Şimdi Ara

ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ME ve Daikin dışında biraz daha uygun fiyatlı ve bilindik bir markası olan 12000 BTU inverter klima seçimi konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.
    En iyi görünen LG Sirius ama onun içinde dış ünitenin alüminyum olmasının olumsuzluğundan bahsedilmiş. Sizce hangisi tercih edilmeli?

LG LG Sirius Deluxe Inverter V 12K BTU
    LG Prestige Inverter V 12K BTU
    Vaillant VAI6-035WN
    Arçelik 12410 AA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balbasaur -- 26 Temmuz 2015; 23:00:52 >

• airfel 12000 inverter alabilirsin daikin güvencesi altında ve daikin servisi gelip kuruyor, üstekilerden kalitelidir kanımca ve sessiz.
    az önce airfel 18 lik düz split siparişi vermiş biri olarak öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

airfel 12000 inverter alabilirsin daikin güvencesi altında ve daikin servisi gelip kuruyor, üstekilerden kalitelidir kanımca ve sessiz.
    az önce airfel 18 lik düz split siparişi vermiş biri olarak öneririm.

Mantıklı bir seçim olur.

Bunları alırken "tam" bakır boruyla montaj yapılmasını isteyin.
  • aynen arkadaşa katılıyorum...
    benim montaj bitti gayet iyi klima sessiz de sanırım oyle rahatsiz bir sesi yok.
  • Airfel'i inceleyeceğim. Onun dışında farklı model önerecek var mıdır?
  • Vaillant kullanan var mı?
  • Haier nebula modeline bakabilirsin
  • haier daha yeni çıktı piyasaya.gerçi yıllardır vardı ama bu sene gaz verilmeye başlandı.kullanıcı yorumları çok önemli daha yeni yeni kullanılan ve ne olacağı belli olmayan bir cihaz.

en önemliside bu haier klimaların hava üfllemesi düşük.dolayısıyla odanın havasını geç sirküle ediyor ve ısıtma soğutma işini geç yapıyor.

bu durumda sizin en çok güvenebileceğiniz marka mitsubişhi elektirik.sf serileri uygun fiyatlıdır.kampanya var bu dönemde.

ayrıca bakınız haiere yaz günü buz tudmuş.klimada gaz kaçağı yokmuş yazılım sorunu varmış buda daha kötü.
     ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim

• hasanustaa H kullanıcısına yanıt
    Bu haier yeni modellerden mi? Baya övülüyordu nette. Sizin olumsuz görüşleriniz yeni modeller içinse tekrar düşünmek lazım tabi.
    ME demişsiniz ama ben ME ve Daikin dışında tavsiye istemiştim. Vaillantın değerleri iyi fiyatı iyi .Ama hiç tavsiye yok anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balbasaur

Bu haier yeni modellerden mi? Baya övülüyordu nette. Sizin olumsuz görüşleriniz yeni modeller içinse tekrar düşünmek lazım tabi.
    ME demişsiniz ama ben ME ve Daikin dışında tavsiye istemiştim. Vaillantın değerleri iyi fiyatı iyi .Ama hiç tavsiye yok anlamadım.

bakın haieri övenler belli kişiler.hepside ortak bir kişiye çalışıyor.

vaillant klimalar iyidir.değerleri güzel.sağlamlığı güzel.bakır boru ile kurulum yapılıyor.ama almadan önce bakır boru kullanılıyormu bu bilgiyi teyit etmeniz iyi olur.şu haierin geosundan çok çok iyidir.içiniz rahat olsun.
  • Bence de uygun görünüyor.
    vaillant VAI 6-035 NW modeli fiyat performans gibi görünüyor. Ama bu model için de kullanıcı tavsiyesi bulamıyorum.
  • Arçelikin yelpazesini aşağı yukarı doğru hareket etmesi için ayarlayınca gacır gucur ses yapıyor uyutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: hasanustaa

haier daha yeni çıktı piyasaya.gerçi yıllardır vardı ama bu sene gaz verilmeye başlandı.kullanıcı yorumları çok önemli daha yeni yeni kullanılan ve ne olacağı belli olmayan bir cihaz.

