bana bunu böyle trol sorularla gelmeyin
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.