en önemliside bu haier klimaların hava üfllemesi düşük.dolayısıyla odanın havasını geç sirküle ediyor ve ısıtma soğutma işini geç yapıyor.

bu durumda sizin en çok güvenebileceğiniz marka mitsubişhi elektirik.sf serileri uygun fiyatlıdır.kampanya var bu dönemde.

ayrıca bakınız haiere yaz günü buz tudmuş.klimada gaz kaçağı yokmuş yazılım sorunu varmış buda daha kötü.
     ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim ME,Daikin dışında 12000 BTU inverter seçim

Ne o bedavacı. Lolipop şeker bulmuş çocuk gibi sevinmişsin.Hadi göbek at bakalım... Azıcık da delikanlı olda kimin fake sin onu yaz .Dün üye olmuşsun Maşallah 10 senelik forum geçmişin var gibi .Çizdiler mi seni.

oo mbirol bey sonunda gelebildiniz.
    ben fakeysem yönetim beni bulur sen ona kafanı takma.

Sen burda fake elemanlar dolastirip klimalarini ovdurup kendi forumuna adam tasitmaya utanmiyormusun.

Yeni gizli bahce nickli elemaninda hayirli olsun Aylin senin forumada uye olmus .kullan kullan. bir bedava bakim yaparsin kullanmaya devam edersin. onlar sana yalansin sen cek kafayi nasil kafan iyimi, bu sicaklarda fazla icme.

bende seni bekliyordum ismini vermeden dayanamayıp sen gelmişsin.noldu elamanının üstü çizilince zorunamı gitti.gerçi sende yalaka çok çiz çiz bitmez.

yıllarca bu forumu kendin kandırdın.insanları kendi isteklerin doğrultusunda yönlendirdin.az bir dürüst insan gelse foruma kaçırmak için yapmadığın ve saz ekibinizle yapmadığınız kalmadı.

baktınızki yönetim sizi öpüyor gittiniz kendinize yeni ****nuz.tamam kurdunuz hayırlı olsunda.burdan nie adam taşıtmak için fake niklerle elemanlarınızı yolluyorsunuz.sizde hiç ahlak yokmu.başka bir forumun üzerinden eleman çalmaya insanları oraya yönlendirmeye çalışıyorsunuz..

daha dur sizinle ilgili butun gerçekleri bu forum öğrencek az sabret.kendinide bu arada içkiye vurma sinirden.mazallah bu sıcak günlerde tık die gidiverisin.sonra memleket senin gibi klima ustasından yoksun kalır.gerçi sen hep çakma klimaların ustasısın ama olsun genede meslek icabı saygı duyarım.

bak senin ve saz arkadaşlarınla ilgili bildiklerimi buraya yazmaya kalksam forumu kirletmiş olurum o yüzden şimdilik kısa kesiyorum.sende bu arada kafanı vura dur sağa sola.

amaa sakın he unutma daha dur seni ve ekibini baya bir ünlü yapıcam.

ayrıca burası tartışma forumu değil.buraya insanlar sizin çıkarlarınız doğrultusunda yaptığınız kavgaları okumaya gelmiyor.insanlara yararlı birşeyler yapmak istiyorsanız önce yalakalarını tembihle fake niklerle insanları yanlış bilgilendirmesinler.sonrada sen dürüst bir şekilde bilgilendirmeni yap.benim sana nacizane tavsiyem budur.

ha bu tavsiyemi dinlemez aynı kafayla devam eder iseniz hakkınızda daha çok şeyler öğrenir insanlar.benim için sorun yok.burayı tartışma köşesinede çevirmeye niyetim yok.

• Vaillant klima 12 inventer klimam 24 metre kareyi soğutmadı için 40 günlükken.sattim zararına soğutma bakimindan zayif klima bilgilerinize sunarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serderi

Vaillant klima 12 inventer klimam 24 metre kareyi soğutmadı için 40 günlükken.sattim zararına soğutma bakimindan zayif klima bilgilerinize sunarim

Çok önemliydi benim için. Cidden almayı düşünmüştüm. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.